Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
puiudana2004 spune:
LA MLTI ANI,OCTAVIAN RADU SI ERIK PT CELE 6 LUNITE !
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
marrycalu spune:
Dar a spus mama prima data,dar oricum eu nu cred ca voi face o fetita,cu toate ca mi-as dori una.
Marilena si Robert(2 mai 2006)
ILDI25 spune:
quote:
Trimise - 25/11/2006 : 11:07:17
--------------------------------------------------------------------------------
Dar a spus mama prima data,dar oricum eu nu cred ca voi face o fetita,cu toate ca mi-as dori una.
Marilena si Robert(2 mai 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,o
Sa -nteleg ca vrei si-un bb2 ? . C- o fi fetita sau baiat ramane de vazut . Pe Robert i-l ti doar pt tine ,ia mai pune tu niste poze sa vedem tot asa frumos e .
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI pt implinirea a 6 lunite ANDREI , OCTAVIAN-RADU si ERIK . Sa cresteti mari ,sanatosi si frumosi.
Amis succes cu diversificarea si multa rabdare ca nu e chiar asa complicat cum pare .
Virgi da v-ati distrat nu gluma nunta ,piscina ,masinute,trenulete....... Vai si Luana cu rochita aia de printesa m-a dat gata .
Diana 79 felicitari pt cetatenie.
amiss_zip spune:
Buna dimineata soare!!
Acum ne-am trezit si noi si suntem bine
.
Am masurat capul Petrei si acum are 41cm. Nu ca i-a crescut peste noapte dar am schimbat instrumentu de masuratoare
.
Fetelor inca o data ati avut dreptate :
...nu-mi plac momentele astea penibile
si sa stiti ca nu e in firea mea sa ma panichez de-aiurea...dar se pare ca mi se mai intampla ![]()
Magda
multumim de lamuriri.
Lyly 
inca nu sunt paranoica sper.
Dianar nici noi nu suntem caposi ?
Ce simpatica ai fost
.
Luana multumim ![]()
EllaX multumim! mi se pare cam mult atunci sa incep cu 30g! Adica 3 linguri mari= cu 6 linguri mici 
Amonar din partea mea ai un buchet de flori
. Treaba buna faci cu clasamentele astea
. Am notat si voi tine cont cum voi introduce Petrei legumele/fructele.
Gicutza DJ?? Moama chiar mi-ar place sa te vad la platane!
Ildi, Nastad
!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
LYLY809 spune:
Astazi,chix total la masa 2. Am plecat la cumparaturi si am lasat bebelusul cu tatsu, care in loc sa-l lase sa se odihneasca l-a tinut treaz... cand am ajuns eu era prea nervos si obosit ca sa mai adoarma, asa ca, ne-a prins ora de masa in aceasta stare. Copil lihnit de foame si mort de oboseala, de unde sa aiba rabdare sa mai manance cu lingurita? Cand a inceput sa urle nu mai stiam pe unde sa scot... basmaua.Asa ca, repede la supt, dat completare cu bibe, a adormit bustean, abia de mai respira
In urma acestei experiente nu ma mai incumet sa-i fac piureul pe care l-a facut Dana ieri, o las pe maine! Sa vedem insa daca accepta supica![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
amiss_zip spune:
lyly m-ai uns la inima cu articolul si am tras o portie zdravana de somn cu fii-mea langa mine de la 9 la 12! Na!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
vavitzu spune:
quote:Si eu dorm cu Edutzu in pat...l-a inceput a refuzat el sa doarma singur in patutz, apoi nu am mai putut eu sa il vad ca doarme in patutz..se uita prin zabrelele de la patutz cu niste ochisori de milog la mine de mi se rupea inima, de parca era inchis la puscarie asa ca am decis sa faca nani cu mine ...si doarme asa de frumos , pune piciorusele pe mine si dimineatza imi baga degetele in ochi ca sa-i deschid si cand ii deschid rade cu gura pana la urechi, da din picioare si arunca pilota la o parte, se dezveleste diminetza ...toata noaptea doarme invelit...si........imi umple sufletul de bucurie cand incepe sa tipe, sa dea din maini, picioare, se rostogoleste pe burtica...si uite asa diminetzile sunt foarte frumoase alaturi de el.
Originally posted by LYLY809
Fetelor, uitati ce am gasit aici, pe DC:
În prezent, tot mai multe cercetări asupra dezvoltării consideră important ca părintii să doarmă alături de nou-născut. Sunt strategii care vă ajută, pe tine si pe tatăl copilului, să vă simtiti confortabil dormind cu cel mic alături de voi în patul mare, fie pus într-un leagăn sau un pat mai mic lângă cel parental. Copilul nu trebuie neapărat asezat între voi doi. Poate sta la marginea protejată de perete. Mai mult, se pare că dormitul alături de tată favorizează un somn continuu în timpul noptii.
Yupiiii! Toata lumea ma scoate din minti cu sfatosenia, ca sa nu dorm cu Alec langa mine. Ei bine, io vreau sa-l tin langa mine!
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
valy mama lui Edutzu
vavitzu spune:
quote:Misto povestile astea ale tale...
Originally posted by LYLY809
Luana, las'ca te raportez io la moderator, ca din cauza ta nu se mai termina toamna asta si nu mai incepe iarnaCand iti schimbi semnatura?
Ma chinui de o ora sa-l adorm pe Alec, si, nimic! I-amzis "pungutzacu doi bani" si "Fata babei si fata mosneagului", variante adaptate(de mine) la prezent. Spre ex, cand ajunge fata mosneagului sa faca baie jivinelor padurii la cererea Sf. Vineri ( sau Duminica, dupa caz), le potriveste apa cu "cotul",casa nu depaseasca 37 grade si foloseste un gel 2 in 1 de la Mustela, placut mirositor...dar el, nimic! n-are chef de somnic! Sa-ncercam tot cu clasicul leganat pe picioare
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
.bietele jivine..si unghiutzele le taiati cu forfecutz cu varfurile rotunjitevaly mama lui Edutzu
virgi spune:
Saluatare ciresici!!!
Gata, in sfarsit mi-am culcat papusa..a adormit tare greu in seara asta ca nu i-am facut baie, asta ca astazi a facut 2 vaccinuri si este interzisa baia dupa vaccin. Mai avem inca 2 pe 30 nov. Eram tare bucuroasa ca scapa de ele pana la un an..si cand ma uit astazi pe caietul ei..i-a mai trecut inca 2 in decembrie. 
. Dar pe de alata parte ma consolez ca le face mai ales ca sunt impotriva gripei. E drept ca am chinuit-o putin cu ele..insa n-am avut nicio problema cu ea pana acum( exceptand episodul cu putina tuse din romania). N-a facut nicodata febra, nu i-a curs nicodata nasul..si sper sa scape si de bolile copilariei.
Insa am si eu o problema: copilul meu accepta numai mancare la borcanele si nu orice fel de borcanele, doar cele de la Gerber cu orez si pui. Eu m-am saturat sa gatesc degeaba. Supa facuta de mine sa nu vada, piure facut de mine nici atat.....ce ma fac eu in situatia asta...ca eu nu sunt de acord cu mancarea la borcanele?
Astazi i-am luat tot de la bebe food niste castronele cu mancare, buna la gust ce-i drept: cu spanac, branza, morcov, orez..si i-au placut si alea. In concluzie..se pare ca vrea numai mancare din comert.
Mai papa lapte si "cerealele" ( organic farm )..am scris cu ghilimele ca nu-s doar cereale..e un amestec de : (orez, telina, ridiche, bostanel, ceapa, fasole,cartof, salata chinezeasca, morcov, ciuperci, brocoli, carne, peste, mar, portocala si banana)...E super bun la gust..ca pap si eu de la ea cate o canita pe zi. ![]()
Nici nu stiu daca sa ma bucur ca am scapat de gatit sau sa ma gandesc daca-i fac bine sau nu???? E normal sa papa numai mancare gata pregatita??
Revin