Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Amonar - aici spanacul este recomandat de la 6 luni jumate. Este chiar o mancare care se da la inceputul diversificarii ( evident cu orez ) Si nu numai aici...la Singapore am vazut multe combinatii cu spanac ( borcanele) si era mancare de "first food". Dar stii cum e fiecare pediatru cu reteta lui.

Ildi -

Marilena - tinem pumnii ca semnificatia primului "mama' sa insemne o fetita frumoasa.

Diana79 - si caisa intra in categoria fructelor de " first food "..daca o accepta nu vad de ce sa nu i-o dai. De kivi nu stiu ce sa zic...

CamiM - cum ai sarbatorit??? Multumita lumea de ce-ai pregatit?

La multi Ani pentru cele 6 lunite cireseor noastre: Octavian - Radu si Erik.

Mergi la inceput

Amiss - eu nu i-am masurat niciodata circumferinta capului si nici medicul n-a facut-o. Dar daca ma uit la bebelusii de varsta Luanei...pot sa vad ca fiecare are o alta dimensiune si o alta forma. Are asta vreo importanta? Eu chiar nu stiu??

Mergi la inceput

Lyly - sunt sigura ca s-au distrat de minune cat ai fost tu la cumparaturi si de aceea n-a mai fost timp pt. somn si papa.

Mergi la inceput

Gata - ma duc si eu la nani..ca-i tarziu. Va doresc o zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Salutam si noi ciresele,mai rar ce e drept dar "ata ete"

Raportamsi noi inceperea diversificarii si castigarea campinatulu scuipatul cu bolta in stil fantana arteziana. Cand mami s-a plictisit de insistat trecem papa la bibe si o terminam repede. In rest ne hatanim in 4 labe pana nu mai putem si atunci incepem sa plangem dar nu vrem sa ne oprim deloc, sau daca o facem e pt. scurt timp si defintiv ne prim cand suntem luati in brate.
La cazutul pe burtica ne inscriem si noi, altfel se pare ca nustim sa cadem. Oricum e o nebuloasa totala cum face de ajunge pe jos tot pe burta indiferent de pozitia in care il las. De aceea ne-am mutat cartierul general jos pe paturica si acum experimentam vazutul pe sub pat, mai dat si cu capul in pat(din viteza)sau intratul sub pat cu picioarele si dat cu fundul in pat. O minunatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Am uitat sa spun ca am sarit 2 capitole de la citit, asa ca am citit doar capitolul asta. Ma oftic da n-am ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

PUIUDANA

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Am scris ditamai mesajul si a disparut
De aceea prefer de multe ori sa scriu mesaje multe si scurte.
In legatura cu diversificarea, noi am ajuns azi la adaugat nitica carnita de manzat in piureul de legume. A fost ok si acceptat de Maria Sa, bebelusul familiei.
Luana,cine prescrie reteta pentru bebelac, medicul bebelusului sau medicul de familie? E important, ca sa-ti pot raspunde la intrebarea referitoare la cedarea laptelui praf.
Shori, esti departe de ceea ce se cheama o mama denaturata, doar te-ai chinuit 4 luni cu pompatul. Si eu vreau sa slabesc, dar mananc ce apuc, de cand cu serviciul.
DianaR, esti draguta dar nu sunt chiar o eroina, eu lucrez doar 4 ore pe zi, ce sa mai zicem de Doroti? E drept ca lucrez contra cronometru, dar stiam la ce ma bag cand am luat decizia asta. Vad ca si Doina lucreaza, 3 zile pe saptamana cu orar full-time, e un efort mare! Sanatate la bolnaviori, Doina!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Multumesc mult!
Despre servici ce sa zic, cateodata imi vine sa-mi dau una ca m-a mancat undeva sa lucrez in continuare.Ma ajuta mult ca sefii sunt dragutzi si ma lasa sa stau acasa daca sunt probleme cu copii. Oricum am lucrat acasa si nu mai faceam fatza . asa de bine de rau ma duc la firma , ma ocup cum trebuie de acte si cand sunt acasa ma ocup de copii si de curatenie,spalat......

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:

Fetelor, uitati ce am gasit aici, pe DC:

În prezent, tot mai multe cercetări asupra dezvoltării consideră important ca părintii să doarmă alături de nou-născut. Sunt strategii care vă ajută, pe tine si pe tatăl copilului, să vă simtiti confortabil dormind cu cel mic alături de voi în patul mare, fie pus într-un leagăn sau un pat mai mic lângă cel parental. Copilul nu trebuie neapărat asezat între voi doi. Poate sta la marginea protejată de perete. Mai mult, se pare că dormitul alături de tată favorizează un somn continuu în timpul noptii.

Yupiiii! Toata lumea ma scoate din minti cu sfatosenia, ca sa nu dorm cu Alec langa mine. Ei bine, io vreau sa-l tin langa mine!

Si noi mai dormim cu copii.
Poa` sa zica cine o vrea,imi e mila de Onitza ca doarme singurica in camera ei si Doruletz singurel in patutz, asa ca ii mai luam cu noi in pat.

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:

Luana, las'ca te raportez io la moderator, ca din cauza ta nu se mai termina toamna asta si nu mai incepe iarna Cand iti schimbi semnatura?
Ma chinui de o ora sa-l adorm pe Alec, si, nimic! I-amzis "pungutzacu doi bani" si "Fata babei si fata mosneagului", variante adaptate(de mine) la prezent. Spre ex, cand ajunge fata mosneagului sa faca baie jivinelor padurii la cererea Sf. Vineri ( sau Duminica, dupa caz), le potriveste apa cu "cotul",casa nu depaseasca 37 grade si foloseste un gel 2 in 1 de la Mustela, placut mirositor...dar el, nimic! n-are chef de somnic! Sa-ncercam tot cu clasicul leganat pe picioare

Daca nu-l legan pe Doruletz pe picioare nu doarme,apoi ilajunge oboseala rau de tot si nu pot sa-l mai opresc din urlete.
Si cand ma gandesc ca Onitza adormea singurica....

Album Oana si Doru

Mergi la inceput