Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 4
ALINATXA spune:
Frica ca ceva se va schimba probabil....Sau poate ca imi e frica ca totul este frumos si asha cum trebuie sa fie...Imi iubesc soata si asta e tot ce conteaza nu?
27+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
ylilimic spune:
KATERYNA - vad ca ai mana buna la deschis capitol nou! Va dati seama ce veste de inceput?
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
kateryna spune:
Lili, d-asta ziceati voi cine sa deschida un capitol nou? Daca stiam ca primim vesti bune despre Flavia il deschideam mai devreme ca ea oricum a nascut de dimineata la 04.20. Oricum sa fie intr-un ceas bun si sa fie fetitele sanatoase!
Fetele, spuneti-le la bebei ca trebuie sa mai stea putintel cuminti in burtici ca sa se faca mari! Oricum sunt curioasa cine o sa fie mamica nr 2, ca la Flavia sincer nu ma gandeam ca o sa fie mamica nr 1.
31+ George Anelin
eli1977 spune:
UUUAU!!!NU POT SA CRED!au inceput nasterile!vai ce emotii am, nu-mi vine sa cred.
FLAVIA SI SOTUL, sa va traiasca, sa fiti sanatosi cu totii!!!
Anis, eu zic Arina Elisa.ELISA ma cheama si pe mine..
Fetele, ce dragute sunteti in pozele de ieri!nici una nu e grasa.
Haideti ca a mai ramas tare putin, si cand am vazut ca deja Flavia a spart gheata, mi s-a facut deja o frica!!!!
ALINA, FELICITARI SI CASA DE PIATRA!!!!
VA PUP,am la ce ma gandi pana adorm, la Flavia si la bebelinele ei.
ELI si o burtica de 30 s fixxxx
Messa spune:
FOARTE TAREEE!!! BRAVO FLAVIA!!! Sa fie sanatoase fetele, sa creasca mari si frumoase! Mama, ce emotii am!
nadiutapm spune:
woooau ce veste Flavia sa va traiasca printesele sa fie sanatoase si mancacioase.
Alinataxa casa de piatra cica este invechita noi i-ti dorim "vila cu termopane" sa fii iubita.
vestea cu Flavia a fost un soc pt mine nu mai stiam pe nimeni cu numele de Flavia si pe urma mi-a picat fisa, au inceput nasterile, sa fie sanatosi toti 4.
ca pupam cu drag
nadiutapm 27+
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805
anis spune:
FLAVIA FELICITARIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!! Sa va traiasca fetele sa veniti cu toatele acasa sanatoase !!!
Alinatxa....CASA de piatra!!!!!!!!!!!Ramane sa dai de baut zic eu...
Fetele imi e lene acum, treceti voi la inceputul listutei prima mamica...eu am creat lista, dar acum ma omoara burtica si nu pot sa stau sa editez, daca nu lasati-o asa si fac eu maine.
Scrieti ,mamica, luna, cat au copii etc..tot ce stiti..
AniS 31+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ivona1977 spune:
Bravo Flavia, felicitari! Ai o familie mare si frumoasa, iti urez sanatate!
Acu chiar ca am inceput sa constientizam si noi ca suntem foarte aproape de momentul 0.
Alina, casa de piatra!
Numai vesti bune, va pup pe toate,
Ivona 35+
Liuda spune:
m-ati dat jos!!!!
Cum plec cum va apucati de prostii!!!
de FLAVIA nici nu imi vine sa cred, saraca acum 2 zile plangea - am vb pe mesenger ca a vazut o poveste cu gemeni nascuti la 29 saptamani - si ce ii bagam eu verzi si uscate ca ea sigur va ajunge la 34 - chiar eram sigura !!! ea zicea ca vrea la termen - i-am zis sa uite de termen ca nu ajunge - dar la 34 sigur!!! Ei uite ca nu a fost !!!
bai maine bag netul in casa! pana acum nu ma grabeam, dar azi chiar m-am hotarat!!! Pai ati vazut faza - stau acasa, in halat, cu burta in sus, cu semintele pe burta - pac "a venit un mesaj" !!! Mesaj - de la Ylilimic - ca a nascut Flavia!!! Mama ce febra a bagat in mine, nu credeam, agitatie, il sus pe al meu ca e la Bucuresti - adica in drum spre casa, spre Galati- auzi ma a nascut prima fata de pe forum, tre sa ne pregatim si noi, ca vine!!! El - deodata - hai ma nu te ambala asa ca mai ai pana nasti, apoi brusc - hai ca ma pui pe ganduri....
Inchid telefonul - nu a durat 2 minute si eram imbracata - pe scari, in masina si dai viteza la birou sa citesc care e treaba cu Flavia! Luai un radar dar m-a lasat nenea politist ca stie ca sant cuminte! In fata biroului claxoane - sa vina paznicul, domle sa deschida usa de la birou - mereu uit cheia de la usa principala. ma vede al meu acum la birou - ma spanzura - dar nu rezistam pana dimineata - aveam o suta de intrebari ....
FLAVIA ---- SA-TI TRAIASCA BUBURUZELE
SI TIE CURAJ !!!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 31 sapt 4 zile
megbeng spune:
FLAVIA, FELICITARI!!!! sa fie intr-un ceas bun, sa fiti cu totii sanatosi!
FETELOR, EU SUNT DE 4 ZILE REZIDENTA!!!! AM LUAT EXAMENUL!!duminica am repartitiile si inca ma framant ce specialitate sa-mi aleg.
sunt rupta de oboseala, nu pot sta mai mult acum.la intalnire nu am ajuns ca la ora aia se afisau rezultatele oficiale si eram intr-un stres fara masura.
bebe e f bine, , va pup pe toate..am prins din zbor ca se marita ALINATXA...FELICITARI, CASA DE PIATRA!!!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!