Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 21
Messa spune:
adela2006 si eli1977, sigur ca vrea si ca o sa se tina tare (cat o sa poata), stie ca asta imi va face mie bine si pe bebe il facem impreuna de la cap la coada. Pai cine e mai nimerit sa stea langa mine si sa ma tina de mana in astfel de momente, daca nu tati? Plus ca facem ceza, ca gata, m-am decis, si nici eu nici el nu o sa vedem dincolo de cearshaf decat cand o s-o ridice medicul in sus pe bebe.
criss68, ce postura inestetica? Stam dupa paravan! Si mai inestetica decat atunci cand trebuie sa ma scoata cu macaraua din cada... nu cred sa fie vreo postura
Plus ca nu cred ca acuma, dupa atata timp si atata burta umflata ma iubeste tati pentru cum arat! O sa ma iubeasca din nou si dupa cum arat, dar dupa vreo 3-4 luni dupa nastere, cand o sa slabesc si eu ca omu'.
Pai, Daconst, si mie mi se pare normal si natural ca tatal sa stea langa mama cand naste. Pai nu impreuna am facut bebele? Impreuna il scoatem!
marybell spune:
Alinuk mersi mult pentru ID si parola,
e super caruciorul pe care l-ai luat,
eu inca nu am luat nici carucior, nici patut, nici hainute, o sa incerc sa ies zilele astea sa vad daca reusesc fiindca nu ma simt bine deloc si in plus ne-a apucat acum sa schimbam geamurile de la apartament cu termopane cu gandul la bebelus...si bineinteles ca de aici am ajuns si la zugravit....si sunt terminata...
va pup
Mary 32+
mihacarm2002 spune:
lilisor, tot gandindu-ma la vaccinul antititanos (mersi ca mi-ai reamintit cum se numeste), mi-am dat seama ca nu prea stiu unde se face (in mana?) Doare? (sincer ca, in general, suport bine durerea)
Legat de londou daca e util sau nu: mama tot imi spune sa nu imi cumpar patut pt ca imi va lua ea carut cu londou si voi culca copilul acolo. Apoi, cand va creste, il voi culca intr-un pat obisnuit. Spune asa pt ca noi nici nu prea avem spatiu iar sora-mea nu a folosit deloc patutul (care acum il tin in garaj). Daca tin musai sa am patut, insista sa il iau pe acela.![]()
Mihaela 29+ 
anis spune:
buna seara fetele
Eu am plecat la Breaza de ieri, ca sa ma odihnesc un pic, fiindca aici pt s-o tin pe bona mai mult.
Am inceput sa ma simt un pic mai bine....dar vad ca mi se mareste nene burta tare mlt in ultima vreme..o am mai mare decat la Ingrid...si la ea se mirau toti
N-am apucat sa va citesc din urma..dar o sa ma uit.
AniS
31+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gudinde spune:
megbeng felicitari pt rezidentiat. Este o mare realizare si un examen greu in orice conditii, pt o gravida cu atat mai mult 
Am si eu o intrebare. Este afisata lista cu rezultate undeva pe Internet? Caci am o buna prietena care a dat acum examenul si sincer mi-e jena s-o sun caci am patit-o acum doi ani cu o alta prietena care nu il luase si e un moment extrem de dificil sa dai tel si sa-ti zica ca asta e mai incearca si la anu'. In special pt cel care tb sa repete asta la n prieteni care au dat n telefoane.
criss68 spune:
ylilimic,
pt explicatiile cu carutul. Sper sa fac parte din mamicile care raman cu calduri dupa nastere ca sa-mi scot puiul afara zilnic pe orice fel de vreme. Daca nu, o sa gasiti anunturi de acest tip prin ziar! Deocamdata am scapat de frigul la picioare si e ok. Acum descarc de pe al doilea cont, la primul nu am mai incercat. O sa vad cum e cu subscribe/ok, voi citi mai atent.
Messa, cat m-am ferit eu de ochiul sotului pana la urma tot m-a vazut asa cum sunt, ca doar locuim in aceeasi casa si mai ales nu face caz de ce vede. De fapt acum nu vede nimic in mine decat bb: cu cat eu mai mare, cu atat bb mai mare, mai vanjos, posibil mai sanatos si... cine stie, poate chiar are putza (adica baietii ar fi mai mari). Daca te-ai hotarat la ceza e un pic mai estetic ce vede. E perfect normal cum gandesti tu, stiu ca eu sunt anapoda. Ar fi posibil sa renunt la ciudatenia mea de a nu ma vedea nimeni grasa, urata sau alcumva pentru sotul meu, daca as vedea ca isi doreste f mult sa participe la tot ce tine de copilul lui. Imi aduc aminte cand am incercat odata 'in vitro', la embriotransfer stateau si taticii de fata, eu am fost singura care nu am vrut sa ma vada sotul cu zgaibele in sus pe masa ginecologica. El credea ca a fost o greseala de regie si nu a fost chemat, dar eu nu am vrut sa fie prezent.
marybell, nu te impacienta ca le vei face pe toate. Stabileste-ti o ordine a prioritatilor si chiar daca ramai cu ceva nefinalizat daca bb nu mai are rabdare, nu-i nici o nenorocire. Nu a murit nimeni fara toate prostiile pe care le cumparam noi acum, nu vorbim doar de nasterile de la tara din trecut, chiar si acum 10-15 ani erau cu totul alte posibilitati. Eu am cumparat din timp din cauza banilor, am si asa mereu gauri, incat nu as fi dorit ca suma pentru trusoul bb-lui sa ma impovareze (cineva care a cumparat in ultimul moment a dat cca 40 mil fara patut). Apropos: cu casa si eu stau asemanator - m-am apucat de zugravit si am ajuns sa schimb parchetul. Inca nu am terminat, sunt varza, m-am saturat dar cineva trebuie sa se ocupe.
cred ca am scris destul pe azi. Noapte buna
criss
31+ cu 
anis spune:
Am vazut o discutie despre landou.Eu initial mi-am luat un carucior cu 2 piese, adica scaun auto scoica atasabil si la carut si caruciorul in sine care se face si sport si ceva mai plat.Dar n-am apucat sa-l folosesc pt a mi-am dat seama ca imi trebuie landou, ca e mult mai comod mai ales ca venea si iarna, si l-am schimbat cu un altul care avea si landou care se atasa de carut.A A fost ok, pt bebe asa, sta si drept copilul ,si nu ii sufla vantul ..plus ca iarna e ferit cat de cat de frig...fiindca e adapost.
AniS
31+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
criss68 spune:
mihacarm, cand eram eu mica imi amintesc ca asa se tineau copiii nou-nascuti, in landou! Parca a trecut un secol de atunci, nici nu stiu cum de imi mai amintesc. Nu numai din economie ci si pt ca mai putea fi plimbat, leganat in casa ca sa adoarma mai repede. Pe atunci erau cam standard (comuniste), dar cu niste roti... 4x4, destul de inalte fata de cele de acum. Insa eu nu prea as fi de acord numai cu landou. Ai putea sa iei macar un cosulet in care sta cateva luni si apoi il muti in pat daca asta ar fi optiunea cea mai buna. Nu e scump, ocupa f putin spatiu, iar daca il mai si impodobesti cu tot felul de dantele... arata regesc. De obicei are un suport, insa cred ca il poti incadra dupa dorinta in mobila pe care o ai.
criss
31+ cu 
sraluca spune:
Neatza fetelor
Mai, nu cumparati tot, mai lasati si pentru aia amarati din "provincie" care zbarnaie sa vina la bucuresti la cumparaturi ieftine si bune. Repede v-ati dus sa luati cu asalt miniblu-ul, sa il goliti, sa nu mai gasesc eu nimik cand vin. Daca mai ajung ![]()
Apropo, Dragonul rosu e ala de sub pod din Colentina? Sau in incurc cu altceva. Si trebuie sa bat toate magazinele sau imi dati si mie niste indicatii mai clare. Ca la noi cu 2 mil nu iei nici praful de pe toba. Cel mai ieftin si urat costumas e 30 ron. Daca vrei ceva mai de soi zbori la 45-50 intr-o secunda. V-am mai zis, pana si in mag de pe Titulescu era mai ieftin.
Asa ca mai lasati-mi si mie haine si carucioare, plssssssss
sraluca
33+
criss68 spune:
ylilimic, am facut download pana la un punct dupa care nu mi-a mai dat voie, nici pe un cont nici pe celalalt. Uite ce mi-a aparut:
http://www.drivehq.com/help/features/PricingPlans.aspx
nu vad nicaieri unde sa dau ok, sau skip sau... orice, dar sa ies din chestia asta cu plata, vreau 'for free'. Sau daca stie altcineva!
Va doresc o duminica placuta tuturor
criss
31+ cu