Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Corina, La Multi Ani pentru Andrei Sa fie fericit si sanatos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andrei, sa fii sanatos, norocos si sa ai numai bucurii in viatza!
Ioana, ocupata mai de asta intru foarte rar. Ieri am stat 12 ore servici si drum de abia am mai apucat sa-i scriu La multi ani lui Iris (eu asa zic ca este corect "lui Iris" nu "Irisei" care mi se pare dativul pentru numele Irisa. Dana corecteaza-ma daca gresesc, please.) Ti-am vazut aseara ochiosul in halatel galben, sa stii ca il avantajeaza culoarea de puisor galbui.
Felis, bine ca macar tu le descurci. Eu stau cu 3 actiuni nerezolvate de ceva vreme, dar cred ca imi bag picioarele si incep sa dau telefoane ca numai eu am de pierdut.
Eu anul trecut stransesem poezii intr-un document Word, poate mi le trimite sotul .
Eu incerc sa o invat una de doua randuri "Eu sunt ursuletul mic/ Care nu stie nimic" macar atat sa-i spuna lui Mos Craciun.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANI, Andrei!!

S-o faci pe mamii fericita!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

"La Multi Ani" Andrei!Sa cresti mare,sanatos si sa ai parte numai de bucurii in viata
Si ptr.ca in we nu am cum,am sa urez de azi "La multi ani" si sarbatoritilor de sambata si duminica:Ioachim,Nicholas,Iustin si Darius(numai baieti??????).Sa cresteti mari,sanatosi si voiosi!
Felis,cum mai e cu casa?Mihaita ce face?
Try,felicitari..a minunta ca ai si vesti bune.
Noi in we plecam la munte,cred ca o sa se invete Mariuca o plimbareata.In rest suntem bine,sanatosi si nebunatici.
Pupici

POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Uite ca v-am regasit.
Recunosc ca sunt nesuferita dar nu am timppppppp......

LA MULTI ANI !!! tuturor piticilor care au implinit doi anisori. Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi.

Pupici tuturor,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Dragelor
Diana, Cici, Felicia, Liliana, Onitza, Daniela, Eveline, Andreea, Adriana, Roxana, Ghiocel, Cristina, Dama, Corina, Eliza, Jasmine, Delia, Alexa, Monica, Andra, Otilia, Bits,

va multumesc tare tare mult de toate cuvintele frumoase si urarile voastre pentru Iris, sa dea Domnul sa fie cum ziceti voi si cum imi doresc si eu pentru ea.

Am avut o petrecere 'mai mica' decat credeam, e sezon de raceli... asa ca 4 copii au lipsit... dar a fost destul de bine si asa... Iris a fost in verva... deabia am scos-o de acolo cand a expirat timpul. Atata i-am tot explicat ca e ziua ei, ca e petrecerea ei, ca au venit copii s-o felicite pe ea... ca pana la urma avea impresia ca e sala ei... cred.
Aseara am reusit sa descarc pozele in computer, dar inca nu am apucat sa le pun pe webshots. Astazi insa sper sa fac albumul de aniversare a 2 ani.

Andrei (Corina)
multe bucurii iti doresc, sanatate, zile senine si o viatza frumoasa!

Otilia, sincera sa fiu cred ca asa e corect 'lui Iris'...dar nu sunt 100 % sigura. De aceea scriu de multe ori ...Irisinei ...cu tote ca numele nu este Irisa sau Irisina.
Eu recunsoc ca nu-s f. tare la gramatica, in general "lui" se foloseste pentru masculin... dar avand in vedere ca numele se termina in consoana... nu prea exista un alt pronume potrivit.
Dar acum chiar ca o sa ma interesez sa fiu sigura cum e corect.

Andra, am vazut si eu pozele cu Alex si Adrian, sunt tare dragutzi( mi-a placut mult poza cu tine si Alex), ma bucur ca nu a fost necesara o alta transfuzie si ca Adrian a crescut in ritmul asta!

Jasmine, nu dau, mey...... atat de multa lume imi spune sa fac al 2-lea copil ca pana la urma o sa ma conving si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ANDREI LA MULTI ANI!sa cresti mare,sanatos si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

32,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI cu intarziere pentru Iris! Sa cresti mare si frumoasa!

LA MULTI ANI Andrei! Sa cresti mare,frumos si sanatos!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA... ti-am trimis PM!!!!!!!!!!!

OTILIA... asta e problema... ca unele probleme... nu prea le putem noi rezolva...

ANDREEA... pai 2 zile la cresa, o luna acasa cu tratament... E racit de 12 zile, abia acu parca-parca s-a mai ameliorat

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

pentru urari Miha, Bits, Dana, Flory, Andreea, Cristina, Oti si Eliza!!!!

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput