Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 2
bits spune:
mey vad ca reveni fulgu a noastra in fortza!
imi place se vede ca-i prieste iarna
.
Try bravo mami sa o tineti tot asa si sa nu mai aveti nevoie de transfuzii!
Paxello lasa mami ca si eu am crezut ca dau coltul zilele astea.o spurcaciune de nerv intercostal m-a facut sa cred ca inima mea nu mai are mult
.hai ca mult a fost putin mai e!bebeii sa fie sanstosi noi ne-om reface pe urma!
Roxana am vazut pozele de la petrecereee
!a fost super!sa-ti traiasca copilasii ca-s tare scumpi.Bia nu inceteaza sa-mi smulga nici acum admiratia!mey mey ce curtata o sa fii![]()
31,KEN(1nov 2004)
roserb spune:
quote:
Originally posted by try
Roserb, si mi-e acelasi lucru mi-a trecut prin cap ca lui Fulgueltz cand am vazut tortul... o fi un adevar la mijloc. Da' nu-i bai, gustos sa fie, ca-n rest...
Si tu , Brutus?
.Biiineee, razbunarea imi va fi crunta!
Bravo Adrian
, sa o tii din bine in mai bine si sa nu mai auzim de necazuri de la voi.La multi ani, Matei!
Am avut un program de kko zilele astea, aseara am ajuns la 9 jumate acasa, azi am venit pe la 7 jumate la servici sa terminam o licitatie,dar azi ne mai linistim din fericire!

Roxana&Co
POZE CU PITICII
onitza spune:
LA MULTI ANI MATEI!!!!
Azi vin paraintii mei pe la noi! sa vezi rasfaaaaaat pe Paul
Apropo, imi amintesc o faza cu tatal meu de si acum ma amuz de ea: era Paul mai mic, cred ca avea un an , cand nici nu mergea in picioare, dar nici cu de-a busilea nu se omora...si trebuia stat cu el mai non-stop.......mergem noi intr-un wee la MOreni si aveam treaba multa cu mama la buctarie, asa ca i-l pasez pe Paul lui tata sa stea cu el....dupa o jumatate de ceas, vine dragul de tata cu Paul la mine is zice: LUATI-VI-L!! mai in gluma mai in serios, ca sa nu ma supar, darmi-am dat seama ca nu mia rezista!!!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
FELIS spune:
Neatza.... pai .... nici nu stiu ce sa mai zic... ca timp nu am... si ... de povestit .... muuuuuuulte.... cred ca as scrie cate un roman la fiecare cateva luni... Acum sunt cam buimaca... stau si ma intreb, ce mai urmeaza... Viatza mea fara evenimente marcante oare nu se poate?... Cam asa imi fac ochii in cap acum 
Am incercat sa scriu ceva si am sters... prea mult de pov si timp nu e...
Cert e ca deja una sau 2 persoane care ma cunosc mai putin si incerc sa le explic anumite situatii povestind faptul concret, deja se uita suspicios la mine: au impresia ca am inceput sa fabulez... Nu mi-au zis-o, dar se vedea in ochii lor...
Pai daca mie mi-ar povesti cineva atatea cate mi se intampla, si eu as crede pana la un punct... Nici mie nu imi vine sa cred ca "toate mi se intampla numai mie"
Stau si ma uit ca ".... la poarta noua" la ecran, nu stiu cum si ce sa scriu sa fie si pe scurt dar sa cuprinda si tot si cred ca v-am bagat de tot in ceatza... da e prea mult...
MAi bine ma apuc de treaba si poate la noapte daca am timp va scriu un "roman"...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Scuze ca am batut campii si am omis faptul cel mai important:
ANDREI de Corina...
sa cresti mare, frumos si sanatos, sa ai o viatza senina si sa aduci numai bucurii parintilor...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
LA MULTI ANI ANDREI!!!!!
sa ai parte numai de bucuri, sa fii fericit si voios si sa -i aduci lui mami la usa numai fete frumoase!!!! ![]()
Onitza si
OCTOMBRIE 2006
onitza spune:
Fetelor cititi www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=167690" target="_blank">ARTICOLUL....ati auzit de un asemnea caz pana acum?????????????
![]()
Onitza si
OCTOMBRIE 2006
roserb spune:
LA MULTI ANI, ANDREI (CORINA75), SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOS!PETREECRE FRUMOASA!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
eveline spune:
LA MULTI ANI!
ANDREI, sa cresti mare, sa fii sanatos, sa aduci bucurii parintilor tai si sa ti se indeplineasca toate dorintele! Sa stii ca ne gandim in fiecare zi la tine si-ti trimitem un pupic special

.
Si te rugam sa nu ne uiti.....
Ana si Bianca-iubita
Corina75 spune:
MULTUMIM pentru urari, va
Eveline, Roserb, Onitza si Felis, pupici speciali la Biutza noruta iubita 
, cum sa o uitam?????
Pentru toata lumea o pozica superba facuta aseara: un suras de ziua mea
Petrecerea doar sapt viitoare, ca sa prindem si Sf Andrei
Tarziu, dar vrem si noi sa uram
lui Matei...unde mai esti Daniela?
Corina si