LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI, BEBEI DE NOIEMBRIE-DECEMBRIE!mamici, sa va bucurati de ei la maxim si sa va creasca mari si frumosi!eu va citesc de cand aveam Bia in burtik, si ma bucur sa vad ce bine au crescut copiii vostri

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noe multumim! Am remarcat schema de diversificare de la linkul tau, f.f.buna, mi-a placut enorm. poate ar trebui s-o bagi la Parintii intreaba....

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NOE, multumim de urari.
super linkurile ce le ai la semnatura...

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi la pranz!

Noi suntem bine, inca nu a iesit dintosul nr 6, asa ca suntem pe stand-by.

Roxi- Toxivasinul e un gel clasic anti-varice. Deci e bun pentru circulatie, de unde normal ca e bun si la vanatai. Io mi-am dat cu el la varicele vulvar din sarcina, la indicatia ginecoloagei.

Mandy- te inteleg perfect cu scoala. Daca o incepeai, nu mai aveai timp deloc pentru pitic. E o alegea buna asta a ta, plus ca nici timp de invatat nu stiu de unde scoteai.

Silvia- ehehe..era bine daca eram exemplu demn de urmat. Asa e ca incerc sa le imbin, dar nu prea reusesc cu invatzatul asta. Io-s taaaaaaaaaaaaaaare nemultumita de mine.Io-s anul I, la distantza (ID) la ASE, REI.

Alondra- spor la renovari si nervi de otel, ca stiu cum e. DPN = data pentru nastere.

Lavi- adica pe Joy o pupi pentru ingrijorare, dar pe mine ca am intrebat de 2 ori de tine nu! Biiiine...

Catutza- a mancat de a spart Sarah spaghete. Si ar fi mancat si mai bine, daca nu mi-ar fi iesit putin cam uscate, adica nu cu mult sos. Dar a trebuit sa le blendaruiesc putin cu blenderul vertical, dar nu le-am facut pasta. Deci e clara treaba: Sarah vrea papa de oameni mari!

Brad NU fac anul asta, ca mergem la Bistritza si vor face socrii. Daca sateam acasa faceam sigur. Gaseam io o metoda ceva sa-l leg de sigurantza. Asa faceau ai mei cand eram io mica. Il legau de ceva de geam cu o sfoara, ca el statea mereu in fatza geamului.

Cadou de Mos Nicolae i-am luat prima ei fustitza - i-am si dat-o deja + ciorapi grosi de tot + o caciula dragutza - Lavi, aia pe care am vazut-o La Victoria, dar am luat-o din Obor cu 120.000.

Ina- avem preferintze comune, numai ca io nu i-am mai enumerat pe respectivii.Vrem pooooooze!

Ioana77- in Obor de gasesc zeci de standuri cu haine de copilasi. Unele sunt turcisme sau chinezisme, altele sunt chiar de buna calitate. Trebuie doar sa scormoneasca bine prin ditai magazinul. Un stand maricel e cel de la Andy Kids, cu haine dragutze.
Mai sunt haine frumoase si in Cora - unul e in Militari, altul e in Pantelimon.

Noe- multumim de urari! Si voua tot asa, toate cele bune si sa cresteti mari si voioase!

Cam asta ar fi raspunsurile..Va doresc un week-end placut!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cadou de mos nicolae si craciun habar n-am, probabil masini mai mici si telefon de jucarie, in speranta ca le scuteste pe ale noastre de aruncat in pereti.

ina, daaa, vrem poze neaparat, de la party!

meems, si de la tine vrem poze din excursie!

am fost in obor cu individul de 11 luni juma'. maama ce a tipat toata piata! se uitau taranii de la tarabe la noi...cred ca nu-i place aglomeratia. abia am luat cat de cat ce trebuia. crengute de brad bineinteles ca erau doar cateva la niste preturi de caviar la 100g. mai asteptam cu decoratiunile, of.

era o "baba" in parcul obor (coafata, cu ciocate in picioare la 50 si de ani, stiti genul:)), cica nepotu-sau merge singur, nesustinut, de la 9 luni. ce-mi statea pe limba sa-i zic cateva de nu mai mintea in viata ei. ce, i se parea ca am fatza de tampita?! am intrebat-o doar: seriooos? si ea: bineinteles, sunt om serios, nu mint! secretul este ca, continua ea, fii-mea nu l-a pus nici in marsupiu, nici in premergator, nici in patru labe si astfel el s-a ridicat din patut la 9 luni si a plecat singur nesustinut astea mi le povestea pe un ton vadit superior la adresa mea, o tampita al carei fiu nu alearga la 11 luni ca n-am stiut ce sa-i fac eu... mi-am luat la revedere civilizat de pe bancuta ca simteam ca, dk mai stau, nu-mi mai pot tine ironiile deoparte. baba mitomana infatuata...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Vad ca seria copii plangaciosi continua... Si la noi. Pe la 1 dimineata plangea Elise de am zis ca-mi lesina. Cu cat incercam sa o potolesc cu cat plangea mai tare. La un moment dat asa s-a molesit ca am zis ca lesina. M-am dus la baie si am spalat-o pe fata si mai rau am facut. Am reusit sa o potolesc cu tel. mobil. I-am pus o melodie si s-a calmat. A mai stat treaza jumatate de ora, timp in care numai cat a suspinat, apoi a adormit cu noi in pat. A avut un somn agitat. Si de dimineata ii curg mucii si stranuta.

Feli sau Roxi, puteti sa detaliati despre Vitamina C picaturi? Trebuie recomandarea pediatrului sau se pot da de la sine putere? Pot sa i le dau amestecate cu fier si vigantol?
Alondra, DPN=Data Probabila a Nasterii.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda, hai ca am ras de baba ta! Am patit-o si eu la policlinica titan, eram cu Mihai la fizioterapie si pe hol numai batrani, una se baga in seama si ma intreaba daca face la olita si cand aude ca nu, face ochii cat cepele si-mi spune ca nu e bine, ca nepotelul ei de la 7 luni face la olita si chiar spune cand vrea sa faca ceva, asa ca...nu avem ce face! Apoi ma intreaba ce fac acolo, ii spun ca e sotul inauntru si ma intreaba ca de ca m-am maritat cu el daac e bonlav, am crezut ca nu aud bine, am inceput sa rad in hohote si am plecat.

Noki , si eu am obeservat ca mananca mai bine mancarea noastra, asa ca am inceput sa gatesc pt noi cat mai fara sare si fara prajeli ca sa-i putem da si ei.O sa incerc si eu reteta ta ca sigur va manca.

Anda , mi-am adus aminte, si Bianca e maniaca cu telefoanele noastre si i-am dat unu vechi ca sa se joace cu el, ce crezi ca pune mana pe el? Nu! Stie ca daca da cu el de pereti nu o certam si asa ca ..nu e bun! Oricum succes, poate voi aveti mai mult noroc cu Nichita.

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Anda - comentarii:
1. baba poate ca zice adevarul, de ce zic asa - cu invidie recunosc, ca si fii-mea a luat-o tarziu, iacata motive:
2. am pus io mai demult un link la pozele unui baietel parca sau fetitza, nu mai stiu de la sept=oct, care mergea la 9 luni, DECI SE POATE
3 cazurile sunt extrem de rare, dar exista
4. cunosc genul de baba si genul de aere de superioritate si ma scoat din sarite

ma duc sa caut linkul.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Asa....Anda, si inca ceva: stii tu cum e si cu Cleopatra Stratan: copilul care la 3 ani sustine recital si ea a facut 4 ani acum o luna. - nu neg insa calitatile ei extraordinare, oricum.
Deci poate ca avea 9 luni si 3 sapt, dar baba a retinut numai partea intreaga a lunilor.
Uite poza: http://good-times.webshots.com/photo/2496958330079536483uRFgJJ Am admirat fetitza mai demult. O scumpa!

Catutza- tare de tot faza cu barbac-tu cel bolnav si ca de ce te-ai maritat cu el!

Negara- deci pana la urma crezi ca Elise nu a dormit ca se cocea ceva raceala in ea? Sanatate infinita!

EDITEZ, APROPO DE TINE, ANDA:

Ieri am fost intr-o scurta vizita la cineva care are un baietel nascut pe 11 oct 2005. Deci cu 2 sapt mai mare ca Sarah mea care o stiti cu toatele cam cate ii poate pielea.

Ei bine fetelor, in traducere libera, m-a umilit copilul ala:
- 1. parea de cel putin 2-3 ani, ca expresie a fetei, ca maturitate, ca gesturi, ca ce vreti voi
- 2. mergea perfect, se invartea cu o viteza uluitoare in toate directiile
- 3. se misca non-stop, venea, pleca, se invartea enorm de mult in jurul corpului
- 4. isi tinea biberonul si bea din el ceaiul
- 5. zicea tati si multe alte chestii marunte

DAR,una peste alta, io una am plecat cheauna de acolo dupa doar 10 minute cat am stat. Io n-am pomenit asa ceva. Copilul, serios vorbind acuma, cred ca are ceva la cap, ceva pe fond nervos, pentru ca cica nu doarme ziua mai mult de jumate de ora, e mega-stresat si mereu in priza, nici noaptea nu doarme prea grozav, plus ca-si dadea mereu cu pumnii si podul palmei peste fatza, peste gura si radea intr-un mod dubios si permanent. Ceva era ciudat, oricum.

Insa va zic, am suferit un soc: pai Titi a mea pare bebelusa pe langa el...era asa de mare si de dezvoltat, extrem de inalt si genul slab, nicidecum gras.
Asa ca am plecat de acolo cu bucuriae ca o fi Titi agitata raaau, dar iacata se poate si mai rau, culmea agitatiei!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Am fost azi in oras ca am vrut sa-i cumparam si noi calut-balansoar. Am gasit, la 105 RON. Dar cand am vazut ca nu stia cum sa coboare mai repede de pe el... am lasat-o balta. I-am luat tel. mobil cu clapitza, o porcarie de 5 RON. Cine credeti ca butoneaza de zor la el?

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni

Mergi la inceput