LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara fetelor!

Daniela, offf, nu e bine cu igrasia,de la ce? Adica stai pe colt sau ce? Ca vad ca nu e ultimul etaj ca sa zici ca se infiltreaza.

Ripley , -am pe Anutache mic sa neastamparat, sper sa-i treaca repede vanataia, iar tie curaj e prima din multe ce vor urma (din pacate).

Felicia , bine ai venit in randul nostru! Eu una nu am spus pana acum ca Bianca nu e chiar asa de rau ca alti copilasi, dar mai are si ea toane de genul asta, adica se trezeste in toiul noptii cu chef de joaca.

Raluca , , multumim mai bine, adica gatul meu e ok acum, iar fata e mai binisor, sper sa-si revina cat mai repede ca luni trebuie vaccinul facut.Voi ce mai faceti? Mariuca e bine?

Anda , si eu m-am apucat de cumparat cadouri de Craciu si de scris felicitari, dar nu am spus nimic de jena, sa nu ziceti ca am luat-o razna, adica nici nu a inceput decembrie si eu scriu felicitari!

Joy , fimea nu a vrut in premergator, nici eu nu am vrut sa o pun in el si de nevoie a mers foarte repede.De la 10 luni merge pe pereti foarte bine si de la 11 luni si ceva ne trezeam cu ea in picioare langa noi.Nevoia si curiozitatea au facut-o sa mearga.Dar pana atunci cadea si ea, ca e normal sa mai si cada, dar a invatat foarte repede sa-si fereasca capul.Deci...el trebuie sa-si fereasca capul, ca tu nu poti fi 24 din 24 secunda cu secunda langa el.

Dau send si revin.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Hai ca mi-a cazut netul si am pierdut un mesaj

Noki , cum au iesit spaghetele? A mancat Sarah?

Acum va intreb si eu :faceti brad? Eu as face dar mi-e teama ca si-l tranteste in cap, asa ca inca nu stim ce sa facem, ne tot gandim.

Ce cadou le luati de Mos Nicolae? Eu cand eram mica primeam fructe si dulciuri si o jucarioara, dar pe ea nu o incanta decat jucaria, asa ca nu stiu ce sa-i iau acum si ce de Craciun.

Ma duc la culcare ca e tarziu,nb

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, am intrat sa va pupicesc si sa va spun ca mi-este dor de voi!
Sint cam rupta si cocosata ca zilele astea am tot alergat +pregatit dar de abia astept ziua de maine!

Lavi, super memorie, ai pus data corecta a DPN-ului!
Eh, poate mai ridic niste galesti si iese cu doua saptamani mai devreme sau stau numai in pat inainte cu o luna...trebuie sa ma uit ce zodie vreau ca am uitat ce va fi la data aceea.

Cuscra-meo, pe mine m-ar aranja un John Cusack sa-mi tina de urat si un Al Pacino sau un Jack Nicholson asa, pentru entertain

Eeee,de unde ieri rachelina pufosenia a fost de-o cumintenie rara, astazi si-a dat in petec! Au venit doua prietene in vizita si atita s-a rasfatat singura, alea au tinut-o numai in brate si cand vroiam sa o iau s-o pun pe jos facea ca o matza pe care o tragi de coada! Mai, sa vedeti ce smecherita, nu mi-a venit a crede! I-am cunoscut o alta fatza astazi. Dupa ce au plecat si-a revenit la normal.

Apropo, sa stiti ca a trecut mai mult de o saptamina de cand nu o mai duc la bona si fata mea si-a revenit,asa cum era inainte, deci m-am linistit. Mai face ea fitze si momitze, dar rareori. Deja nu se mai trezeste noaptea ( se trezea in hohote de plans de cateva ori pe noapte si nu se potolea pina nu o luam in brate).

La noi este o vreme minunata de vreo cateva zile, parca vine primavara ( parca-mi si trece pofta sa mai fac saptamina viitoare bradul)

Va pupicesc si sper sa intru duminica. +
we placut cu mult soare!

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna dimineata.
E clar mai fetelor ! Sint stresata si panicoasa !
Acum am vizionat filmuletul cu Dragos cel frumusel.
Pai cind am vazut colturile sifonierelor si caloriferul...imi venea sa intind mina sa tin baiatul!
In orice caz la noi in casa sunt muuult mai multe muchii si colturi si capcane.De fapt si prietenei mele care fica-sa deja merge bine ii e frica de scaricelele si scaritele cu care ma mindream eu cind am construit casa.

Gindacel,Patricia merge f bine pe afara.Si hamul il tin doar cind suntem pe asfalt,dar asa largut.

MARA vroiam sa te intreb de ce-i faci D3 Flaviei?
I-am facut si eu analizele pt dosar si am profitat de intepatura si am cerut si altele.
Au iesit relativ bune dar nu pricep care-i diferenta dintre calciu seric(8.88 e rezultatul)si calciuionic seric(45)
Stiu ca s-a mai discutat parca dar nu am retinut.
va pup

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza!
Roxi, suuper elefantul, vreau si eu pt Maria, poti sa-mi spui mai exact de unde l-ai luat? Nasii Mariei sunt in Bucuresti si i-as pune sa-i cumpere.
SI o MARE RUGAMINTE.
De unde luati voi hainute la bb, ca nasa umbla disperata de o saptamana si nu gaseste nimic interesant sa-i placa. Adica undeva unde raportul pret / caliatet sa fie ok. Nu haine de firma, dar sa arate cat de cat binisor. pleeeeease, daca-mi puteti raspunde azi, ca sa mearga in week-end sa caute.

pupici

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Unde este NIRO?

Precizez ca nasa e mutata de doua luni in bucuresti si nu prea cunoaste locurile.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Noi raportam a doua noapte "turbulenta", s-a trezit Ilinca exact cand se anunta castigatorul emisiunii Dansez ptr tine Saraca, plangea in somn, nici nu puteam s-o trezesc! Cand am trezit-o nu se oprea din suspinat, nu voia nici bibe (e prima oara cand refuza bibele), nu voia sa fie nici pupata (ca niciodata), deci dintosii sunt de vina
Saraca, are gingia de sus umflata toata. Cand i-am dat cu Dentinox a inceput sa urle si mai tare cand am ajuns la canini. Mama, sa iasa mai repede! Bietul copil

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ioana77 eu cumpar de regula haine pt copii din magazinul Victoria, la et III. E oferta destul de larga si sunt multe magazine la gramada.
A doua optiune este la Unirea la et III unde se gaseste si Z. Aici e un pic mai scump ca la Victoria.

Dar poate eu cumpar din astea 2 pt ca mi-e comod sa ajung de acasa.

Multe mai sunt si in magazinul Obor dar mie mi s-au parut preponderent chinezarii.

Mag Victoria e pe Calea Victoriei, aproape de capatul dinspre splai.
Mag Unirea e in Piata Unirii.
Mag Obor e la Obor.
Niro e la marginea Bucurestiului, cum iesi pe soseaua Colentina spre Voluntari, dupa Carrefour si inainte de Metro, langa ceva pod. Dar sambata e deschis doar pana la pranz.

Victoria e deschis sambata pana pe la 16-17. Duminica e inchis.
Unirea e deschis si sambata si duminica pana seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

gooda dimineata.

FELI exact asa si la noi.... .
3 ore am dormit, dar si alea intrerupte de gemete.
ma doare capu' de numai pot.
ma uit prin gurita lui si cam la canini si incisivii laterali este gingia umflata, adica mai rau decat acum cateva zile.

si deja refuza un pic bibele....

BULUCEL asa-i ca nu-i tero???? il iubesc de numai pot si este un dulce si un scump.
dar cand se trezeste si nu se mai culca...imi vine sa mor!!!!
exceptia ca azi noaptecand s-a trezit in niste urlele si abia l-am potolit...cand clar il deranja ceva..
dar la 02.50 l-a luat cristi in sufra si el statea intins pe jos si piticu se juca....

CATUTZA mai cade si el la stilul fulg, asa, dar atunci nu-l bag inseama si nu ma agit.
acum a tras-o bine de tot ca di dintisorii mi se par un pic vinetii. o avea ceva???

ANAMARI vazut poze. mai ales aia cu "caprul cu 3 iezi"..

ALONDRA sper ca nu mai ai mult cu apartamentul...eu cred ca o sa fac fobie cand aud de zugraveli, renovari si alte cele.
tin pumnii sa ai rabdare multa.

IOANA NIRO este dupa EUROPA....
adica complexul angro din colentina, de la capatul tramvaiului 21....
mai, eu hainute nu i-am luat f multe pana acum, dar iau de la magazinul din cartier.
nu ma duc cine stie unde.....

pa pa pa

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

LAVI ai tot zis de Victoria, o sa ma duc si eu pe acolo...intr-o zi cu soare.
azi de ex cristi trebuia sa fie acasa, dar este plecat de la 07.00 cu nasimiu la ploiestei ca are de luat niste marfa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy eu haine iau mai mult pt Silvia, iar pt Nati din cand in cand cate ceva frumusel de pe la Z. Ca "grosul" le are mostenite de la sora-sa. A, si incaltaminte le iau la amandoua pt ca am citit ca nu e bine sa le dai de la un copil la altul.

Mergi la inceput