Aspirante optimiste >20 ani (16)

Aspirante optimiste >20 ani (16) | Autor: kriss79

Link direct la acest mesaj

Lista aspirantelor care vor deveni mamici:

Victoria(Veronica), Gabela(Gabriela), Pepsica(Antonia), Pia (Oprina), Tumpi(Ionela), Codri(Codruta), MirelaV(Mirela), Alinuche(Alina), Cornelia1172(Cornelia), Valentinag(Valentina Georgeta), Lulu77(Alina Mariana), Mariaa(Maria), Gabid(Gabriela), Salmida(Adia Florentina), Ioana1971(Ioana), Speranta(Angelica), Robert(Robert si Alina), Ilie si Suzana(Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy(Camela), OtiliaLia(Otilia), Lucia Munteanu(Manuela Lucia), Ilenya(Ileana), Camisv(Camelia), flory76(Florentina-Iuliana), irinacodrina(Irina Codrina), gogosar(Natalia Anca), giugiuca(Irina), steliana04(Steliana), deca(Carmen), dinah(Elena), Anca Wish(Ana-Maria), lachione(Mihaela Laura), Chi(Cristina), claudia123(Claudia), asi(Stanca-Ioana), ardit(Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia(Felicia), nounou(Florina), GeorgianaI(Georgiana), LindaG(Linda), danap( Daniela), heleny(Heleny-Elena), Gabriela Elena(Gabriela Elena), Floran(Florina), Ileana(Ileana), adimercedes(Adriana), Lumit(Luminita-Violeta), nicol78(Elena-Nicoleta), pusichet(Ana Maria), Costi(Elena), Fanta(Stefana), zisaCami(Elena-Camelia), elli(Manuela), andra10(Andra), Liana30 (Mariana), Salomea(Elena), Jonica(Ioana), Marunzika(Ana Maria), Natalia26(Raluca Elena), thea_m(Teodora), dedi(Adela), ela2004(Ionela), GildaT(Eleonora), puiusu(Oana), bibyrox (Rozalia), Anku(Anca Cerasela), danangie(Daniela Angela), luli( Mirela), lauion(Laura), floarea de colt(Ana Maria), Carmen e( Carmen ), Pmihaela(Elena Mihaela), dionisiade(Florentina), iepurila(Irina), Anca(Anca Mioara), Avalon(Adriana), Roxee(Raluca), Sheherezada(Florentina), adya(Adina), biancaxl(Bianca), zamfir.mel(Mihaela), Lauricipani(Laura-Alexandra), Carmen.cita(Carmen), Elenya m(Mihaela), Crinuta 71(Ioana), Ioana-Cristina(Ioana-Crisitna), Pis(Mihaela-Felicia), barbye(Mirela), diciu(Anda Gabriela & Paul Tiberiu), Madada(Daniela Florentina), Mirga(Mirela & Gabriel), danuta_c(Dana), adi95 (Andreea), marrina(Monia), cristabb(Mihaela Cristina), Mihaela V(Mihaela), didi-anda(Anda Ioana), nanuk(Gabi), dyana(Diana), simonette(Sanda), lucia_1(Lucia Elena), georgiiana(Georgiiana Alina), Silvana Popovici(Iuliana Silvia), cami30(Camelia Veronica), camy062004(Camelia), Dyana(Diana), stefaniaro(Stefania), Oana T(Oana), july_g(Iulia), motanik(Andra), iepumic(Anca), cornelianeli (Cornelia), adela achim(Maria-Adela), adiutza(Adina), kriss79 (Cristina), mmc_nd(Malina-Mihaela), florentin156(Rodica), Aissa(Cristina), Danyalo(Elena-Daniela), ancuta_stan(Ancuta-Elena), Dana n (Daniela), danotino(Daniela Claudia), cherry22, antosit(Antoaneta), kla78(Claudia), Andrusha(Andra), Tabitha (Ioana), bubuleana(Georgiana), Elise, Irinush4u, miki-miki (Mihaela), BiancaB(Bianca), Mirela_1(Mirela Carmen), nusy (Marinela), NanaMotoc, Daniela76(Daniela Gabriela), Ionara23 (Ioana), Aniast72(Andreea), geo ionita(Georgiana), Corinuk, Mary14 (Geanina Maria), Sadaf, Mica-mica(Mihaela), zozela(Marilena), Adhnana (Caterina), LoredanaG, BIENCUTA(Bianca), Miramar(Cosmina), carmencyta(Carmen-Mihaela), sorceress(Florina), mormelvio(Mihaela-Magdalena), alibebe(Alina), mihaStroescu(Mihaela), Ioanatugs(Ioana Tugs), Carmen_Marieta, pupesita (Mihaela), valicutza(Valentina), ayna(Corina), Stelutza_36, helga, oanademunck(Oana), didi-edi, iuca(Viorica), Moira, cris.do, Olivia26, leo_71(LEONORA -OLTITIA), Sheritra(Adina), marryan, voicu_bebi, cicina, marianna, nucutza(Irina-Felicia), daciovi(Daciana), aurel_cris, turturica, ralu76, carmenpit, Gabriela- Elena, tumpidunki, Andrada.P, nushulica, mita.2000, laviniaN(Lavinia), Nadya, Alďż˝, Michellex, floriscris, brianna, MP_Julya, roxx, blueeyes2003(Mirela), irlandeza(Marinela), luy(Luiza), catty(catalina), iliuta, helicom, claui, selina-d, iazminn, brabe, poki, rox dox, clarissa, geany bc, mi_a, Zenobia, Nikunikalai, ancadragoman (Anca), Sim Stoian, andriushca (Andreea), Anaoi (Ioana), Kory (Mary), Luna1, Carla28, Oana_2006, mychydutza, Micky2007, NanaMotoc, Lucia28, nichi,noela_ carmen, Laura Ioana, stancutza (Diana), PamELLA(Gabriela), Diulet12, oanaonyx(Oana), Gabitzu37 (Gabi), maria08, CristinaSon, aweya, Truth, simo_al_jaafari, ariana1005, Iulica81, toma_lly, fify, oana_r(oana), mirella76, Dasha, Ramonella, emma76, Anculici, Miki-ki

-ute foste aspirante:
Dbunny, Dacicica(Daciana), danita, gheorlan (Simona), RUXMAX(Ruxandra), ingeras26a(Andreea), Bety(Beatrice), Cristinna(Cristina), TERBITZA(Florina), alydumy(Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), iriss27(Irina), marinar(Marina), aventura, danni, mari-lu, karra 80, alionushca(Aliona), loina_ln, claubd, Alinatxa (Alina), tzontzonel, monica_b, katthy(Ana Catalina), Tanya, vas, Amely(Diana), gabiu(Gabriela), CHOWPERSA,Tanya(Elena Mihaela),Mcrissa(Cristina-Daniela), Raza de Soare (Nicoleta), IULIABRAILA(Iulia), chiquitita, addinel, Tmihaela(Mihaela), Alexia28(Mihaela), doxinu, musete(Laura- Lucia), andicu(Andreea), eseea(Felicia), kitty_nic(Cristina Valentina), Petit Ange, alina.a ( Alina), lorinaoo1, amameda(Meda), AndraZ (Andra), Tzuca74(Ioana), oanabbb, Olguttza(Ioana Alexandra), danutza2, estecri (Sorina), claucia(Claudia-Ioana),

, foste aspirante:
mishi(Mihaela), dandana(Daniela), RO-ANA(Liliana), mexxa (Andreea), Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Alisia (Alina), Annaa(Ana Aurica), martha78 (Mihaela), Ionica, alina constantin(Alina Ioana), floricika (Florentina),anangel_lexi(Alexandra),osna(Svetlana),mamiFlori,Beatrix(Melania),Georox,Amy-@my,Mirona(Mirona),Lorym, Simo29(Simona)

Sfinte Antoane, mângâietorul sufletelor mâhnite, priveste cu îndurare si vezi cum traiesc în întristare, pentru ca Dumnezeu nu mi-a dat harul de a deveni si eu mama;, sau daca devin, îmi curma bucuria, luându-mi copilul de la sân. Copiii sânt legatura de iubire dintre soti: mijloceste, deci pentru mine la Domnul, ca El sa ne mângâie cu un copil si sa ni-l tina în viata.

Eu fagaduiesc ca îl voi creste si educa în frica lui Dumnezeu. Sfinte Antoane, pentru dragostea pe care ai avut-o fata de Pruncul Isus, dobândeste-mi acest har. Iar daca Dumnezeu a hotarât altfel, usureaza-ne, mie si sotului meu traiul, cu haruri deosebite, ca sa fim pururi resemnati în vointa lui Dumnezeu si sa ne folosim de starea noastra pentru a spori faptele bune în folosul aproapelui. Amin.

Linkuri utile:

Calculator ovulatie 1
Calculator ovulatie 2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

kriss cu siguranta vei aduce noroc aspirantelor si listutza se va scurta considerabil....as incepe cu tine

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

hehe, as vrea eu!ca noi toate de altfel! un de noapte buna de la mine!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by kriss79

hehe, as vrea eu!ca noi toate de altfel! un de noapte buna de la mine!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

ms dar abia m-am trezit am dormit de pe la 6 ca nu mai puteam de oboseala
apropo ingrid iti trimite un dulce de fetitza pentru semnatura ta din guestbook

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

salut fetelor,

vreau si eu programelul cu ovulatia la adresa toma_alinam@yahoo.com
multumesc
va pup pe toate si va doresc noapte buna !

toma_lly
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj
vine barza/sau nu http://tt.lilypie.com/Q-GUp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by toma_lly

salut fetelor,

vreau si eu programelul cu ovulatia la adresa toma_alinam@yahoo.com
multumesc
va pup pe toate si va doresc noapte buna !

toma_lly

Ti-am trimis programelul pe care l-am primit si eu de la Andra! Mult succes!

Noapte buna fetelor!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Multumesc mult bibyrox !!

Din cate imi aduc aminte, noi suntem cunostinte mai vechi, de la "miresele anului 2005".

toma_lly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by toma_lly

Multumesc mult bibyrox !!

Din cate imi aduc aminte, noi suntem cunostinte mai vechi, de la "miresele anului 2005".

toma_lly

Cu multa placere iubita! Tocmai pe mine sa ma uiti? Eu nu te-am uitat.. ai avut o rochie superba (deosebita)!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Andra ce ai facut ? cum arata bebeloiu??????/ abia astept impresii maine..............
Catty nici o veste de la tine..........ce faci cum te simti? maine te sun.........poate intri pe mess daca te simti mai bine..........azi n-am sunat ca n-am vrut sa te deranjez. sper din tot sufletu' ca esti ok.
noapte buna tuturor ...............

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
http://tt.lilypie.com/o-WVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Buna fetelor.

kriss79 multumim pentru rugaciune si sa dea DD sa fie cu noroc pentru multe fete.

Am reaparut si eu dupa o o absenta destul de lunga. Cu toate ca nu am mai intrat sa scriu am citit tot si am fost foarte bucuroasa cand anuntau fetele ca au 2 II si m-am rugat sa le ajute DD sa duca toate sarcinile la termen si fara probleme. Asadar noilor le spun sa aiba grija de ele si sa se bucure de micutii lor care le va umple casa de bucurie.

Despre mine nimic nou, am facut analizele in octombrie si rezultatul este un pic mai bine. In continuare nu am ovulatie si am inceput sa iau ova-mit din ziua a 3-a, injectii cu menogon 5 zile iar in z11 pregnilul. Sper sa se produca ovulatia si sa incerc inca o inseminare saptamana viitoare.

Va urez in continuare sa va aduca Mosu Nicolae sau Craciun cadoul pe care-l doriti cel mai mult.

Va dulce.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata la toate fetele.
Gata ,eu am clacat,aseara nu am fost in stare sa fac sex,nu am putut.......
Nu mai pot,renunt ptr o perioada sau cel putin renunt la stres si sex programat.
Nu mai pooooottttttt.......

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput