Aspirante optimiste >20 ani (16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare fetelor!Vad ca ati deschis un nou capitol.SA FIE CU NOROC LA TOATE!!!!
Oana scumpa cine ti-a zis ca e SEU?Doctorita mea mi-a spus ca la SEU ai niste dureri foarte mari,nici nu poti sa stai pe scaun!Sper sa nu fie vorba de asa ceva!Sa te ajute Dumnezeu sa fie totul in regula!!!
Andra cum a fost ieri la eco?L-ai vazut pe bebel????Cum a fost????

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata fetele...
raportez Z36 si inca nu au venit rusii...
nu mi-am mai facut test, pt ca aseara am ajuns f tarziu acasa si erau farmaciile inchise.
acum am sunat la romar sa intreb daca ei fac teste de sange pt depistarea sarcinii si mi-au spus ca da, numai ca trebuie sa vb intai cu ginecologul sa-mi spuna exact ce tip de test.
acum tre sa ma gandesc repede la ce ginecolog sa ma duc, pt ca vreau sa-l schimb pe cel prezent.
deci acum gandesc intens sa ma hotarasc la ce dr ma duc...

va tin la curent...

andra, ai vazut bebele...poza ti-a dat?

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Korry instilatiile sunt niste proceduri care se fac dupa ce ti se face hsg adica ti se introduce niste substante prin trompe care reface trecerea mai usoara a spermei.
Eu cind am facut hsg mi sa spus ca sunt permiabile sub presiune si ca spermatozoizii sub presiune nu trec, si mam decis sa fac aceste instilatii care nu au fost nevoie sa le fac mult numai doua, la ele nu doare atit de mult dar sunt ceva dureri ca la CM dar mai slabe, si scurgeri ca la CM doar o zi doua numai mult, cel putin asa a fost la mine, acum asteptam rezultatul (cel cu II liniute),
Sper ca te am lamurit cit de cit daca mai ai ceva intrebari scriemi te rog cu mare placere iti voi descrie din experienta mea.
Fetelor vreau si eu programul PLEASE!!!marryan1982@yahoo.com

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Kriss , multumim pentru noul capitol. Sa ploua cu . Hai da tonul!
Nushulica . Ma bucur ca ai revenit, ma faci sa revin si eu
Ancutza, toate ajungem uneori la capatul rabdarii dar ne ridicam din nou si mergem inainte. Tocmai tu sa clachezi?!...Hai SUS!!!

Eu,Z12.

Pup la toate fetele cochete.

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

rox_dox ma rog pentru tine sa dea DD sa fie cu ochisori.

andra ce face BB?

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

multumesc mult, ayna...
rugaciunea ta e super bine venita...

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Olivia se pare ca da,tocmai eu.....
Eu Z11 si temp 36.5

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

HAI ROX DOX!!!

Fetelor eu sunt in Z2 si de abia astept sa vina saptamana viitoare sa prestez!I-am spus sotului meu ca de luna asta ne punem serios pe treaba,chiar daca el vroia sa mai asteptam pana la anul.Si-a dat si el seama ca nu e asa usor sa ramai graviduta.De abia astept sa vina perioada fertila!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

anca fii barbata! acu e momentul sa te imbarbatez eu! o sa treaca si perioada asta de "saturatie".........o sa vezi ca lucrurile vor reveni la normal...........e logic sa mai clachezi si tu ca doar esti om nu masina , dar vei reveni in forma maxima! sunt sigura de asta! tu analize ai facut? sotzul? io nu vreau sa rasucesc acu cutzitu' in rana, dar voi ce probleme avetzi? du-te si cumpara-ti ceva frumos...........fa-ti o bucurie! o sa vezi ca functioneaza!

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
http://tt.lilypie.com/o-WVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Anca, aminteste-ti ca il iubesti pe sotul tau si faceti dragoste, nu sex programat. Incearca sa te detasezi de "proiectul" bebe, desi stiu cat e de greu. fata sa-i treaca supararea. Stresul nu face bine la conceptie.
Rox, hai cu vestea buna!
Andra,asteptam sa ne povestesti.

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit

Mergi la inceput