FIV 91
Raspunsuri - Pagina 5
Sheritra spune:
Neata, vin si eu cu raportul lui Lachi, deoarece ea nu va intra astazi pe forum.
Deci, este foarte incantata si ea si Mr.Big (cica si Fraila Getta era un pic ).
Endo: 13.8, 7 foliculi peste 20 mm si 5 mai micuti, dar eu sper ca poate mai cresc.
Duminica seara face pregnylul si marti punctia.
Haide Laki
Bafta la toate fetele!
Sheritra
dana p. spune:
Bravo Lachi!! Ma bucur mult pentru tine.Eu ti-am zis ca va fi bine.
Fetelor care mergeti maine la Giulesti ca vin si eu. Am programare facuta de saptamana trecuta la dr. Cocei la ora 12.Oare mai trebuie sa sun azi pentru confirmare?Spuneti-mi si mie ca sa nu ajung maine acolo si sa nu pot sa intru , sa bat drumul degeaba.
Dana
Poze
danuda spune:
Asa este Kitti ai dreptate, am postat rezultatul analizelor la Aspirante optimiste, peste 35 ani asa ca acum copiez de acolo, trebuia sa-mi fi dat seama de la inceput
Am 45 de ani, am facut urmatoarele analize recomandate in prima faza de dr. L. Dracea - care este o super draguta - si am fost si la control, iar raspunsul a fost ca voi putea duce o sarcina pana la capat fara probleme, doar ca trebuie sa apelez la o donatoare de ovule. Astea sunt analizele: in ziua a 3-a a ciclului - TSH = 2,063; Estradiol = 20; FSH = 18,42; LH = 8,2; Prolactina = 15,93.
La monitorizarea ovulatiei (tot la dansa) in ziua a 10-a mi-au iesit urmatoarele valori: uter de aspect normal; endometru = 3 mm; OD - 15/7 mm fara foliculi ovarieni si OS - 19/15 mm fara foliculi ovarieni.
Se pare ca stimularea ovariana nu intra in discutie ….dar fiind la inceput de drum nu stiu ce sa fac mai departe. In afara faptului ca trebuie sa sun in fiecare luna la spital (in prima zi de ciclu) sa vad cum e cu lista pentru ovule sau embrioni altceva nu mi s-a mai spus. Din cauza asta sunt putin nedumerita, am citit pe forum ca voi faceti o gramada de analize inainte……
lachione
am pumnii stransi pentru tine !!!! hai tu lachione !!! astept vesti de la bune catre foarte bune
Moniland spune:
Ai vazut, Lachi? E chiar de vis. Si pana marti la punctie se vor face de-a dreptul uriasi.
Aldolina, in timpul tratamentului ti s-a dat medicamente pentru stimulare ovariana. De la acestea ti-a crescut si endometru. Asta e foarte bine. Dar acum trebuie eliminat. Depinde de cat de mare l-ai avut. Poate nu s-a eliminat complet si o va face in tura a 2-a.
danuda, sa inteleg ca dupa un eco dr. au dat verdictul ca tu nu mai ovulezi? Ovarele le mai ai? ca numai asa inteleg eu ca dupa un eco sa zica ca nu poti produce ovule. Analiza de progesteron din ziua 21 a CM iti indica daca ovulezi sau nu.
Si cum zice kitta, ar trebui sa ne dai mai multe amanunte caci altfel nu ne dam decat cu presupusul.
Monica
iliuta spune:
Venera, vina cu vestea !!!!!!
Lachi, mai si si tu putin si intri pe ultima suta de metri. Multa bafta.
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
dana p. spune:
Mersi Monica.Am incercat sa sun mai devreme si zicea post telefonic deranjatdar mai incerc dupa 12.
Dana
Poze
danuda spune:
Moniland, exact, dupa prima echo in a 10-a zi asta a fost raspunsul, ca nu are rost sa incerc stimulare ovariana, ca sunt sanse sub 1 %. Ovare am: OD (ovarul drept)- 15/7 mm fara foliculi ovarieni si OS (ovarul stang)- 19/15 mm fara foliculi ovarieni…..mie, atat cat ma pricep imi par cam mici de dimensiune, nu? Dar nu am chisturi, sunt curate, doar ca sunt incapatanate si nu au aratat nici un folicul.
Eu, ca sa fiu sincera, ma dusesem acolo pentru inseminare, nici o clipa nu m-am gandit la FIV……sunt visatoare, nu? Progesteron nu am facut, ca azi sunt in ziua a 13-a a ciclului si nici nu mi-a zis sa-l fac. Oare ar fi bine sa-l fac sa vad ce iese?!?
puiramy spune:
Lachi Cu asa endometru si productie as pleca si eu la drum mai optimista.Bravo Lachi!!!
Venera Asteptam un rezultat pozitiv.
Fetelor,
Pe mine ma bate gandul sa-mi scot trompele, ca tare mi-e frica ca ele ar fi cauza nereusitelor mele.Lichidul din trompe omoara embrionii.Asta mi-a zis si dr ca s-ar putea si ca oricum nu-mi mai folosesc la nimic, ele fiind infundate.Si stiu multe reusite cu fete care nu mai aveau trompele(Andicu...).Voi ce ziceti, cum ma sfatuiti?
dana p. spune:
Puiramy, nu stiu cum e mai bine,dar fiind fara trompe nu risti sa faci extrauterina(chiar si la FIV se poate face extrauterina- a avut Kla si Teodoran).Eu inca nu-mi scot trompa, dar daca voi mai face alta extrauterina nu voi mai incerca sa-mi salvez trompa cu metrotrexat pentru ca si asa nu este buna , ma duc fac laparoscopie o scot si gata termin balciul.Acum daca doctorii ti-au zis ca este posbil ca din cauza asta sa nu se prinda , nu stiu ce sa zic.Tu tot mai speri ca poate ramai natural.
Dana
Poze