Quelle 4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

Am ridicat aseara de la posta primul colet din toata comanda data la inceputul lunii octombrie.
Eu am comandat doar jucarii pentru cadourile de craciun ale copiilor.
Aseara mi-a sosit setul pentru calarie Steffi Love care este o minunatie. Nu-mi pare rau ca l-am comandat. In realitate este mult mai mare decat apare in catalog. Are toate accesoriile si nu i-a lipsit nimic.
Astept sa-mi soseaca si casuta Barbie cu papusa si macaraua.
Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Am dat si eu comanda sa-mi vina catalogul ala cu jucarii si cred ca trebuia sa primesc un mail dar vad ca nu am primit nimic.Poate imi spune careva daca asa trebuie si cam la cate zile vine catalogul??

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Pana sa mearga soferul sa ridice coletul (avizat alaltaieri) a mai venit un aviz (de 11 mil si ceva, deci tot nu acopera comanda). Azi s-a dus sa le ia! Abia astept!! Sper sa n-avem surprize-surprize! dar sunt pregatita sufleteste, mai ales dupa ce am citit si ce-a patit Teodora cu pijamaua.
Teodora ai dreptate, in catalog trebuia specificat (mai ales ca pe model nu se vedea bine) ca este salopeta! Dar poti s-o returnezi!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Katty, bineinteles ca o returnez! Dar am mai comandat o cuvertura care nu a sosit inca, o mai astept un pic, ca poate le returnez impreuna.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Teodora, ce cuvertura ai mai comandat? Sper sa nu te superi dar am ras un pic la primul tau post suparat! Nu de pijama ci cum ai povestit! Imi si imaginam...
Ellys, daca n-ai vazut catalogul cu promotii de la Cora (cel din perioada asta) iti zic ca macaraua este 89,90 lei (adica 899.900 lei, asa ca ai facut afacere, a comandat-o si o colega acum o luna si e super!!)

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lunna27

Am dat si eu comanda sa-mi vina catalogul ala cu jucarii si cred ca trebuia sa primesc un mail dar vad ca nu am primit nimic.Poate imi spune careva daca asa trebuie si cam la cate zile vine catalogul??

Cred ca vre-o saptamana/zece zile tot dureaza. cand ai comandat catalogul?

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Katty, am comandat cuvertura cu dinozauri din catalogul de Craciun; dar acum ma astept sa fie si aceea "in neregula".
Cum sa ma supar ca ai ras? Doar faceam haz de necaz.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Katty am comandat acum vreo 3 -4 zile,deci mai dureaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

fetelor, va rog io, spuneti-mi si mie cum returnez puloverul ala. Am vrut aseara sa completez formularul de retur, dar nu stiu ce sa scriu acolo. Altceva ce mai trebuie facut?
Nu va suparati, dar am de lucru la serviciu si nu mai am timp sa caut. Stiu ca s-a scris si astazi trebuie sa-l trimit neaparat.
Multumesc frumos

Mergi la inceput

Alebazi, cred ca treci in dreptul articolului marimea, pretul cantitatea si codul, iar in dreapta bifezi casuta care se potriveste motivului tau (la tine, cred 6, marime necorespunzatoare).
Semnezi, pui data si cam atat!
Nu stiu ce inseamna casutele AV/PV din dreapta!

P.S. Si mai cred ca trebuie returnat in ambalajul lui original, dar nu sunt sigura! Coletul se expediaza cu confirmare de primire!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput