FIV in Ungaria 5

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pussi m-am intors din Congo mai greu ca am luat de toti banii ananas si a trebuit sa vin pe jos!
Deci: marti am punctia, la 7,30 ma duc la spital. cred ca Vineri 1 decembrie va fi ET.
Sper sa fi evoluat bine foliculii mei. Endo la ultima eco era 13,8 sau nu mai stiu exact cat dar oricum aproape de 14. Aveam vreo 7 foliculi in jur de 20 si inca vreo 3 de 18 unul de 14 parca si unul de 17. Oi vedea ce o iesi din tot materialul! Eu nu aspir spre congelat pt. ca desteptul de sotul meu mi-a spus ca el nu vrea cu "congelati" doar cu "proaspeti"! M-am tavalit de ras! I-am spus ca nu e ca atunci cand cumperi carne; e OK cu congelati ca scapi de tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mi-Ka, sa dea Dumnezeu sa fie cum spui tu!
Mirabela, inca nu stiu sa-ti explic cum e! inafara de fericire, ma lupt cu oaresice greturi si disconfort la dormit; e un pic stresant la inceput, ca am grija mereu ce fac, cum stau, ce mananc, etc. Astept sa trec de 12 sapt. sa ma mai relaxez si sa ma bucur de burtik.

Fetelor, eu joia viitoare, pe 30 nov.,ma duc la Manastire si la Pestera Sf Andrei, care pt mine are o semnificatie deosebita. O sa fac o lista cu voi toate si o sa o pun in pestera alaturi de o icoana. O sa dau si acatist la preot sa se roage pt voi sa reusiti. Noi ii cunoastem bine pe calugarii de acolo si s-au rugat mereu pt mine! cand a fost mama ultima data acolo( ea ajuta f mult manastirea si chiar munceste acolo de hram si de Sarbatori) , a intrebat-o preotul din prima ce fac eu! si i-a spus ca s-a rugat zilnic pt mine! a fost cu folos si ne-a ajutat Dumnezeu si Sf. Andrei sa reusim . Si vreau sa o faca si pt voi!
Pis, am nevoie de numele tau mic ( poti sa-mi trimiti pm), ale celorlalte fete le stiu deja.

cu drag pe toate!

Andreea 7+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Andicule sa nu ma uiti! Sa ma treci si pe mine pe listuta care o duci! Eu vineri fac ET-ul asa ca e la fix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Lachi tin pumnii stransi pentru marti..sa dea DD sa fie bine ,sa ai embrioni super , cantitatea nu e asa importanta...mai bine unu si bun decat multi si ... bafta multa
Andicu multumesc mult ca te-ai gandit si la mine...iti trimit PM
Pussilina cum a fost ziua a 2-a la injectii? eu am si facut un hematom pe o parte a burticii...fir-ar sa fie...astazi mi-au facut injectiile numai pe partea de burtica fara vanataie...

la toate fetele si week-end placut...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Andicu multumiesc din suflet!!! ai o inima mare...mare. Sa fie DD cu noi!!!!!

Lachi de ce nu mi-ai zis ca veneam cu un MIG dupa tine... sau nu ia vrut sa imparti ananasii cu mine Ai productie super buna si un endometru la fel...iti tin pumnii la punctie pe marti o faci cu anestezie totala?????? sa ne spui in detaliu ce si cum ca urmez eu si PIS. O sa fie bine.. ai sa vezi ca de vom fi toate 3

Pisazi am facut si gonal si nu m-a durut...sunt cuminte..imi pare rau de hematomul tau.. dar asta sa fie singura problema

Azi m-am intalnit la Mall cu Zori si Auburn si am povestit cateva ore bune . a fost asa de bine.... M-au incurajat si mi-au ridicat moralul...mi-a prins asa de bine

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu si eu iti multumesc mult ca te-ai gandit la asta.
Pis cum esti? Ai invatat ceva maghiara? Iti tin pumnii pe luni la eco.
Liana tu ce mai faci?
Pussi ma bucur ca nu te dor deloc injectiile. Gonalul nu ma durea nici pe mine. Dupa Suprefact faceam insa o reactie alergica locala, care disparea in cateva ore. Merionalul il simteam putin. In curand mergi si tu la prima eco....iti tin pumnii.
Lachi ma gandesc la tine, nu mai ai mult si vei avea micurtii in burtica.
pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Ciao gagici !
Andicu e un gest foarte frumos din partea ta ! Clar ca ai un suflet mare, mare de tot ! Sa aveti grija de voi, sa fiti sanatoase, ca frumoase sigur sunteti !
Pis draguta, eu chiar n-am dormit bine in patu ala ! Cred ca ma obisnuiesc mai greu...M-am trezit de vreo 3 ori . O fi fost si stresu de vina ! Cum ti se pare bucataria ?
Esti cuminte in continuare, da ? Ma bucur sa aud ca nu dor injectiile, ca mooooooooooooor de frica !
Pussi iti faci tu inlectiile Nu mai retin, dar stiu ca si tu aveai o problema cu ele ! Eu am vb deja cu o prietena asistenta si mi-a promis ca n-o sa simt nimic, da nimic ! Fii curajoasa in continuare !
Liana tare mi-ar placea sa ne intalnim pe-acolo ! Si cad am fost la clinica erau acolo 4 cupluri, toti romani !Eu sunt mai timida si n-am indraznit sa-i abordez ! Sincer ma tot uitam cu coada ochiului, dar n-am observat un gest din partea lor ca ar fi dispusi sa conumice
Lachi iti tin pumnii ! Sa fie cu noroc !
Crinuta
Va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

am scris tare ciudat unele cuvinte
Mi-ti ierta, nu-i asa ? Ca doar sunteti fete bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Crinuta n-am invatat deloc maghiara, in schimb m-am distrat toata dupa-amiaza cu "chestiile" de la tine...
Liana ce-i cu tine, unde esti, cand vii la Szeged ?
Pussi distreaza-te , distreaza-te acuma ca dupa asta vezi tu urmatoarele 9 luni si inca vreo 2 ani ce-ai sa patesti!!!

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Si eu sunt in zona....

ioana ... stai linistita.. la mine sa intmpla des...mai ales cand stau cu lumina inchisa...

Crinuta si mie mi se intampla ceva de la Suprefact se face rosu... ma pisca usor sau am o mancarime si parca se vede forma in care a intrat lichidul dar nu sunt agitata..imi trece in cateva ore... mai dau burtica la pupat si gata..

Pis ti-am trimis un PM... si ma mai distrez cat pot...si ce "chesti" ai primit de la Crinuta si eu nu???? sunt pofticioasa si curioasa din fire... asa ca si eu vreau...

PUSSI

Mergi la inceput