Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Luana acuma eu nu stiu sigur daca apare sau nu ,poate ca never , dar poate ca da .Poate si mama mea mi-a dat ceva prea devreme si din cauza asta eu am de tras toata viata sau poate pur si simplu am am avut eu ghinionul asta sa se lipeasca bubele de mine Acuma am fost cam rea am condamnat-o pe biata mama ,dar mai bine sa fi precauta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Doroti, Mihnea merge taras taras cam de la 5 luni, poate sa ajunga unde vrae muschiul lui daca l-as lasa, insa de topait, adica din pozitia 4 labe si tusti in fata o face camd e la 4,5 luni si tot de atunci e vai de nasul lui, ca aterizarile sunt numai in nas.

Ildi vad ca ai primit raspunsuri. E bine sa-l scobesti cand e crud ca e mai usor de facut operatiunea decat atunci cand e fleasca. eu il coc la microunde ca se face mai repede decat la cuptor. azi i-am dat si eu mar buza de iepure si l-a mancat mai bine decat ionatanul sau glodenul, si asta poate pt. ca e mai apos si mai parfumat sau poate a fost doar o intamplare. Maine vedem care este adevarul .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ama_kaly

Sugestie de papa pt bbei:

Orez cu mere coapte
de la 4 luni, bun si pentru copiii cu probleme stomacale
Se pune apa la fiert intr-un ibric. Cand fierbe se pune orezul (cam o mana) si se fierbe bine, pana 'infloreste'. Se aleg doua mere mari, se spala, se sterg de apa si se pun intr-o tavita la cuptor, la foc potrivit. Dupa ce s-au copt se alege miezul, se paseaza cu furculita si se amesteca cu orezul fiert si scurs de apa.

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

Dar in loc sa stau sa fierb orezul merge sa-i dau fulgi de orez de la Milupa sau nestle? Sau nu-i tot un draq? Ma refer la gust.

Un lucru e cert, cel putin pentru mine: nu-i adevarat ca daca imi place mie ii va placea si copilului. De ex: i-am facut mar copt cu branzica si cu o lingura cereale cu biscuiti. O bunatate pe care de latfel am si mancat-o pt. ca domnul nu a catadicstit sa aprecieze bunatatea. Si atunci am scos un borcanel de la Hipp, mere cu afine, pe care l-am gusta eu inainte si aproape ca am vomitat de gust putred ce avea, dar pe care copilul l-a mancat fara sa clipeasca. Si asta nu numai o data mi s-a intamplat. Mie imi vine sa vomit numai cand simt mirosul de la mancarea in borcanele, insa copilul nu nu are aceleasi simtiri.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

in timp ce mancam ,noi mai si adormim . Ia priviti aici http://www.dropshots.com/day.php?userid=204355&cdate=20061121&ctime=150127

I-am bagat si suzeta in gurita si tot nu s-a trezit .

Ildi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ILDI25

in timp ce mancam ,noi mai si adormim . Ia priviti aici http://www.dropshots.com/day.php?userid=204355&cdate=20061121&ctime=150127

I-am bagat si suzeta in gurita si tot nu s-a trezit .

Ildi

...asta chiar e tare...chiar a adormit in timp ce-i dadeai cu linguritza? De asta imi era si mie teama de diversificare, ca se manca numai dupa ce adormea, si ma gandeam eu atunci: cum o sa hranesc eu copilul daca el inatai adoarme si pe urma mananca ? Dar vad ca e posibil si asa.

uite cum cresc

Mergi la inceput

Si cum de o jumatate de ora vorbesc singura ma duk sa ma culc. Noapte buna!!!

uite cum cresc

Mergi la inceput

Ama , Wapi , Carmina merci pt raspunsuri .

Gata acum chiar ca merg la culcare , ca de-abia mai imi tin ochii deschisi .

PS S-a trezit fiu-mio mare bucurie mare !!!!!!!!!!!!!

Ildi

Mergi la inceput

Steluta eu am cumparat acum ultima oara din greseala 4+. Intr-adevar sutn un pic mai lungi decat nr.4, insa cu astia nu am avut problemele gen caca afara din scutec si imprastiat pe tot corpul, cel putin pana acum, insa pipi tot iese. asa ca eu de maine incep iar Libero si gata.

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

quote:
Originally posted by ama_kaly

Sugestie de papa pt bbei:Orez cu mere coapte
de la 4 luni, bun si pentru copiii cu probleme stomacale
Se pune apa la fiert intr-un ibric. Cand fierbe se pune orezul (cam o mana) si se fierbe bine, pana 'infloreste'. Se aleg doua mere mari, se spala, se sterg de apa si se pun intr-o tavita la cuptor, la foc potrivit. Dupa ce s-au copt se alege miezul, se paseaza cu furculita si se amesteca cu orezul fiert si scurs de apa.
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Dar in loc sa stau sa fierb orezul merge sa-i dau fulgi de orez de la Milupa sau nestle? Sau nu-i tot un draq? Ma refer la gust.poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Evident ca poti! Chiar mi-ai dat o idee buna si o sa cumpar si eu!
Spune-mi si mie reteta exact, cum i-ai facut mazarea ca vreau sa-i dau si eu lu' Seby! Si broccoli i l-ai dat simplu, fiert si blenduit, nu ai adaugat nimik? I-a placut?Azi am facut un cremsnit delicios, pacat ca nu poata papa si Seby.Va pup, ma duc si eu la somn k e taaaaarziuuu!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ce bine de voi ca dormitati! Eu de astazi GATA, am dat armata jos din pod!!! Adica nu ii mai dau laptic noaptea sub nici o forma. Doar ceai!! Chiar daca asta o sa ma coste nesomnul meu pe timp de vreo saptamana.... Normal ca se vanzoleste in pat din juma in juma de ora dar trebuie sa se dezvete de papat noaptea ca om sunt si eu!!!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput