LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

?? cine cine ??

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ia sa mai si raspundem (n-am mai facut-o in uiltimul timp, dar scrieti intr-un ritm infiorator):
Catutza sanatate Biencutzei!
Maria_alexia asta parca e scrisa de mine:

quote:
Cu Revelionul... eu urasc starea aia de dinainte, cand te tot agiti unde sa-l faci, cu ce sa te imbraci, pregatiri... De fiecare data imi vine sa renunt si sa dorm, ca si cum n-ar fi

plus ca revelionul la romani mi se pare nu stim sa-l celebram ca lumea. Cand il voi petrece undeva la viena, munchen sau o tara calda (aici neaparat cu un cockteil cu umbrelutza in mana) o sa ma agit si eu. In rest... ce mare lucru? E doar o noapte. Asa gandesc si prietenii nostri cu copii care deja se aduna in familie cu parinti, frati, surori. Dar eu sunt mai batrana de gandesc asa

Pischi ce simptome a avut Alex de ti-ai dat seama ca e ceva in neregula cu ea? Adica de ce ai facut analize? Daca ai scris, scuze, poate nu am fost atenta.

Mama, dar ce talpoasa e Ilinca, are ghete 22!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

fetelor, in cora, de azi sunt reduceri de 10% la orice jucarie
Am vazut in pliantul lor niste jucarii foarte frumoase.

edit: dayssy cat e o casa? si unde e cartierul?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Injuraturi - mai trag cate un "futu-i" dar rar ca-mi aduce ghinion
ela noi avem ghete cu siret si sta Ilinca. Stie ca pleaca afara si e asa cuminte, ca sa nu ne supere si sa ne razgandim.

Noki acum m-am intalnit cu o vecina care are o super-fetitza cuminte foc si a zis ca nici ea n-a dormit ieri la pranz. A fost ceva in atmosfera, or simti ei ceva ca soparlele (scuze de comparatie, asta mi-a venit..)

Roxi ce jucarie cu reducere ti-a placut?

Ina

quote:
O prietena mi-a spus ca i se pare caraghios sa intreb un copil de nici un an ce parere are despre cutare marca sau cutare culoare.

zi-i prietenei ca important e sa-i vorbesti nici nu conteaza ce (of-course asta nu inseamna sa injuri). Eu am observat ca ei inteleg o multime de cuvinte din ce zic eu. Am invatat-o "unde e pisi" (pe body adica) in 5 secunde, acum arata si pisi de pe ciorapi, de pe carticica. Asa ca cresteti copilul cum simtiti voi si vedeti ca va fi totul ok.
Succes la pregatiri!

Mama, nu mai pot raspunde in rest, tb sa blendaruiesc mancarea Dar revin, nu stiu cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mai este cineva care nu a primit indemnizatia?

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ionikka, asa ziceam si eu retrospectiv: m-a solicitat Cristishorul nostru mereu pana la limita energiilor! Dar spun asta si-n sens pozitiv, si eu sunt moarta dupa el, cand il vad asa de dragalas si mereu cu chestii noi si surprinzatoare .

Toti prietenii ne spun ca perioada de acum, cand esti tot cu ei de mana peste tot, li s-a parut cea mai obositoare. Mie mi se pare un lux fata de cea de la 7 luni cand era destul de greu si tot in brate, toata ziua . Sau de la 5-6 luni, idem + supt la greu. Sau de la 3 luni, idem + mofturi la mancare + nu stiam de ce plange. etc, etc, etc... Prima luna a fost cosmar major, cu colici chinuitoare de la 10 zile pana la vreo 8 sapt... Acum vad perioadele astea cu farmecul lor, dar ma mir ca am rezistat. Oricum, sper sa continue trendul pozitiv, desi... urmeaza maselele, apoi criza de personalitate de la 2 ani , apoi... cine mai stie ??

Altfel, mie nu mi se pare putin cat cantareste Aron. Cristi recent a sarit de la 9.500 la 9.800 si mi se pare chiar plinutz asa .

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Ripley io n-am primit-o. Ma duc maine sa vad ce-i cu banutzii aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Anda mi-as dori sa fiu eu miliardara, lucrez la o astfel de firma.

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

BUna!

Sper ca inca nu ne-ati dat disparuti... Nu mai am timp de PC deloc! A iesit minunat si petrecea mare cu familia, de duminica. Bogdan s-a comportat exemplar si atunci, cuminte foc, a mancat tot, a vorbit, a ras cu toata lumea, doar ca nu a vrut sa alerge prin casa, cred ca a fost putin intimidat de atat de multa lume. Dar a primit o multime de jucarii interesante pe care, spre uimirea tuturor, le-a descoperit cum "ticaie" iniantea noastra, a adultilor! Am avut alti doi copii invitati, unul plangacios rau de tot, cu parinti stresati care nu au scapat-o nici o clipa din ochi/maini, iar altul foarte agresiv, care l-a lovit pe Bogdan si a stricat cateva jucarii. :-(
Si uite asa am vazut si eu prin comparatie cat de bun si bland e baiatul meu, cat de cuminte si dulce. Zau! El e atat de gingas si atent cu jucariile, cu copiii, e un dulce cu oamenii mari, ce sa mai, cred ca fi diplomat in viata. Si rasfatat de cei din jur.

Nu am apucat sa descarc inca nici o serie de poze, nici cele de marti, nici cele de duminica.

Sunt tot mai obosita. Nu am gasit bona inca, cred ca v-am plictisit deja cu povestea asta! Am vazut doua pe recomandare, nici una nu ne-a placut. Una cel putin, dupa ce ca era dusa cu pluta, nici nu voia sa pregateasca mancare copilului, sub pretextul ca sa nu schimbe gustul cu care s-a obisnuit copilul...

Inchei acum cu urarile noastre de sanatate si La multi ani celor care s-au aniversat cat am lipsit!

P.S. Vaccinul lui BOgdan nu a avut nici un efect negativ pana acum si au trecut deja 9 zile. Sa speram ca putem rasufla usurati!

Pupici.

Gandacel 17+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

daissy, ce frumos sta dragos pe scaunel! pe nic dk il pun pe asa ceva in urmatoarele 2 secunde, nu mai mult, e jos cu capul spart, mana rasucita, piciorul rupt la scaun...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput