LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 14

ioana_77 spune:
ioana_77 spune:
 Pitic, mai scrie si tu cate ceva, sper ca ti-a trecut supararea!
Feli, sa va traiasca si voua dintisorii si sa tina cat mai mult!
Cat a fost scorul aseara, ca nu am apucat sa vad nicaieri si am adormit dupa prima reprziza?
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Madutza10 spune:
Madutza10 spune:
 Ioana,sper sa fie de la dinti dar ca sa fiu sigura merem maine la doctor ,pupici!!
Inca o intrebare am,stiu ca ati discutat dar n-am retinut :unde se face Priorix-ul?In mana sau picior?Ca daca maine ne zice dr. ca-i sanatos vreau sa-l facem sapt . viitoare ,chiar daca e un pic mai devreme de un an.
Si inca ceva ,am observat la Orlando ca are ceva pe dintisori  ,ceva albicios ,ca la adulti dupa ce maninca ,s-a despus ceva acolo,ce-i de facut?
ORLANDO_ANDREAS 
(9.12.2005) si MAMI MADA 
POZE 10 LUNI

bianca_mo spune:
bianca_mo spune:
 IOANA, scorul a fost 1-1. Steaua s-a calificat in UEFA...
sanatate multa copilasilor si mamicilor, petrecere frumoasa sarbatoritilor zilei IULIA, LUCA SI MIHAI!
Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

ionikka spune:
ionikka spune:
 Ceau la toate fetele dragute!
Multumim pentru aprecierile frumoase.
Ce sa zic! Ma bucur sa ma aflu printre voi .
.
Am citit ce ati mai povestit in ultimele zile: Papucei, dintisori, partyuri, bone...
Bona : Doamne ce as mai vrea si eu una. Numai nu stiu de unde sa o scot. Ca mi/e tare frica de ele. 
Ca vin vremuri grele, cu tras jos de obiecte de peste tot, cu bagat de maini te miri pe unde, cu plimbare fara carucior... Ah, Ripley...am luat si eu o tricicleta din aceea cu animalut si maner. De acum cu ea iesim afara, pana e vreme buna! Am vazut/o pe a voastra ff draguta. Era chiar o zi cand ma gandeam cum sa fac sa stau cu el mai mult afara ca nu mai vrea carut...Si hopp, poza voastra! Si am zis: Super Idee! De 1.800.000!
Doamne! Chiar as vrea 2 ore pauza pe zi ca nu mai pot!
Mai ales ca ma suge noaptea de ma face prastie .
.
Ziua fug dupa el ca nebuna! Ah...face pasi singur. Cate 10 odata! Asa sunt de fericita!
Legat de papucei: eu i/am cumparat lui Aron ghetute de piele cu sireturi super bune...ca e important sa le tina bine glezna. Si oricum vad ca incaltat umbla cel mai bine...fara ghetute nu are stabilitate.
Dintisorii: hm, astia ne scot peri albi...Avem sapte bucati dar fiecare in parte ne/a chinuit grozav. Temperatura, nemancat, diaree, vomat...Tot tacamul.
Noki Lara: Felicitari pt. dintosi! Uff! Greu cu ei!
Eu ma chinui din rasputeri sa ii curat si nu ma lasa!
Fetelor! Sunt zile cand mi se pare foarte greu cu bebelu! 
M/am specializat pana si in "montarea scutecului in picioare". Al meu copil nu sta o clipa locului.
POate de aia e si slabanog!
Are doar 9 kile jumate...
Stiu, stiu...ne/a zis doctoru ca e rahitic si ne/a dat si vitamine...Dar ce sa fac? Cand ii iese un dinte nu mananca nimic o saptamana! Noroc ca ultimele 2 au fost mancacioase!
Hai ca va pup, si mai vb. Imi trebuie timp sa ma obisnuiesc cu treburile pe aici!
Chestia e ca nu am foarte mult timp! Si acum ma calareste!
Numai bine la toate dragutele cu gandacei!
Diana, mersi!
Pupici.

dayssy spune:
dayssy spune:
 Salut la fete!
Imi cer scuze ca nu am mai scris, dar am inceput munca intensiv si nu mai am timp. M-am apucat de construit case(pt cele care vor asa ceva) si se pare ca deja o sa am o groaza de treaba. In martie ridic primul cartier rezidential

. Asa ca o sa fiu foarte rar pe aici
. Asa ca o sa fiu foarte rar pe aici

Vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor care au implinit deja un anisor, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi.
Sa mai scriu si despre Dragos putin. E ok, sanatos, il chinuie in continuare maselele, inca nu i-au iesit dar gingiile sunt super inflamate. Nu merge inca singur, dar de o manuta alearga.
Si acum ca sa va distrez putin cu ce spun copii:
ce sunt drogurile? 
drogurile sunt niste plante pe care le usuca gangsterii si le iau ca pe niste medicamente, care ii amortizeaza, sa nu-si mai recunoasca faptele. (14 ani) 

ce este rascoala? 
rascoala inseamna, cand parintii nostri nu gasesc bani si atunci rascolesc ca sa gaseasca. (8 ani) 

ce este economia? 
economie inseamna sa nu mai cheltuim din salariu,ca sa-l punem la banca. cheltuim numai din ciubucul, care ni-l da seful. (7 ani) 

ce sunt amprentele? 
amprentele e cand punem mana pe o clanta si raman degetele acolo si le gaseste politia. (8 ani) 

ce este politica? 
politica este cand mai multi oameni se intalnesc si vorbesc foarte mult. (8ani) 
politica e un fel de spionaj. (12 ani) 
Va pup dulce!!
Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
 Dragos 
 Varsta Dragos 

dayssy spune:
dayssy spune:
 ce este sufletul? 
suflet e cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi prajituri si lu' ala mic. (8 ani) 

ce este tristetea? 
tristete inseamna cand un om vine la altul si bea mult.(7 ani) 
ce este respectul? 
respect inseamna sa te scoli si sa stea babele pe scaun.(9 ani) 

ce inseamna cuvantul "modern"? 
modern e cand vezi ceva frumos si e scump si n-ai bani. (7 ani) 

cum se face parfumul? 
parfumul se face din apa, dop si din parfum. (5 ani) 
 Dragos 
 Varsta Dragos 

dayssy spune:
dayssy spune:
 daca pamantul se invarteste, cum de nu cadem de pe el? 
nu se invarteste decat pamantul, asfaltul nu se invarteste. (6 ani) 
pamantul este rotund. noi nu cadem de pe el, pentru ca strazile sunt drepte, ele nu sunt rotunde. (8 ani) 
pamantul are forma rotunda, noi nu cadem de pe el, ca noi nu mergem acolo, unde se face el rotund. (7 ani) 

ce sunt buruienile? 
buruienile sunt niste plante folositoare doar lor. (12 ani) 

ce este plopul? 
plopul este o vietuitoare din lemn. (7 ani) 
ce este ambitia? 
ambitia in viata inseamna sa fii egoist. (10 ani) 

ce este zambetul? 
a zambi inseamna sa razi parca in gandul tau. (8 ani) 
a zambi este cand niste oameni rad cu gura inchisa, ca sa nu deranjeze oamenii de la bloc. (7 ani) 

ce inseamna sa fii nemuritor? 
nemuritor e cand sunt doi banditi si trage cu pistolul, unul moare si celalalt ramane in picioare nemuritor. (7 ani) 

la ce foloseste steagul? 
steagul foloseste, ca atunci cand veneau turcii peste noi, ei nu stiau peste ce tara veneau si atunci noi le aratam steagul si dupa aia ei stiau. (7 ani) 

ce sunt lacrimile? 
lacrimile sunt, cand creierul da un moment de gandire, el transpira si transpiratia iese prin ochi. (11 ani) 

ce este injectia? 
ii baga injectia la popou si la om si la microb si pe el il omoara, ca e mai mic. (7 ani) 
 Dragos 
 Varsta Dragos 

dayssy spune:
dayssy spune:
 cati ani tine copilaria? 
copiii traiesc 35 de ani, oamenii tineri 25 si batranii in 5 ani mor. (8 ani) 
copilaria tine cel mai mult, ca doresti tu tot timpul sa te faci mare (9 ani) 
copilaria tine 5 ani si dupa aia vine scoala. (6 ani) 

ce este talentul? 
talentul este o mandrie a creierului. (12 ani) 

ce este setea? 
setea inseamna cand tu vezi cico in oras si vrei sa bei si mama nu-ti da, ca dupa aia nu are bani de mancare. (7 ani) 

ce este inima? 
inima e o carne care sta pe sufletul oamenilor, ca sa traiasca oamenii cu suflet. (7 ani) 

ce este igiena? 
igiena este cand vin neamurile si vede ce curat e in casa. (7 ani) 

ce sunt microbii? 
microbii sunt niste gandacei mici de tot, ei sunt ascunsi pe la aprozar. ei vede ca ai cumparat cartofi, sare pe cartofi si daca nu-l speli pe cartof, tu mori. (7 ani) 

cum de este bradul verde tot timpul? 
bradul are cel mai mult organism si calciu si de-aia e verde mereu. (12 ani)
 Dragos 
 Varsta Dragos 

dayssy spune:
dayssy spune:
 Gata am terminat!!!
Sper ca nu v-ati suparat ca v-am trimis atatea perle, dar mie mi-au placut tare mult si am vrut sa vi le arat si voua.
Pupici
 Dragos 
 Varsta Dragos 

anda77 spune:
anda77 spune:
 avem un miliardar printre noi?
foarte haioase perlele.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"