Piticodromul de sept-oct 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 9
gabiarama spune:
Nu stiu de ce , dar sunt oarecum linistita .Stiu ca voi face amnio si cariotipul fetal si ca voi afla daca e ceva in neregula .Totusi un pitic mic pe creier tot am : cit de sigura e aceasta procedura ,daca mi se spune ca totul e ok si in final se dovedeste a fi altfel ? Dr. m-a asigurat ca e o metoda foarte sigura si ca nu voi avea surprize , dar piticul meu lucreaza in continuare ...
GABI
10+ ,de 3 ori mama
Poze
mary ilie spune:
va scriu si eu repede, ca nu stiu cand mai am timp.....mai, da ati scris de azi dimineata, nu gluma.....
noi tot rau suntem, eu sunt chiauna, n-am inchis ochii toata noaptea, inca mai rezist......
andrei a vomitat in continuare toata noaptea, si asa avea niste spasme la stomacelnu avea ce sa mai vomite si tot avea senzatie de voma...plangea dupa apa si ii dadeam un pic si in 10 minute o vomita.......am schimbat patul de vreo 5 ori azi noapte si pe el la fel, am mers la doctor dimineata, si cica e un virus, ca nu are altceva nici febra nici nimic in gat, ne-a dat un tratament cu supozitoare peritol asta cat timp vomita si niste pastile dicoflor, cu lactobacilus care cica reechilibreaza flora intestinala si niste apa imbogatita cu saruri minerale, pentru deshidratare
deocamdata nu a mancat nimic, sper sa vrea ceva dupa ce se trezeste....ca tare mi-e frica ca e deja destul de deshidratat
doctorul de aici mi-a zis si mie sa nu-i dau iaurt, branza si alte chestii pe baza de lapte, nu stiu de ce........oricum episodul cu voma a inceput dupa ce ultima oara a mancat un iaurt, pentru copii de la plasmon....asta o fi de vina?
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
Mary sanatate multa lui Andu
!
Gabi imi pare rau sa citesc asa vesti. Dar eu cred ca o sa fie bine
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
alinam spune:
mai da ati scris nu gluma, de o ora tot citesc.
Gabi tinem pumnii sa fie bine!
Ioana am retinut ca esti tare nemultumita de cresa si ca vrei jucarii, multe hehhehe ce citesti tu despre educatie? am si eu ceva carti de psihologia copilului ...sper ca le mai am in calc, dar nu am timp sa studiez.
Mary cand Vlad avea 8 luni i-am dat fiactel la grater dupa care a suferit o saptamana, scaune dese moi, duriri de burtica, cred ca si putina temperatura, orikum nu i-ap riit ficatelul si dr mi-a zis ca e posibil sa nu fi fost foarte proaspat asa ca am renuntat si i-am mai dat ficatel dupa un an, acum poate la voi o fi virus,dar trebuie sa ai in vedere ca ficatelul e forte usor perisabil si e un alient pretentios, parerea mea.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Simo74 spune:
Gabi in cazul in care analiza lichidului amniotic prelevat este facuta in mod profesionist, atunci rezultatul este 100% sigur...nu este loc de intors. In cazul meu, prima analiza, cea gresita imi indica SD, cea de-a doua a indicat un cariotip absolut normal...de asta insist sa ai grija unde te duci sa faci amniocenteza in sine precum si analiza lichidului 
Mary uf ce nasol! se pare ca iaurturile astea sunt de belea 
Simo74 spune:
Ioana sa stii ca am vrut sa-i dau in judecata ptr ca din punctul meu de vedere am fost in iad si m-am intors (n-am suferit in asa hal nici macar la moartea tatalui meu care era totul pentru mine)...dar din pacate sistemul nostru juridic este asa cum il stim cu totii...si m-am lasat pagubasa. Sa fie la ei acolo ![]()
PS daca eram in State cred ca ma umpleam de bani ![]()
gabiarama spune:
Simo , imi poti oferi mai multe detalii despre Institutul Materno-fetal din Titan ? Cam cit te-a costat amniocenteza cu tot ce mai trebuie facut pe linga ea(eco ,spitalizare etc.) in ambele locuri ?
GABI
10+ ,de 3 ori mama
Poze
nanadana spune:
gabiarama
multa incredere in tine,imi pare rau prin ce treci poate nu este nimic 
eu una nu ii cumpar prea mult jucari ,ca nu se joaca cu toate odata si risca sa fie busite si aruncate ca de jucat nici gand ,pina in prezent are o gramada primite de noi si prieteni ,o sa ii mai cumpar un birou cu tabilta si o trcicleta anul asta
poze
kid2003 spune:
Mary, nu ii da deloc iaurt, lapte si alte produse pe baza de lapte proaspat.
Si noi am avut problema asta saptamana trecuta, iti doresc din tot sufletul sa treaca repede fara alte interventii. Insista sa ii dai apa sau ceai, chiar si cate o gurita pe ora, conteaza enorm. Alex vomita si vomita, intr-un final s-a deshidratat atat de rau ca am ajuns la perfuzii. E f important sa bea lichide, mai usor cu mancarea. Daca e un virus intestinal, asa cum a avut si ea, lactoza nu ii face deloc bine. noi am trecut pe lapte fara lactoza si singurul aliment pe baza de lapte a fost branzica de vaci calcica cu mar copt. Atat. Nu iaurt, nu altceva, inca suntem pe regim, la 10 zile de la debutul bolii.
Simo74 spune:
Gabi pai stai asa ca la mine a fost cu cantec. Eu ambele analize le-am facut la Geneticlab, ptr ca atunci nu exista acest laborator din Titan si aveam ca alternativa Szeged sau Londra. A doua oara insa mi-am dat un alt nume si vezi doamne am venit la recomandarea altui doctor care oricum vorbise cu cei de la laborator sa se asigure ca analiza o sa fie facuta corect. Oricum...fiecare analiza m-a costat 6 milioane 
Din pacate nu stiu preturi de la spitalul din Titan dar promit sa ma interesez si iti scriu de indata ce aflu