Piticodromul de sept-oct 2005 (152)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Mary,imi pare rau ca Andrei e bolnavior.E nasol ca esti si singura cu el.Iti doresc multa putere si lui Andrei insanatosire grabnica.Cun spunea si sarbatorita zilei,important e sa-l hidratezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Revin si eu cu diagnostic, retete si trimiteri de la doctor.
Domnisoara Ilinca Budinca are otita, perforata deja la urechea dreapta [doctorita incerca sa ma calmeze ca nu neaparat eu am facut asta, ci se intampla oricum de la infectie] si oaresce infectie adunata sub urechea stanga. Pe un fond de "lejera bronsita", mama ei de bronsita ca n-am scapat de ea!
Asa ca am luat-o de la capat cu sedinte de kinetoterapie, aerosoli si picaturi in urechi...
Sper ca macar de data asta sa biruim balaurul infectiei

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Gabi revin cu informatii, sper sa-ti fie de ajutor. Sectia materno-fetala este in cadrul spitalului Sfintii Constantin si Elena...doctorul pe care trebuie sa il contactezi se numeste Silviu Predoi (coordonatorul sectiei) si iti dau si adresa sitului pentru cat mai multe informatii www. medicina-materno-fetala. ro (scoti tu spatiile)...si am reusit sa aflu ca te costa 5 milioane cariotipul

Ina succes in lupta cu balaurul nenorocit si pupam o budinca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ina sanatate multa si succes in lupta cu balaurul! pt Ilinca!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Simo

GABI10+ ,de 3 ori mama
Poze

Mergi la inceput

Gabi Doamne ajuta! si asculta tu colea la mine ca o sa fie totul ok ...mi se mai spune si Baba Rada sa stii

Irina mesajele noastre catre Ina suna aproape la fel. Cum s-ar spune...a plesnit un drac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simo mai scrie repede ceva ca golim iadul

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Sarumana, multumim de incurajari. Bineinteles ca a si slabit cu atatea probleme si are iar in jur de 9 kg! Matza prapadita, nu alta.
Si o usoara anemie pentru care luam fier.
Uf, cu asta am terminat subiectul sanatatii sper.

Dar astazi chiar e activitate la subiectul asta! Si n-o spun numai pentru ca mai scriu si eu. Bine, in general cam aveti tastarnita. Am incercat de cateva ori sa "recuperez" din urma dar s-a dovedit "mission impossible".

Mergi la inceput

Macar de-ar fi pleznit!
Va facem exorcistele grupului

Mergi la inceput

Ina iti garantez ca balaurul este mort cu rotile in sus. I-am zis eu vreo doua de argint viu si alte alea

Mergi la inceput