Aspirante optimiste >20 (15)
Raspunsuri - Pagina 29
nichi spune:
Buna fetelor sunteti tare rapide dar am reusit sa recuperez tot ,eu sunt in perioada fertila dupa mine ,dar testul de ovulatie tot negativ e,nu stiu ce sa cred dar o sa prestez poate cine stie .Fetelor eu am 4ani de cand merg la doctori si fac tratament dar poate o sa rasara soarele si in viata noastra, este f. greu dar o sa fac tot ce este posibil sa pot si eu sa-mi strang in brate copilasul.Andreutza 23 suntem din acelasi oras ,eu iti urez bun venit si sa pleci fuguta la odisee.Multi pupici
danutza2 spune:
Oana, scumpo, imi pare rau.
Daca nu a crescut valoarea hsg, e clar ceva nasol, dar asta nu inseamna neaparat SEU. La mine asa s-a intimplat, am scris eu despre asta, am avut test de sarcina pozitiv, au inceput singerarile si crampele si valoarea tot scadea. Dar nu a fost SEU, ci pur si simplu outul n-a vrut sa stea in uter (ca nu era el pregatit, ca au fost alti hormoni anapoda, ca outul avea probleme, sunt multe posibile motive).
Doctorul mi-a zis ca asteptam pina e aproape 0 si apoi putem incerca din nou fara probleme (eu am asteptat 2 saptamini, timp in care a scazut de la o valoare de 16).
Daca testul n-a fost gresit si chiar asta se intimpla, stai linistita ca nu e ca o pierdere de sarcina avansata, dupa o luna de pauza poti incerca din nou. Uite, mie mi-a reusit iar, sa dea Dumnezeu sa ramina de data asta.
Te pup si-ti doresc multa bafta miine! Fruntea sus si nu dispera, nu e nicidecum vina ta si mie mi-a zis doctorul ca pierderile de genul asta de sarcina sunt 30% si procentul nici macar nu e real pentru ca sunt multe femei care patesc asta si cred doar ca au avut o menstruatie intirziata.
Stiu ca nu te consoleaza cu nimic, dar macar gindeste-te ca mie mi-a reusit din nou imediat dupa ceva de genul asta!
Bafta multa! Ne rugam pentru tine!
kriss79 spune:
Danutza are dreptate Oanabbb! Ne rugam pentru tine sa nu fie SEU!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
blueeyes2003 spune:
Oanabbb ma rog pentru tine sa nu fie SEU.
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!
adela achim spune:
Oana mai asteapta putin sa vezi ce se intampla,si nu te grabi nici cu Metrotexatul,pana nu stii sigue ce este.... si ai grija de tine...
ADELA
marryan spune:
ANDRA vreau si eu programul daca se poate, trimite-mi pe marryan1982@yahoo.com
Multumesc
marryan
kory spune:
marryan - imi spui si mie despre ce sunt instilatiile?Mi-a pomenit si mie dr de ele.
Despre ce program este vorba mai fetelor?
Mary
aniast72 spune:
quote:
Originally posted by kory
Despre ce program este vorba mai fetelor?
Un programel de calendar al ovulatiei.
emma76 spune:
salutare la toata lumea. si eu sunt o aspiranta la rolul de mamica. am fost la gineco, medicul mi-a dat unda verde,numai ca bb se lasa asteptat de vreo jumatate de an. de atunci am inceput sa iau acid folic (daca ar mai trebui sa iau ceva sa imi raspundeti si mie).
va pup
kriss79 spune:
fetele, am deschis un nou capitol care va asteapta aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88782
Va astept!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina