Aspirante optimiste >20 (15)
Raspunsuri - Pagina 28
mychydutza spune:
fetelor deja la pagina 19?????????????????????? mama ce rapide sunteti.
ma pregatesc sa plec. va pup si ........sa fitzi iubite!
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
http://tt.lilypie.com/o-WVp2.png
andreutza23 spune:
Am inceput sa ma documentez!super tare forumul asta si la capitolul copii.aveti si dictionare, si tot.
azi nu prea am avut chef de treaba, si profitand de faptul ca sefa mea e plecata in delegatie am stat si am citit.
incep sa ma luminez!sunteti niste scumpici fetelor!
pe maine!
va pup!
"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."
oanabbb spune:
stie cineva numele injectiei care se face in caz de SEU CA se elimine singura?
si unde se gaseste?se pare ca asta as avea....
Happiness_4_us spune:
Felicitari, Olgutza pentru sarcina!
Ploua cu gravidutze!
Ce imi place!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
aniast72 spune:
AndraZ, nu am fugit nicaieri, am fost prin preajma, citesc tot, dar voi scrieti cumplit de mult si nu mai prind sirul. Eu "prestez" mai mult la FIV, ca asta este etapa la care am ajuns pentru bb.
Apropo de programelul cu calendarul de ovulatie, oana_r, crezi ca ai putea sa il salvezi undeva apoi sa faci link pentru el pe prima pagina? Asa ar putea sa-l downloadeze toate aspirantele doritoare. Nu mai stiu daca ti l-am trimis si tie, daca crezi ca te descurci cu linkul spune-mi si ti-l trimit.
Pupici
Andreea
selina-d spune:
Oanabbb de unde stii ca e SEU? ai vazut-o la ecograf? altfel nu cred ca poti sti 100% Iti tin pumnii sa fie bine si sa fie numai o alarma falsa Era un subiect numai cu SEU, dar nu il gasesc acum. Pana nu esti foarte foarte sigura nu lasa sa te injecteze. Sa dea DD sa fie o gresala
blueeyes2003 spune:
Oanabbb imi pare foarte rau! Cred ca este vorba despre Metotrexat.
Fetelor,vreau si eu programelul,please! mirelaionita2006@yahoo.com
Mersi!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!
kriss79 spune:
Oanabbb, nu imi vine sa cred..poate totusi este o greseala...
sunt alaturi de tine, orice ar fi!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
oanabbb spune:
fetelor...multumesc.
am repetat bhcg...acu 2 zile era 40...acu e 54.
asa ca ori e oprita in ev...ceea ce e putin posibil la o varsta asa mica ori seu.
maine ajung la dr meu la bucuresti si voi stii cu siguranta.dar voiam sa stiu numele medicamentului.
asta e ...visul meu frumos s.a oprit deocamdata aici...