Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Sim0
Oachi Tot ce va doriti sa se implineasca!

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Astery Bafta la cura! Iti tinem pumnii sa fie usor si sa pierzi kg repede.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

AVEM LEAGAN MONTAT
DIANA E IN EXTAZ

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni Baga poze, lasa floricelele.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Maraki, am vaazut-o pe socrela. Se joaca frumos cu Angelo, dar intradevar ii cam pupa mainile si nu-i prea igienic. Am avut de dus ceva munca de lamurire cu bunicile. Cine crezi ca mi-a dat mai multa bataie de cap? Mama mea. Si acum mai uita si trebuie sa o atentionez.

Mergi la inceput

A si papat in hinta
Acum descarc pozele si un film si imediat le pun,dupa aia mergem la nani,ca azi a dormit o singura tura,de la 10,30 la 14,30 Si acum e cam KO ,daca nu era hinta,cred ca deja dormea,ca precis ar fi urlat en gros,nu mai avea stare .
DOINA nasol cu durerea aia de cap,eu de aia prefer sa ma documentez inainte in legatura cu orice,dar mai ales cu problemele medicale Ca la noi nu iti expica nimeni ce si cum

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Moni, baga o poza sa vedem de-i place uta-uta!

Mergi la inceput

Gata le-am pus si am mai pus si vreo 10 poze de ieri,cu motanitza incaltzata sa vedeti ce ture face prin casa Sunt la filme 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am pus filmuletzele promise cu emma calarindsi mergand!
pupici!
http://s123.photobucket.com/albums/o308/denisat/

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Da Moni, eram super documentata pt nastere naturala.
Nu citisem nimic despre cezariana.
In schimb am ajutat doua gravide care erau in salonul cu mine si aveau contractii, le dadeam lectii de relaxare si respiratie.

Mergi la inceput