Prichindei martie - aprilie 2005 (115)
Raspunsuri - Pagina 9
cenia spune:
poze:doar doua si mai vechi
http://new.photos.yahoo.com/david_americanu/album/576460762349363758
niccelmic spune:
Raresionut,cu intirziere iti uram si noi drum bun si petrecre frumoasa,cred ca esti pe drum deja
.Aranjamentul floral din poza care iti place e o inimioara-cadou primit de la taticul nostru cu ocazia aniversarii a doi ani de la nunta.
Dariaevelin,multumim pt cuvintele frumoase
.Sa stii ca nu sint chiar asa tinara,am 33 ani dar asa am aratat eu intodeauna mai.
infantila
.Ai insa dreptate,is topita dupa ea,ma manipuleaza conform dorintelor,nu pot fi deloc ferma si autoritara cu ea
.Trebuie sa iau masuri caci nu vreau sa cresc o rasfatata .![]()
Coco-in legat cu problema olitei,eu zic sa faci o pauza sa uite de asocierea pe care a facut-o,apoi sa incerci din nou,eventual cu alta olita,mai interesanta.
Laura-multumim de aprecieri
Cenia-
-nu stiu daca 'atitudinea' e de la mincare
dar apropos de asta in ultimul timp tare mi-am mai batut capul cu masa!pare ca nimic nu ai este pe plac...![]()
mamacita spune:
Multumesc mult tuturor pentru grija si intrebarile in legatura cu absenta mea si implicit a lui Alex.
Treaba cu bona merge bine,asa cum ma asteptam i-a prins bine descarcarea
,dar si mie,caci mi-am dat seama ca nu intelege/asculta multe din ce spun,asa ca ma rezum la strictul necesar,pe care i-l comunic clar,succint...si de doua ori
,ca neuronul meu o fi singuratic,dar al ei este subdezvoltat{si evident,ca oricare in situatia ei,nu sesizeaza asta]
.Asa ca avem o perioada pe roze.Important este,major as putea spune,ca il iubste intr-adevar pe Alex,el este atasat de ea,si atata vreme cat il gasesc fericit si ingrijit e minunat.Sa nu va mai spun ca au inceput sa dea roade eforturile ei educative.Desi la inceput ma privea cu indoiala cand ii spuneam ce si cum sa faca,acum este foarte mandra ca a reusit sa-l invete sa spuna cat este ceasul[stie doar doua ore,"zeze"=zece si "dei"=doi,ca asa spun ardelenii la ora doua,"doi"
,dar ne topim toti cand il vedem ca se uita la manuta si raspunde plin de emfaza
],recunoaste si ne ofera creioanele culoarea ceruta,legumele si fructele cerute,face curatenie prin casa si stie locul fiecarui obiect[voi pune si poze cat de curand pot]etc.A priceput rapid tactica diversiunii pe care o aplicam sa-i distragem atentia cand este in prag de tantrum sau cere ceva nepermis.Astfel incat cand il fugarim,se opreste brusc in fata unui obiect/jucarii si incepe sa explice pe ton academic in sanscrita lui,parca uitand cu desavarsire ca el era subiectul unei urmariri furtunoase plina de chicoteli.
Ce sa va mai povestesc,este si el atasat de bona si ma bucura nespus ca nu resimte ca un chin lipsa noastra;merg in parc zilnic,caci am avut noroc de vreme extraordinara,de primavara,si dau de mancare la porumbei,stau de vorba cu copiii,fac schimb de jucarii,are grija sa-l fereasca de junk-food si pupaturi oferite si necerute
si,ce am apreciat extraordinar la dadaca,nu si-a asumat merite educative[desi cert le are si se vad]ci a motivat ca Alex este foarte destept si de aceea pricepe atatea,ca un adult in miniatura,dar mai taciturn

Am prins acum un interval mai liber,caci disparitia mea se datoreaza reintrarii in ritmul infernal de responsabilitati si activitati care ma caracteriza inainte de nastere,acum fara garzi dar...cu Alex
si responsabilitatile aferente.De aceea si la "Odisee'am devenit activa abia in apropiere de prenatal,caci pana atunci nu reuseam decat sa va citesc.
oricum,sunt pe aproape,chiar daca citesc mai din doi in doi,am zile cand nu apuc nici sa intru deloc.De exemplu,saptamana asta am scris un capitol dintr-un nou curs pentru studenti,mai"european"
si este doar inceputul,asa ca,desi voi mai intra pe aici,o voi face mai rarut,sa nu va suparati.daca va pot ajuta cu ceva,ym![]()
Pupici si sanatate!
Incerc sa pun poze,daca mai doarme bubulinul.
PS:n-am pierdut nici o poza de-a voastra,deci,niccelmic,sunteti niste frumoase
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
niccelmic spune:
Mamacita-eu sint la servici dar printre pacienti mai arunc un ochi pe forum.Am vazut mesajul tau,am vazut ca e lung si am decis sa-l citesc mai tirziu cind am timp,insa nu m-am putut abtine si m-am uitat pe el in 'diagonala'.Privirea mi-a cazut pe niste cuvinte-'prenatal','odisee','sarcina' ...mi-a sarit inima-uite e insarcinata si io nu stiu nimic 

!
Chiar voiam sa intreb fetele care sint la primul
si nu chiar in floarea tineretii(ca mine) ce parere aveti? Ne apucam de treaba pt al doilea??
Eu nu ma simt in stare sa o iau de la capat...
mamacita spune:
Am pus cateva ipostaze de noiembrie...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
niccelmic,o duci bine daca ai timp de uitat pe forum printre pacienti;sunt galbena de invidie![]()
![]()
Ce floare a varstei ai,ca nu e precizata/a mea e ofilita,asa ca nu-mi mai permit al doilea bb...![]()
Alexandru,soarele nostru
danuta_t spune:
Uite ca inainte de-a pleca acasa (ritm super cool, program pe hartie de 6 ore, practic e ora 20), mai arunc o privire pe-aici.
Ariadnabr, La Multi Ani cu intarziere.
Zuzu, proba cu pozele ? Neaparat o sa ma delectez in week-end !
Am citit pe diagonala, raspund ca m-a provocat Niccelmic. Daca vrei pereche lui Iubi, apai te-apuci de treaba si gata, nu intrebi. Noi am stiut dintotdeauna ca nu ne vom opri la primul. Mi-ar fi placut sa fie 3, dar nu cred ca mai apucam (varsta bat-o vina). Am ascultat si noi de altii care ne-au zis cam asa:
- daca mai vrei unul, incearca sa fie inainte de a scapa de pampersii lui bebe nr.1, ca dupa aia dai de boierie si comoditate (ei, nu se aplica la toti, dar multi se ingrozesc sa o ia de la capat)
- al doilea creste aproape singur, pentru ca are o companie mai de varsta lui, asa ca tu esti mai libera
Greutatile mele de-acum:
- burtica cam mare => dificultati pentru a-l tine in brate, pentru a culege jucariile de sub dulap, alergat dupa el, ferit burtica de lovituri
- nu ma mai relaxez/dorm ca la prima sarcina, am senzatia ca nici nu-l bag in seama prea mult pe bebe2, nu-l mangai/povestesc asa mult
- am sentimentul ca ne-am grabit (varsta inca o data), vor fi abia 2 ani diferenta, cred ca daca ar fi fost 3 ar fi fost mai usor; unii spun ca 4 ani diferenta e deja cam mult (cel putin pentru perioada copilarie-adolescenta)
Dar totusi, sunt fericita ca vom mai avea inca unul, dupa ce-o sa faca si el 1 anisor si o sa mearga cred ca o sa fie foarte frumos, o sa se joace impreuna, o sa se distreze impreuna, o sa creasca impreuna.
Eu zic ca daca chiar iti doresti, nu asculti pe nimeni, inima iti va spune cand e momentul pentru tine si familia ta.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
pisicuta si matei spune:
HI!
Zuzu sunteti niste minunati cu totii.
multi ca tare imi sunteti dragi.Am admirat-o pe Sofia cum incearca sa obtina ceva
si pe Bubu cel destept care potriveste piesele puzzle-ului si cum incearca el sa lege cuvinte grecesti.Este o scumpete.Si vorbeam cu Bogdan ce haios este la voi ca vorbiti vreo trei limbi in casa
.
Cenia trebuie sa recunoasc ca imi place tare mult de David,este foarte frumos.Felicitari
Rares Ionut sper ca te distrezi pe cinste,si ca l-ai trimis deja undeva pe popa ala![]()
Niccelmic sunt foarte dragute,cred si eu ca esti asa de mandra de Iubi a ta
Mamacita vizionat pozici frumoase cu Alexutul,care nu se dezminte,isi pastreaza bulanasele si falcutele.Este un scump,iar poza in care este in veste tatalui este bestiala.![]()
Laura sa ne pui niste poze sa il vedem pe George tuns cum face tumbe![]()
Nino eu am fost numai in Crama hanului si era tare simpatic.Iar Hanul lui Manu este renumit si ma indoiesc ca ar fi nasol,iar pretul mi se pare acceptabil pt locatia respectiva
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
niccelmic spune:
Mamacita, cu serviciul sint intr-adevar norocoasa caci am cabinetul meu asa ca programul mi-l fac eu,conditiile in care lucrez sint incomparabile cu cele de spital,nu am sef plus multe alte avantaje.Sint f multumita si imi place mult ceea ce fac.In leg cu virsta,i-am scris deja Dariei ca am 33 ani-scrisese ea ca par tinara in poze asa ca m-am simtit datoare sa fac precizari![]()
Danuta,te admir f mult pt hotaririle luate,mult succes im continuare
Eu am sa INCEP sa ma gindesc la bb 2 atunci cind Iubi va incepe sa doarma cit de cit mai bine noaptea
Crisa-77 spune:
I-am vazut pe cei doi iubitei .Impresionant si dureros totodata...

.Asa va fi si puiutul meu
Asta e.Trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea...dar nu stiu cand.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)