Prichindei martie - aprilie 2005 (115)
Raspunsuri - Pagina 10
mamacita spune:
quote:
Originally posted by niccelmic
Mamacita, cu serviciul sint intr-adevar norocoasa caci am cabinetul meu asa ca programul mi-l fac eu,conditiile in care lucrez sint incomparabile cu cele de spital,nu am sef plus multe alte avantaje.Sint f multumita si imi place mult ceea ce fac.In leg cu virsta,i-am scris deja Dariei ca am 33 ani-scrisese ea ca par tinara in poze asa ca m-am simtit datoare sa fac precizari
Super,din toate pdv
,Iubi va incepe in maxim cateva luni sa doarma bine
!Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
niccelmic spune:
quote:
Originally posted by mamacitaquote:
Originally posted by niccelmic
Mamacita, cu serviciul sint intr-adevar norocoasa caci am cabinetul meu asa ca programul mi-l fac eu,conditiile in care lucrez sint incomparabile cu cele de spital,nu am sef plus multe alte avantaje.Sint f multumita si imi place mult ceea ce fac.In leg cu virsta,i-am scris deja Dariei ca am 33 ani-scrisese ea ca par tinara in poze asa ca m-am simtit datoare sa fac precizari
Super,din toate pdv!Atunci da-i bataie
,Iubi va incepe in maxim cateva luni sa doarma bine
!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age
.png
Eu tot sper sa se mai dreaga treaba dar nu prea pare....Am sa iti scriu cam cum se intimpla sa imi spui ce parere ai.Noapte buna la toti prichindeii/
cenia spune:
Am vizionat si pozele Mamacitei: puiul e in continuare grasut si serios! de unde sobrietatea asta? il strigam "dom' director!"
Pisi: multumim, ma bucur cind imi zice cineva ca puiul meu e frumos!!!! acum nu prea conteaza frumusetea la baieti, destepti sa fie si directori eventual, ca restul...vine!
Mai povesteste si despre puiul tau daca mai ai timp, bineinteles...
Nicel mic: al meu dooarme tun de cind merge la gradi. dar pina atunci aveam multe nopti nedormite, ba se juca, ba plingea ba se intimpla ceva. ma bucur sa constat si efectul asta asupra copilului. are o gradi cu multe dotari, nu ii tine, tot timpul ii pune sa faca ceva. la 9 seara este frint! la 9:30 doarme deja si pina la 6:30 dimineata nu mai misca in front!
Ne miram de vremea buna si as vrea sa profitam sa ne plimbam un pic. dar nu prea am cu cine!il asteptam pe tati care a facut pt prima data cumparaturi in ziua cu cele mai mari reduceri din tot anul, ziua urmatoare dupa thanksgiving day! a cedat psihic si a plecat! de ce nu este la noi asa ceva? ca nu cedam!
aceastea fiind zise va las, citesc de la servici tot ceea ce se intimpla dar scriem mai rar!
sa aveti un weekend placut
la lac
niste poze
niccelmic spune:
Mamacita,ai baiat mare...ce mai...Bravo voua
Mi-a placut in mod special poza cu piticul mic si suparat linga usa-pai cum sa nu il bagi domnule in seama???
Cenia-subscriu si eu-ai un baietel frumos si tare simpatic
mamacita spune:
Multumesc cenia,niccelmic!Intr-adevar,Alex este f.sobru ptr.un copilas,mult timp am crezut ca il supara ceva,dar mi-au zis ai mei ca si eu eram si am ramas mult timp un adult serios in miniatura,preocupata vesnic de carti.Intre timp mi-am diversificat preocuparile
.Iar pe Alex pot sa-l fac sa rada cand doresc,ba chiar de multe ori rade cand fac cate o gluma subtila pe care multi adulti n-o pricep![]()

,ai zice ca intelege toate nuantele limbajului.
A invatat sa dea din cap in semn de"nu",dar deocamdata e un "nu"corectabil,nu agresiv si ireconciliabil
,asa ca radem de ne prapadim cand il vedem cum isi scutura capsorul ala rotund si marisor de i se clatina falcutele
cenia,David imi pare si el foarte serios,are alura de "gradinar"deja si e tare scump cu ariciul lui.si sotul meu are parul asa,Alex deocamdata il are moale ca mine.Si rar![]()
niccelmic,asa este,in poza acea e irezistibil,iti rupe inima,numai barbatu-meu vorbea linistit la tf.Asta pana am intervenit eu![]()
![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
rp spune:
Am calculator nou , asa ca pot din nou sa va imbratisez cu drag.

Noi sintem bine in general, bebelusii cresc (si cel din interior si cea din exterior
). Eu sint mindra de mine ca am reusit sa am in continuare colul inchis, ceea ce e o mare performanta. Micul David are 700gr. si am senzatia ca nu doarme niciodata, pentru ca bubuie in burta nonstop . S-ar parea ca va fi mai plin de energie decit Mara, ceea ce sincer nu credeam ca este posibil.
Am fost cu Marutza la un medic homeopat, face tratament de 3 sapt. pentru dermatita atopica, dar nici o ameliorare pina in prezent. I-am pus 3 poze in album , daca vreti sa o vedeti cit a mai crescut.
S-a trezit, va pup si revin.
Marutza, iubirea noastra
roxana
24s si
marutza (22.03.2005)
mamacita spune:
rp,bine ai revenit!!!
Delicioasa harnicuta mamei cu zambetul larg si luminos!Ce a crescut!
Iar David nu va fi neaparat plin de energie daca bubuie in burtica.
Pe ce anume face Maruta atopie,de obicei acestea fiind declansate de un alergen?L-ati identificat?stiu ca de obicei pe la 2 ani trec.Sanatate!
Alexandru,soarele nostru
ligia13 spune:

Ne cerem scuze ca am lipsit nemotivat, pur si simplu am avut treaba pana peste cap la servciu, seara acasa la fel, azi am shmotruit toata ziua, deci servciu, mancare, calcat, spalat etc, cam astea sunt hobby-urile mele![]()
In rest bine sanatosi, grasi si frumosi
.
Multumim fetelor care au intrebat de noi, sunteti niste dragutze ca de obicei 

Printre picatele si din 2 in 3 randuri am reusit sa citesc ce ati scris, am vizonat poze cu Iubi si mamica ei cea tanara
, cu caciulitza preferata a lui Brien caruia ii e fig a cap
, cu seriosul de Alexut al ocupatei d-ne doctor, cu Stefan al eliniei! Ce sa zic, toti sunt niste dragalasi, cat de ocupata as fi, pozele nu vreau sa le ratez.
zuzu, am vazut si filmele voastre, suuper! Bubu e tare meticulos, imi place de el. Si Sofia e o scumpa! Din pacate si la mine tot muteste au mers filmuletele!
Crisa, nu am apucat sa iti spun ca ma bucur tare mult ca la ultimul control ati iesit ok. D-ne ajuta sa fie bine.
Esti o mamica puternica si Alex un luptator. 

Vad ca toata lumea se lauda cu pozne si cuvinte noi.
La cuvinte noi venim si noi. Stie sa strige aproape pe totii mebrii familiei:
mama, tata - astea's vechi
oma si opa (bunica si bunicu - cei care stau cu ei, si sunt pe nemteste)
buna (bunica)
mona(simona)
nini (mimi)
ge(gelu)
pi (petrica)
Mai spune baal (minge). Deci deja am inceput cu cuvinte in doua limbi!
Partea neplacuta este ca ainvatat si prima "injuratura"![]()
![]()
Tati mai scapa prin casa "baga-mi-as"(ooops). Si Radu repeta cu o intonatie f corecta (bagaga). Deocandata e simplu, ca numai noi (si voi) stim traducerea!
In seara asta ma amuzam copios, ca se admira in oglinga (asta-i veche) dar isi aranja bluza f tacticos in fatza oglinzii(asta-i noua).
raresionut, am vazut ce activa ai fost! Orice numai sa nu gatesti mancarea pt popa
. Te asteptam cu detalii de la botez!
cenia, ma bucur ca lui David ii place la gradi din ce in ce mai mult!
nino, cum eAlex? I-a trecut gatutzul?
nicelmic, cum mai e Iubi? I-a trecut rubeola?
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ligia13 spune:
cenia, pai doar 2 poze?! Hmm. Si vechi! PAi cand te vedem cu shuvitze.
laura72, Si Radu urca si coboara singur scarile , dar la noi sunt doar 5 scari , deoarece noi locuim la parter! Bravo pt George!
coco, nu am vazut emisiunea cu supernany, dar sunt sigura ca exagerezi cand il compari pe Vlad cu el!
Apropo de poze am pus si noi cele 3 poze pe care le-am facut saptamana trecuta la aniversarea lui Severica . De la gazda nu am primit inca pozele
Ultimele patru poze din albumul acesta.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
mamacita spune:
Ocupata,ocupata,dar in we m-am destrabalat cu poze
;ce frumos era imbracat Raducu si ce fascinat de mingea de baschet![]()
Alexandru,soarele nostru