**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ptr fetele care si-au vazut puiutii. ma bucur ca sunt sanatosi si va lumineaza inimutele.aveti grija in continuare de voi.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Iri tre sa iti faci cont pe webshots. Apoi vezi ca ai sus o optiune UPLOAD si poti sa salvezi pozele intr-un album existent sau in unul nou. Imi spui daca reusesti.

Plec la medicul de familie. Revin.

Mica 14+

http://community.webshots.com/user/mica0307

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

LA MULTI ANI: AMELY
JOLLYES
PEPSI
MULTA SANATATE FERICIRE SI MULT NOROC IN VIATA.
FETELOR, SPUNETI-MI DACA EU AM AVUT U.M. PE DATA DE 29 IULIE,DUPA PAREREA VOASTRA IN CATE SAPTAMANI SUNT INSARCINATA?(EU CRED CA IN 14 SAPTAMANI SI 1 ZI).PE MINE MA BULVERSEAZA DOCTORA MEA DIN SF. PANTELIMON, DUPA EA AS AVEA 16 SAPTAMANI. EU SAPTAMANA VIITOARE MA DUC LA ECHO SI NU STIU DACA ESTE DE CERUT 4D. LAMURITI-MA VA ROG DIN SUFLET.PUPICI LA MAMICI SI BURTICI

Paula(13 saptamani+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns business spune:

Salutare dragi burtici!
Vrem si noi sa ne alaturam voua.
Datele sunt:
business(Ana -10.06.1977)mami de Bobi(9 ani),Roberto(5 ani)si de bb3(UM 7.08.-DPN 14.05.2007)

Pupici la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

dideip, cred ca dr ta are dreptate. Vezi ca sunt niste calculatoare de sarcina pe prima pagina care iti vor confirma acest lucru. Cred ca tu te gandesc cat are bb dar regula universala este UM. In zadar se gandesc unii ca au avut ovulatie timpurie/tarzie pt ca organismul nu poate duce o sarcina mai mult de 42 saptamani. Placenta nu mai e functionala. Oricum si UM este orientativ pt ca io am nascut la 38 de saptamani si copilul a fost okei. UM este baza.

revin dupa ce citesc si restul.

In diagonala si ce imi mai aduc aminte.
in legatura cu patutzul. Si noi am avut unul pliant pt ca am fost o perioada precum tiganii cu cortul.dar, daca as mai fi acum la bb1 nimik nu m-ar face sa ma razgandesc. Cel mai bun e patutul din lemn. cu o saltea buna. Pt ca va fi folosit pana la cel putin 2 ani si coloana lui e in formare. Io inca mai am mustrari de constiintza cu toate ca i-am luat saltea la acel patut pliant, e bun sa il avem in dotare dar doar pt destinatia lui: voiaj. Atat! Asta e parerea mea.
Acum, sper sa pot imprumuta unul dar vom vedea ce vom face.

in legatura cu hainele cele mai bune mi se par cele care au la mijloc material elastic. Oare nu gasiti?
Io cred ca voi folosi blugi cu talie joasa.

Multa bafta la teste si relax!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns business spune:

dideip...sarcina ta are,intr-adevar,16 saptamani si 2 zile...calculul facandu-se de la UM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Dideip, din cate stiu eu in general saptamanile se numara de la ultima menstruatie - conform careia tu ai 16saptamani + - deci esti in saptamana a 17-a

13
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Fetelor, eu sunt curioasa din fire si nu mai rezist pana nu aflu sexul bebelusului(eu si tati vrem fetita din tot sufletul, daca este baiat asta este, tot al nostru este)Tati zice ca isi doreste orice, numai sa nu faca pipi din picioare.pupici dulci la burticute

Paula(14 saptamani+)

Mergi la inceput

DidiAlex, am calculat la "cand vine barza "si acolo mi-a scris:
perioada estimativa a conceptiei-13 august 2006(ar fi chiar perioada in care eu si sotul am fost la mare si nu prea am fost cumintei, ca de asta venisem la mare sa plecam 3).
perioada estimativa a nasterii 6 mai 2007.pupici

Paula(14 saptamani+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

quote:
Originally posted by dideip

DidiAlex, am calculat la "cand vine barza "si acolo mi-a scris:
perioada estimativa a conceptiei-13 august 2006(ar fi chiar perioada in care eu si sotul am fost la mare si nu prea am fost cumintei, ca de asta venisem la mare sa plecam 3).
perioada estimativa a nasterii 6 mai 2007.pupici

Paula(14 saptamani+)

te cred, hai ca sunt intr-o pasa nu tocmai buna..si nu vreau sa supar pe cineva

Ups, eram logata pt ca trece o data..semnat: DidiAlex

Mergi la inceput