**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)
Raspunsuri - Pagina 10
Amely spune:
Chiqui, TT la Genetic Lab costa 120 RON
Andicut, multumesc iubita! multa sanatate si tie si lui bebe!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
14+
chiquitita spune:
Amely, eu nu sunt din Buc dar dr mea a zis ca analiza se trimite la Bucuresti si apoi vin rezultatele; asta daca nu vin eu direct la Buc.
10+
cristalina spune:
La Medlife triplu test costa 900.000.
Iri, la Iosup programare cam cu o luna inainte.
Ce nu merge pe webshots?!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
piticasigogosica spune:
Cristalina,nu vad la prifilul meu de pe webshots ,unde srie new album,sau cum sa fac sa pun poze noi???Cred ca am o problema cu sofrul caci eu nu vad pozele voastre cu bebei de pe web...
poze
Iri +13 si Iris
diana spune:
Buna fetelor,
Astazi am facut eco la dr. Pop. Totul este normal, am vazut bb, are un ecran in fata patului. Ceea ce ma ingrijoreaza este placenta. Mi-a spus ca e praevia total si imatura. Eu stiu ca se poate ridica...dar totusi am un nod in git. Pliul nucal este de 1,3mm. Este bine nu?
Eu am 11 sapt si 5 zile. Nu a putut fi detectat sexul. Mi-a spus ca pe la 13 sapt.
Va multumesc pt nr. de telef de la genetic lab.
Va pup
Diana 11+
cristalina spune:
Diana, pliul e bun, cu sexul eu as mai astepta pana pe la 15 saptamani...:)
Si eu stiam ca placenta se poate ridica...
Sanatate multa.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristinamaria spune:
Diana o sa te rog sa-mi dai si mie mai multe detalii despre Dr Pop ! Eu am programare la el in sapt 22 si sunt atre curioasa cum e pt ca n-am mai fost la el!!
Merci anticipat!!
quote:
MI-E FOAME si se vede nu????
cristina
16+
micam spune:
Buna, fetelor ! Am primit mailul de la Genetic Lab cu rezultatul ptr. Triplul Test. E NEGATIV. Dar as vrea sa stiu si eu daca a mai facut cineva La Genetic Lab analiza asta si ce valori i-au iesit (AFP , HCG, uE3). Am vb cu o prietena care a facut analiza la Giulesti si normal ca sunt alte valori.
Va pup pe toate !
Amely LA MULTI ANI !!!
si bafta maine la echo !
Madalina
15+
Vali5 spune:
micam, felicitari pt triplu test!
Fetelor, eu sunt tare suparata ca mi-au aparut vergeturi pe sanul stang
. Desi m-am uns cu toate cele... Adevarul e ca mi-au crescut enorm de mult si deja nu mai sunt asa frumosi cum erau la inceputul sarcinii (de mari ce sunt au inceput sa se lase
) Stiti cumva ce sa fac sa ameliorez aceste vergeturi? Macar de as avea lapte destul pt bebe, ca sa stiu si eu o treaba...
Valentina
16+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe