Inimioare de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare!

Am revenit si noi din plimbari, ieri. A fost f. frumos, Iulia s-a jucat cu pisicile pana nu a mai putut . Le striga pis-pis, cand le vede in carti zice "mau". Iar pisicii in carne si oase ii zice "pitica" . (apropo de pitica, Dania.nicol ).

A dormit cu noi in pat, bineinteles, de fat in capul lui tati, sus pe perna lui, incolacita ca o caciula. Ne-am distrat rau, dar am lasat-o sa stea cum vrea .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Irda, te felicit si pe aceasta cale , sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Asa da, reusita din prima !

Dania.nicol, nu m-am uitat sa vad varsta lui Cata, dar cred ca poti da o raita pe la concurs. El are 9 ani, deci nu prea mult , si e criza de copii, s-au inscris f. putini. Iar premiul este super. O sa intreb eu daca vrei, fac parte din juriu .
In legatura cu "pitica", ti-am scris mai sus .

Irina, felicitari pt. casuta si schimbatul jobului. Cred ca te bucuri cel mai mult pt. timpul castigat . Te asteptam cu poze si vesti noi.

Lulu, felicitari si voua pt. apartament, sa-l stapaniti sanatosi!

Mergi la inceput

Laura, eu aveam nr. de telefon al lui Alisa, chiar i-am trimis un mesaj care nu a fost expediat, deci se pare ca nr. de tel nu mai exista . La internet stiu ca avea acces doar de la serviciu, de cand s-a mutat. Sper sa mai citeasca pe aici si sa fie totul ok cu ea si cu fetele.
Ma uit diseara la poze .

Simona, imi pare tare rau de ziua de ieri. Unii parca gandesc cu picioarele.... Sper sa nu mai ai probleme de genul acesta, iar Mario sa se refaca dupa julituri. Bietul copil...nu are nici o vina pt. lipsa de responsabilitate...Noi suntem alaturi de tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Irda,felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Irina,ce ma bucur ca ai revenit! Chiar mi-era dor de voi! Felicitari pentru casa si noul job! Si vrem poze cu Ioana care cred ca s-a facut o domnisorica...

Fetele,am vazut ca ati tot vorbit de jucarii pt Craciun.Si am vazut si site-urile cu jucarii din afara.Eu de mult vreau sa comand pt. ca intr-adevar pretzurile sunt super.Chestia este ca nu se livreaza in Romania ci numai in USA.
M-am gandit eu..sa ne adunam mai multe fete care vrem si daca e vre-o fata din USA dispusa sa faca o comanda pentru noi toate si s-o expedieze ea pe adresa uneia dintre noi care sa le trimita la randul ei mai departe...cred ca am iesi mai ieftin.
Sau poate avetzi voi si alte idei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Irda,felicitari.sa ai o sarcina usoara
Irina,ma bucur ca le-ai spus tu fetelor de casa. eu nu am vrut sa le spun ca v-ati mutat, mi s-a parut ca e dreptul vostru sa va mandriti cu realizarile voastre.imi pare bine ca ai schimbat si serviciul. sper sa ne mai vedem pana pleci,daca acum ai timp mai mult.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Simona im ipare rau ca ai avut o zi asa proasta. Si nu mise pare normal nimic din ce ai sus de tatal lui Mario si atitudinea lui. Ar trebui sa pui piciorul in prag si sa-l ameninti ca nu il mai vede pe Mario daca continua in stilul asta.

Dania te rog da-mi si mie o reteta de mazare preferata de copii tai!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ma gandesc ca am pus link-ul la noile poze cam "pitite" intr-un mesaj adresat Luminitei, asa ca revin cu link-ul:

http://new.photos.yahoo.com/lauragosu/album/576460762351870363

Daca aveti timp sa va uitati, sunt si poze cu tati in plina actiune. Am reusit sa-l prind si pe el, ca de obicei era in spatele camerei.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Am revenit si eu sa vad ce ati mai scris....

Diana- da, asa e, el mititelul nu are nici o vina...asta e! Mi-a mai trecut acum, dar ieri ma suparasem rau.... si stiu f bine ca o sa tot faca dar ma enerveaza cel mai rau ca eu incerc cat pot sa il feresc si cum e cu el o comite, iar eu imi fac o gramada de procese de constiinta iar el priveste cu relaxare...si ce daca? Offf! Ma bucur ca v-ati simtit bine in mini vacanta si ca s-a adaptat si Iulia! Pupam fata vorbareata si frumoasa!!!

Giana- nu stiu ce sa zic...nici nu m-am uitat... Si adevarul este ca pana nu le vad si probez parca nu imi vine sa iau.... Si cine stie in cate bucati or ajunge aici... Vezi si tu ce mai zic si fetele!

Laura- eu nici nu vazusem ca ai zis ceva de poze, chiar ma intrebam despre ce poze vb Diana.... Le-am vazut si eu acum.. Tare dulci copilasi ai si tare mandra tb sa fii de ei!!!! Sunt niste scumpi fiecare in felul lui! Iar Bianca m-a topit in pozele de dupa baita cat e de frumoasa si cuminte!!!! Felicitari pt puii frumosi si pt tatal care se pune la mintea lor!
Despre tatal lui Mario... nu pot sa ii interzic sa il vada...Il iubeste, se joaca cu el si vreau sa se cunoasca... Doar ca ma supara f tare faptul ca nu e responsabil.... E tare rau sa nu poti avea incredere in tatal copilului sa nu-l scapi din ochi ca pateste ceva... Asta e! O sa stau cu ochii in 4 de acum poate cu timpul devine si el mai responsabil sau Mario mai cuminte si ascultator... Pupici multi!!

Va las si eu acum ca e cam tarziu! Noapte buna mamicilor si inimioarelor cuminti si frumoase!!!! (adica tuturor!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Multumim pt urari. Cand ne mutam va invit pe toate la petrecerea de inaugurare . Dupa ce ne linistim cu casa, vreau sa fac o comanda speciala la Doamne Doamne sa imi trimita si o fetita.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Laura, am vazut pozele cu bebeii. Sunt tare draguti si haiosi. De cate ori vad pe strada mamici cu gemeni, ma gandesc la tine si la frumuseii tai. Sa fiti sanatosi si fericiti!

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput