Inimioare de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Luminita felicitari si voua pentru apartamentul achizitionat. Sa-l stapaniti sanatosi si va doresc, ca si Irinei, sa traiti numai momente fericite acolo. Binentels ca si de la tine o sa vrem poze! Poate se face Andrei agent imobiliar

Ne laudam si noi cu niste poze noi, asa ca va invitam la privit:
http://new.photos.yahoo.com/lauragosu/album/576460762351870363

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Irina, bine ai revenit printre noi si felicitari pentru casa cea noua! Cum zice si Laura, tu erai motorul p-aici. Si eu tot tie ti-am dat mesaj cand am nascut. Ioana s-a facut o frumoasa. Noroc cu Anca, care a pus poze.

Lulu, sa stapaniti santosi casa. Ti-am recitit povestea in Libertatea pentru femei. Si tu si Laura v-ati povestit f. frumos nasterile. Bravo! A fost si saptamana trecuta un articol in care erai si tu. Nu stiam ca esti actrita. Super meserie, mai ales ca lucrezi pentru copii!

Albinutzza, sa stii ca si eu am observat la Teo ca ii fuge un ochi. Acelasi raspuns l-am primit si eu de la pediatru: ca e prea mic. Eu totusi, vreau sa-l duc la clinica Oftapro. Acolo opereaza si copii de cateva saptamani. Cred ca doctorii de acolo sunt in masura sa spuna daca se repara sau nu. Dupa sarbatori imi fac o programare. Poate ne ducem impreuna .

Irda, felicitari pentru bb2. Sa fie sanatos si sa-l tii cat mai mult in burtica. Am vazut-o pe Daria cat de nazdravana si ghidusa e.

Katink, Monai, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi! Va zic si eu cu intarziere, LA MULTI ANI!

Despre Teo, ce sa va mai spun. De vreo saptamana a invatat sa se ridice de jos, fara sa se mai sprijine de ceva. E tare haios cu fundul in sus. Tot de cateva zile, a invatat, cand se sprijina de mobila sa se ridice, sa lase din mana jucaria, ca e mai greu cu ea. Deci, nervii cauzati de neputina lui de a se ridica cu mainile ocupate, au trecut. Ce bine! Mai nasol cu alergatul, ca nu se poate opri. Ieri, s-a oprit cu fata la cativa milimetri de piciorul mesei. Am inghetat cand l-am vazut. Mai tot timpul e cu cucuie.
A inceput sa se prinda si care e treaba cu cilindrul cu figuri geometrice. Pana acum le baga prin gaura pe unde se scot, acum incearca sa le potriveasca.
Am facut progrese si cu olita. Inca nu stie sa ceara, dar il pun de 2 ori pe zi, cand se scoala. Are o olita care canta. Cand il asez pe ea, stie ca, daca face pipi, canta. E tare bucuros, cand incepe sa cante.
Mai greu cu vorbitul . Da' ne face noi mari . Mi-e ca, nu o sa-i mai taca gurita, cand o incepe sa vorbeasca.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Lulu, felicitari si voua pt noua casa, sa va bucurati in ea sa aveti numai fericire si liniste in ea.

Multumesc fetelor pt raspunsuri, Acusor poate mergem impreuna dupa sarbatori, ca sa stau linistita

Laura, chiar ii spuneam Irinei, ca atunci cand va fi sa nasc cu siguranta o s-o sun de dragul vremurilor de demult Am vazut si poze cu strumfii frumusei foc

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 28+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Fetelor, de Briana nu mai stie nimeni nimic? Nu aveti niciuna nr ei de telefon?

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua! Nu am mai intrat ieri pt ca am avut o zi tare urata... si m-am culct devreme, odata cu Mario, ca sa nu mai am parte de surprize neplacute... cu speranta ca azi va fi mai bine...

Laura- ma bucur tare mult pt tine, stiu cat de greu ti-a fost sa gasesti pe cineva! Mult succes si iti tinem pumnii sa o accepte puii mici pt ca daca ea a mai stat cu 2 copilasi nu are de ce sa nu ii placa pe dulcetile tale mici!!!!!!!! Sa ne spui si noua cum se descurca!!!

Andre_ea- ma bucur tare mult sa te mai vad pe aici!!!! Pupam puiul mic si cuminte! Si cum nu ai ce sa ne spui? De ex cum face cucuiele dese... Va tinem pumnii sa iasa repede si maseaua 3 sa nu il mai chinuiasca si va felicitam pt primele 2 si ii uram sa le folosesca mult timp sanatos!!!!! Pupici multi!!!!

Anis- sper ca ai revenit cu forte proaspete!!! Iti tin pumnii sa te poti odihni si tu cat mai mult acum ca mai ai f putin pana vine si a 2-a printesa!!!! Iti tinem pumnii si iti facem galerie!

Irda- pai are preferinte vestimentare ca e fata... si probabil va fi si tre cocheta daca a inceput de acum! Mario nu are nici o treaba cu ce il imbrac, e f bine daca pantalonii au snururi, fermoare, nasturi sau buzunare si atunci e fericit si preocupat... Pupici si sanatate multa si sa fie cuminte fata sa nu il liveasca pe fratiorul sau surioara ei!!!!

Ioana- BINE AI REVENIT!!!!! Sper sa te vedem mult mai des de acum ca ne-a fost tare dor de voi!!!!!! Si sa ne mai pui si noua poze cu frumusetea ta mica, ca tot esti experta la poze!!! Sa stapaniti sanatosi noua casuta si sa o umpleti cu fericire!!!!!! Iar tie felicitari pt noul job, sa fie asa cum iti doresti si sa iti aduca numai satisfactii! Pupam fata mica si cuminte!!!! De jucat cu puii nostrii... eu nu prea am metode de joaca, pt ca Mario nu are stare nici macar un min sa stea pe loc sa nu jucam in vreun fel.... El alearga prin toata casa cu cate ceva in fiecare manuta si darama tot ce intalneste in cale! Si eu stau tot la curte acum...ca nu am mai vb de mult si m-am mutat si eu intre timp, si la inc era si la el f mare tentatia de a urca si cobori scarile dar i-a trecut intre timp, numai cu usile stau incuiate ca are pasiunea sa le deschida.... Si blocata intrarea la bucatarie ca vrea sa traga de toate sertarele si sa le tranteasca pe jos.... Multi multi pupici si abia astept sa aflu cat mai multe despre voi daca mai ai timp curand!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna ziua la mamici , pitici si burtici!
Monica - pupam globuletul de aur nazdravan care stie atat de multe . Cum a fost la botez cred ca ai fost o nasa super
Anis - odihneste-te acum cat mai poti si capul sus ca o sa fie bine
La multi ani! cu intarziere pt fete Monai si Katink
Albinutzza - stai linistita ca si asa ai tensiunea mare am observat ca majoritatea copiilor au tendinta de a seuita cu un ochisor mai in inteior. Si Sebi are aceeasi problema dar am inteles ca de la 2 ani trebuie mers la control.
Cami - pupam pe Ana mancacioasa, frumoasa si desteapta.
Lory2004 - pupam pe Rares si pe mamica
Diana Mirela multumim de invitatie dar Cata are mai mult de 8 ani
Laura25 - noi mancam cam de la 9 luni mazare proaspata sau congelata
Nicoll Mada - pupam micuta , si Sebi a cazut de multe ori si a mai facut cate un cucui dar a pus mami batistuta cu apa rece si a trecut.
Vali - pupam pe David cel nazdravan . Si Sebi de cand a fost bolnavior si toata lumea i-a facut pe plac a inceput sa faca urat cand vrea ceva care nu i se da si se pune pe plans si pe dat din picioare dar sper sa-i treaca.
Simona - sanatate multa si pupam pe Mario sa nu-l mai chinuie dintisorii
Ema.nu.ela - da ce fetita desteapta ai, Sebi recunoaste si el culori ca rosu, albastru, verde, alb, galben de la cuburi dar cam atat nu stie inca de forme.
Pisicut - pupam pe Bubu si pe mamica cu dor de serviciu
Cin - succes la amenajarea apartamentului si sanatate multa la toti
Irda - FELICITARIIIIIIIII ! Sa ai un BB sanatos si o nastere usoara.
Mai gravidutelor, da ce va inmultiti ca ciupercutele . Bravooooooo!acusor - pupam pe Starul Teo si il felicitam pt progrese. Ce olita e aceea a voastra care canta cand face pipi ?
Lulu - Sa aveti parte numai de bucurii, sanatate, liniste si fericire in noua casa

Multumim fetelor care l-au trecut si pe Sebi in listutele cluburilor

Sebi este bine acum dupa enterocolita acum mananca de toate mai putin iaurt pe care nu-l mai vrea de atunci de cand a vomitat. Daca il intreaba cineva cum il cheama zice ca "Ebi" , pisica face "mia", catelul face "am". Mai zice cand se joaca "pitica, pitica" dar nu stiu la ce.

Va pup acum ca am scris un mesaj kilometric si va rog sa ma scuzati pt asta.

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Albinutzza- din cate stiu eu si nepoata mea a avut aceeasi problema si nu se rezolva decat cu niste ochelari de corectie purtati o per de timp, nu definitiv, si nu asa devreme... Nu stiu daca si la voi este acelasi lucru, sper sa treaca de la sine intre timp. Problemele astea se rezolva in general numai cu ochelari si acum sunt prea mici puii ca sa inteleaga si sa stea u ei la ochisori... Pupici multi si multa sanatate bondarelului frumos!!!!

Vali- ma bucur ca te simti mai bine! Sper sa scapi repede de raceala si sa te odihnesti si fara motive intemeiate! Si ai mare grija cu telefoanele ca si Mario are pasiunea asta.... Vb si el la telefon pe limba lui, a invatat si ca eu nu pun tel la ureche si ca atare fol si el hands free-ul... si dupa ce a sunat la o gramada de pers din agenda mea, 2 telefoane si-au dat duhul deja si al 3-lea e si el pe cale.... Cu calculatorul...mai tasteaza el de zor dar am reusit sa il invat ca nu are voie si se pare ca a functionat... La mine e si nasol ca am laptop si e la indemana lui si daca da cu el de pamant.... La revedere!!! Multi pupici pt tine si frumusetea ta de baiat cuminte!!!! Cand o sa te mai linistesti si tu la serv ca ne ameninti de o gramada de timp ca mai ai putin si o sa ai si tu un prg normal? (nu ca nu as stii si eu cum este in contabilitate...si nu mai vreau sa stiu niciodata!!!)

Yasmari- pai ai uitat...ca asa tb!!! Daca femeile ar mai tine minte durerile nasterii si greutatile primelor luni nu cred ca ar mai exista familie cu 2 sau mai multi copii... Eu nu ma pot plange prea tare de nastere ca a fost cezariana si conform vointei mele de a-mi reveni repede nu am avut nici cea mai mica problema si nici o durere pe care sa nu o pot duce pe picioare...dar ma gandesc cu groaza la cele 2 luni de urlete continue de zi si noapte si apoi inca 2 luni de culcat la 7 dimineata...de ma stia tot blocul!!! Cu toate astea si eu mi-as fi dorit inca un copilas, fata daca se putea, insa nu a fost sa fie...Asta e! Am unul pe care il iubesc enorm si care este sensul meu in viata!!! Multi pupici si succes daca iti gasesti pe undeva bine ascuns curajul!

Lulu- felicitari!!! Sa il stapaniti sanatosi si sa fie exact asa cum v-ati dorit voi!!!! Imi pare rau pt avertisment... Din pacate nu te pot ajuta pt ca nu cunosc! Pupici!

Acusor- va doresc si voua multa sanatate si sa va treaca de la sien problema cu ochisorul!!!! Si pupam baiatul cuminte si istet si il felicitam pt progresele lui!!!! Poti sa imi pui si mie o poza cu olita te rog? Sau sa mi-o descrii si sa imi spui de unde ai luat-o? Noi avem din aceea de care are multa lume pe aici, cu bila zornaitoare si este atat de preocupat sa se joace cu bila ca nu ii mai pasa sa si faca ceva acolo...si poate asa sa il pacalesc si eu.. Multumesc mult si multi pupici pt voi!

Laura- nu stiu nimic de Briana si nici nr ei de tel nu il am.... O sa incerc sa o caut pe mess sa vad ce mai face ca a trecut cam mult timp de cand nu a mai intrat pe la noi... poate messul il mai verifica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

felicitari Irda, si iti doresc sarcina usoara!

Irina bine ai revenit. Felicitari pentru casa si jobul nou.

Noi suntem bine. Eu am reusit in sfarsit sa reglez scaunele fetei.
Nu ii mai dau lapte de vaca ci ii dau Nestle Junior. Pe langa asta ii dau si Aloe Berry Nectar si in plus mananca mancaruri mai consistente.
Ii place tare mult sa manace singura, eu doar o ajut putin sa nu verse din lingurita, desi nu prea ii convine!

Emanuela spuneai de nuci. Medeea a mancat fara stirea mea cornulete cu nuca, i-au dat bunicii. Asa ca a trecut testul si pot sa ii dau acuma linistita ca stiu ca nu face alergie.
Eu ii mai dau sunca de porc uneori dar foarte slaba.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Nu va mai tin mult ca ma duc sa ma joc si eu putin cu Mario ca dupa tb sa plec la cumparaturi...
Sa va povestesc cum a fost ziua noastra de ieri....

Intai dimineata alerga Mario cu o sticla de 2 l in mana si evident ca s-a impiedicat si a cazut cu gura in ea si s-a julit un pic la buza.... Apoi am fost in parc sa se inatlneasca cu tatal lui... Si domnul a considerat de cuviinta ca este normal sa ridice copilul de o mana ca sa il ia in brate.... Poate nu sunt eu normala la cap...dar voua vi se pare n regula sa il ia asa de o mana sa il ridice in sus? Ca pe maimute? La cele 13 kg ale lui? Ma mir ca nu i-a scos mana din umar ca era si intoarsa... Apoi cu el de mana, ca se tot mira de ce nu am incredere sa il las pe Mario numai cu el in parc si insist sa ma duc si eu... Ii da drumul pe beton sa vada si el cum merge si evident ca a cazut Mario cu gura de beton, s-a julit urat de tot pe buza de sus, deasupra buzei si s-a muscat si buza in alt loc si iar i-a curs sange... Asta dupa ce i se parea normal sa il lase sa mearga in 4 labe prin frunze pline de praf si alte chestii ramase in urma cainilor care au trecut pe acolo... dupa care au si calcat amandoi in el.... Si tot el era nervos ca de ce ma iau de el! Ca ce l-a lovit el special??? Doamne...cateodata imi vine sa dau cu ceva dupa el, sa ma racoresc si eu putin!!! Si toate astea pe langa multe alte evenimente neplacute care nu au leg cu Mario... Offf, am avut o zi tare urata ieri...si sper sa nu se mai repete!
Va las si eu acum...sper ca nu v-am pictisit prea tare! Intru mai tarziu daca pot, daca nu maine! Pupici si sa aveti o sapt minunata!!!

Mergi la inceput

Uite ca am mai revenit putin...

Dania.Nicol- sanatate si voua si sa va treaca ochisorul de la sine sa nu fie nevoie de interventie!!!! Multumim mult pt urari! Acum...eu chiar nu ma pot plange la ce am tot citit pe aici...Pe Mario inl enerveaza dintisorii si este mai marait si musca tot ce prinde, preferinta maxima fiind pt manutele lui, dar in afara de putina febra nu avem alte probleme ca de papat papa bine, de dormit doarme la fel... Multumim mult si va pupam pe toti 3! Sanatate multa si sa nu mai aveti probleme nici cu burtica!

Dede- ma bucur ca sunteti si voi mai bine acum! Multa sanatate papacioasei!!!! Si multi pupici!

Chiar ca fug acum! O seara placuta in familie va doresc tuturor!

Mergi la inceput