Am pierdut o sarcina in 34 de spatamni

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Daneza..Ce sa zic...

Eu am trecut prin niste momente groaznice cand dr.Uscatescu de la Fundeni ii spunea sotului meu:"spune-i sa faca tratamentul ca altfel cresti copilul singur..."

Asta se intampla in iunie 2004 !
De atunci am inceput lupta cu pseudosindromul meu...Erau intrebari la care Fundeniul nu vroia sa raspunda..

Pusesem pe jar si Medicoverul cu rezultatele la hemtologie care nu se prea pupau cu Fundeniul..Si in disperare de cauza am citit un articol al dr Tutunaru care era o sinteza a tot ceea ce citisem pe net referitor al "modul de functionare al SAFL"


S-a dovedit ca instinctul nu m-a inselat -dr Tutunaru s-a dovedit a fi un om si un medic de exceptie...AL momentul ala nu avea topic
Mi-ar fi fost mai usor..


Sindromul s-a dovedit a fi doar o poveste, iar tratamentul o investitie din care nu avea de beneficiat numai pacientul... La momentul ala am ales sa merg pe mana lui Tutunaru...

Pe "detinatorii" de diagnostic incercam sa ii atentionez in a fi mai precauti! Raspunsul era :"Pai dc trei medici mi-au spus ca e SAFL si Tutunaru nu, o sa ascult parerea majoritatii!"

Eu am mers pe ideea ca un Babes si un Cantacuzino nu au fost majoritate!

Si asa a venit pe lume Tudor fara nici un fel de probleme ,cu o sarcina uramrita ff atent si apoi Ilinca,amandoi natural!

Incearca si cauta in arhiva Sindromul de hipercoagulabilitate si ai sa vezi acolo o mica istorie SAFL!

citeste cat mai mult si hotareste singura pe ce drum mergi...Tratemntul tr facut in cazul unui diagnostic cert ,dar se pare ca a pune diagnostice e o treaba din ce in ce mai complicata in viata unui medic..si ca in orice meserie exista erori..

Succes mult si da-ne vesti bune!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Daneza este ingrozitor prin ce ai trecut, dar cu ajutorul lui D-zeu treci tu peste asta.
Sora mea are trombofilie si a pierdut 3 sarcini intre 12-14 sapamani, pana a dat de doamna Uscatescu care a avut grija de ea si a tinut-o pe CLEXANE toata perioada sarcini(isi facea singura in mana sau in burta)cate o injectie pe zi si asa a reusit sa nasca un flacau care are acum un an jumate si este bucuria familiei. Am uitat sa pecizez ca in timp ce mergea la Dr. Uscatescu la fundeni se ducea si la domnul doctot Urlateanu de la Sf. Pantelimon.La a 3 sarcina pierduta simtea ca inebuneste.Sa stii ca te duci la echograf sa ii simti inima la bebe si sa iti spuna ca bebe este mort este cel mai nasol lucru de pe fata pamantului.Bafta in continuare.

Paula19+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns name4camy spune:

Buna seara fetelor.
Am intrat pe acest forum intaplator, imi pare foarte rau draga daneza2006 pentru ce ti s-a intamplat, din pacate si eu am pierdut 2 sarcini intr-un an de zile (asta sa intamplat anul acesta) acum urmez un tratamen. Timp de 9 ani am fost la o doctorita de la Spitalul Polizu, cand am pierdut a doua sarcina m-am decis sa merg sa fac avortul la alta dr. la Spitalul Giulesti pt. ca mi-am pierdut increderea in cea de la Polizu. Cu ajutorul dr. Adriana Simonescu de la Giulesti am reusut sa aflu cauza acestor pierderi de sarcina. Poate cineva dintre voi sa-mi spune cate ceva despre aceasta doctorita? O cunosc de foarte putin timp si nu stiu cat este de buna.
Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat. Imi doresc mult un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Imi pare rau daneza pentru ce ti s-a intamplat.

Fetele spuneti-mi si mie ce prescurtati cu IR ca m-ati zapacit de tot. Multumesc pt. raspuns.

MEDA 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeindira spune:

imi pare ff raupt ce ti s-a intamplat... inimaginabil.
as vrea sa intreb daca mai stie cineva un alt specialist in afara de dr Uscatescu. la Institutul de Hematologie de pe Dr Felix, de exemplu? si eu ma tot injectez cu Clexane, dar cat am putut eu citi pe rezultatele analizelor, nici o imbunatatire. in rest , ultimele 2 ecografii au aratat ca totul este normal, iar bebelusa este ff activa.
eu sunt la prima incercare, am 34 de sapt, dar vreau sa intreb ceva : daca ai ajuns pana aici, nu poti sa-l nasti inainte de termen? adica medicul care urmareste sarcina nu-si da seama? m-ati cam speriat cu poesile voastre.
multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadiBraescu spune:

Buna,
Imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. Am o prietena care are problema ta, a nascut in iulie o fetita la termn de 1700 grame. Piticul nu s-a mai dezvolta tin ultimele saptamani, dar toata sarcina a fost mai mica decat trebuia. In ultima saptamana a facut tratament cu clexan. Cu o zi inainte sa nasca a fost la urgente la dr. Badiu (sarcina o urmarise altcineva) si i-a spus ca ori naste ori trebuie sa se intervina pentru ca altfel moare fetita de foame. Am vazut ca multe persoane ti l-au recomandat pe doctorul Tutunaru, dar sa stii ca si doctorul Badiu este o solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedeea_n spune:

Imi pare sincer rau...nu cred ca-i usor deloc sa treci prin asta.eu am avut UM pe 26 august...si dr la care merg zice ca am 12 sapt.Din cate stiu eu,prima zi a UM e considerata prima zi de sarcina.Deci ar trebui sa am mai mult cu 3 sapt.Nimeni nu mi-a zis ca e ceva anormal,dar dr a zis ca am ramas mai tarziu si mi-a trecut UM pe data de 20 sept si DPN 30 iunie 2008.Sincer,sunt cam speriata.La 6 sapt am avut dureri de spate groaznice.Mergeam in patru.Am stat in spital mi-au facut injectii...no-spa,scobutil am luat utrogestan si in plus mi-a facut si 2 Gravibinon(am auzit ca is cele mai tari pt mentinere).Am incredere in dr mea,dar totusi am sa merg si la alta eco,la alt medic sa vad ce zice.Nu sunt daunatoare eco dese?Am auzit ca e in Iasi o dr profesor Ivona Lupascu.Doar ca e cam nasol cu programarile.Stiti ceva de ea?

Mergi la inceput