Bebelusi de ianuarie-februarie (113)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI EMMA, ANDREEA, DANIEL SI ALEXANDRE!!!!!!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

TOANCA da o astept si probabil ca numai la anul voi avea cizme smecheroase Ca nu ma apuca prea des

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI-Andreea Mary, Daniel si francezului Alexandre si sa crestetzi mari si sanatosi si baftosi!!!!
Multumim tuturor de urari si sa ne laudam si noi ca si Tibi-ca doar de aia e fratele nostru-la 10 luni avem 80 cm si 12,900kg.A si de peste o luna facem zilnic kk la olitza

Doina- felicitari pt Tudor si de ierisi fii-mea merge si ea catziva pasi, dar inca nu si-a dat drumul complet, mai vedem ce o fi weekendul asta, cred ca i-am luat oricum degeaba ham si pacat ca azi am o groaza de treburi ca vin socrii maien si nu prea pot exersa cu ea, dar tot ii fac un pic de timp.Legat de pastilele de hipertiroida, iau un singur medicament care deocamdata nu influenteza pe bebe si voi fi tzinuta sub control, o sa merg la endocrinolog pe 30 noi si vedem ce spune si el atunci.

Atzi vazut mai pozele cu calutzul Emmei?Moni- eu te inteleg perfect cu Ghitza si itzi dau dreptate caci si eu cu Dragos avem discutzii din astea, legat de cat timp sta cu ea, desi incearca mereu sa fie cat mai devreme acasa si se joaca sii face si baie, nu stiu cum face ca atunci cand am mai multe de facut eu , are urgentze la job si of course ca nu e acasa sa fie bbaysitter si ma oftic-stiu ca e afacerea proprie dar i-am zis ca ma lasa rece mai multzi bani
Fug la emma si sa ii fac apoi piure pt prinz ca are ciorba de fasole, nu ii dau boabele insa
Pupicei si o zi buna!


Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasebe si Denisa felicitari pentru bebelaii cu "greutate"sunt niste voinici amandoi pai la cat sunt de mancaciosi nici nu ma mir.
Va multumesc pentru raspunsurile legate de scutece, noi vom lua alternativ huggies si pampers, depinde de oferta.Am reusit sa schimb un pachet de huggies 5 cu unul de 4 cu o prietena. Scutecele huggies de la Cora sunt diferite de cele de la Metro, cred ca sunt produse in tari diferite, cred ca cele de la Metro sunt mai bune.... Noi am mai fost la o plimbarica si acum chiar sper sa adoarma Alain, am fost dupa provizii de Milumil, am luat 4 cutii sa nu tot umblam pe drumuri
Denisa, n-am vazut pozele cu calutul, unde sunt?
Moni super sacul de dormit al Dianei, sa porti cu placere lucrurile cumparate.Chiar ca la voi sunt mai ieftine lucrurle, aici o pereche de cizme de piele lungi incep de la 2,5 mil si cele misto sunt pe la 4-5 mil....cam scumpe.Sie u trebuie sa imi iau ca anul trecut cuma m fost gravi nu mi-am luat asa ca anul asat imi tebuie neaparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Si pozele cu broasca smechera car enu numai ca arealfabetul si canta dar are und evice mic unde introduci numele copilului, al prietenilor, etc si construieste povesti, e pt 18 luni dar emma deocamdata o studiaza si stie sa ii dea drumul si altele.

http://new.photos.yahoo.com/sdenisam/album/576460762342247147

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Silvi- pozele sunt ori in all photos, sort by date ori in albumul cu ziua lui dragos.
Si eu iau huggies pt zi si pampers pt noapte ca tzien mai mult.
Am fugit la treburi.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din Ro!!!
Am ajuns la 11, dupa ce am stat o ora in Verona, ca nu a plecat avionul, cred ca din cauza cetii.
Marco a fost un super cuminte, s-a jucat cu insotitorii de zbor si italienii. Are un lipici copilul asta... nu am mai vazut asa ceva.
I-am adus adevarata pizza la Clau, de la seful meu, si o gramada de alte aperitive specifice.
Am primit cadouri de la multa lume, si nu am scapat de vestita bratara de aur, pe care i-au facut-o cadou sefii mei. la aiai chiar nu le puteam zice ca nu-i dau asa ceva., Oricum am ramas tablou, nu ma asteptam.
Marco la inceput nu l-a recunoscut pe Clau, abia cand a inceput sa se prosteasca la el.
Sunt super obosita, am dormit de la 13.30 pana la 17.05, cand ma suna disperat Clau. dar cum mi-am luat tel. nou, nu stiam ce naiba suna in casa . Marco a dormit in rand cu mine .

Si noi suntem fani Huggies. Din italia i-am luat si unii Pampers, care nu sunt la noi, nu mi-au placut, si unii Huggies, iar nu sunt la noi, si mi-au placut mai mult astia.

sarbatoritilor de azi si de zilele trecute!!!

Felicitari pt. greutate Tibi si Emma!!!
Moni sa poarte Diana sacul sanatoasa. eu nu i-am luat si nici nu-i mai iau.
Doina felicitari pt. micu;l plimbaret!!!
Denisa vazut poze cu broasca. eu asa am vrut sa-i iau cu Winnie, dar era in italiana si am zis ca prima data sa invete romaneste.
Ioana felicitari pt. olita. am vazut pozele.

Frumoasa lista de pe prima pag. Feliocitari celei care a facut-o !!!


Nu stiu cand recuperz din urma, vreau sa despachetez acum si p[e urma la apartament.

Cu mersul stam binisor. Cum am ajuns acasa, iar ne-am dat drumul .

va , merg la treaba.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna seara la toata lumea.
iara a fost o zi frumoasa pe litoral asa ca am profitat si am stat mai toata ziua pe afara, chiar am si papat afara, doar la somn am intrat in casa.
Denisa, am vazut ma calutul si broasca, sunt frumoase, are echilibru Emma pe calut sau nu l-a incercat. Vroiam sa-i iau si eu Ioanei dar m-am razgandit ca a mea pleaca asa otova si pica de pe ala.
Doina ce bine merge Teo, bravo lui. Este doar cu o zi mai mare decat Ioana si deja merge singurel, a mea este fricoasa si sa dea naiba daca stiu de ce ca n-a cazut niciodata. Merge doar tinuta de manute, daca incerc sa-i dau doar o manuta nu porneste sau porneste mai greu si cu hamul se lasa in cur.
Iarina are un filmulet suuuperb. Mi-am facut si eu cont, acu studiez sa-i trag si eu Ioanei o pelicula. Ar fi fost misto daca puteam sa-l scot in PC. Deea parca tu te pricepi, cu ce program prelucrezi tu filmele?
Ioano l-am vazut si pe kk-cios, cumintel mai sta el pe olita si mai ales singur. N-am reusit inca performanta asta, daca nu stau langa ea se ridica. Misto si jucariile, nu mai fi kitra, ce daca a costat atat, un baiat are mama.
Irina tu iei huggies din Metro? Ca la sellgros eu n-am gasit. parca as schimba si eu pampersul ca ma enerveaza ca n-are banda elastica si nu stiu niciodata cat s-o strang ca sa n-o deranjeze la burtica.
Anooo ce gagiu mare este fiitu!!! Ioana are la 9 luni 9.500 si 78 cm.
Miri eu tot astept fata cartea aia, cand poti trimite-o, nu te grabi ca mai stau pe la Eforie.
Moni vazut filmulete si pozici. Pupici!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ali- Superb filmuletzul, am plins rau so stii ca nu e bine cand esti gravida
Deea- -ce program in afar de dropshots pot sa pun si eu ca sa instalez filmele-pupici!
Daniela- nu pica de pe el, ca se tzine de minerele de la urechi, dar nu e crazy inca,mai mult rade cu el cand canta, necheaza, si il mangaie

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

ne strecuram si noi printre colosii gastii ………..sper ca ne vedeti : cou-cou !....... avem 7.710( moni-tinem aproape )repertoriate azi-dimineata, dar suntem vorbareti,iuti, nehaliti si…….. in grafice. gripa si dintele care a iesit ieri( a confirmat pediatru ca e :DINTE-unu adevarat de data asta) ne-au facut sa avem cu 130 de g mai putin ca acum 2 sapt……
multumim pt felicitari si uram :ce ne dorim si noua !!! colegilor aniversati. Noi o sa sarbatorim cu : tort de inghetata ca, oricum, suntem raciti- cica-i un virus. Iar lui alex i-am facut deja cadou 2 intep- vacc de 9 luni+ 1 suplim
ali- ce spuneam eu nu contrazice cu nimic faptul ca i-ai dat banan Iarinei pt diaree, ceea ce stiam oricum.doar explicam care-i faza cu interzisul eronat pana la un an……..asta-i mesaj de la o persoana care a mancat la vremea ei, la propriu, un sac de banane de la 3 luni incolo (tot neamul stie cand a inceput sacul, dar cand s-a terminat………… ???) si acum isi poarta cu mandrie cei 30 de ani si e multi……….alergica, dar nu neaparat de la bananele alea. despre alergii si cand si cum introd alim am discutat prea mult pe aici si nu are sens sa mai revenim………Sa-i multumim lui Dumnezeu ca bebelusii nostrii nu au avut niciunul probleme de genul asta .
daniela- sa-ti porti sanatoasa masina ! adica sa te poarte ………sanatoasa !
ce mai vroiam sa zic- nu mai stiu, dar revin cu completari ca acu imi tipa cuptorul
Ioana- Razvan e printre preferatii mei !.am voie ?
Emma- inca un pas si.....;gata...........a prins viteza
Giova -unde-i mai bine ca acasa!?

Felictari Theodor ! Esti pe ……..drumul bun !


ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput