Moartea unui manechin anorexic

Moartea unui manechin anorexic | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

citez de pe http://stiri.kappa.ro/magazin-monden/: Moartea unui manechin brazilian, Ana Carolina Reston, care cantarea doar 40 de kilograme la o inaltime de 1m74, a relansat dezbaterea asupra greutatii minime admise pentru un manechin. Ana Carolina Reston a fost internata in spital in luna octombrie pentru o infectie urinara, care s-a generalizat. "Organismul ei nu mai avea nici o putere de rezistenta si medicamentele nu-si faceau efectul" - a declarast matusa ei, citata de Le Monde (16 noiembrie). Ana Carolina Reston avea 21 de ani si practica meseria de manechin de la 13 ani. In ultimul timp, nu se hranea decat cu mere si rosii.

In septembrie, Spania a interzis manechinelor prea slabe sa participe la o defilare de moda internationala. Directoarea manifestarii expilcase ca manechinele sunt percepute ca modele de urmat, motiv pentru care nu pot fi admise "schelete care defileaza" la prezentari.

fetele astea-au innebunit de-a binelea! cine poate sa le opreasca? eu ma chinui sa slabesc... ele se chinuie sa nu manance! nu stiu unde-o sa ajungem!!

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

SI EU SUNT INTR+O LUPTA CU KG PERMANENTA.PANA ACUM ELE AU CASTIGAT..NU STIU DACA TREBUIA SA MOARA CINEVA CA SA NE DAM SEAMA DACA GRESIM SAU NU.IMI DORESC FOARTE MULT SA FIU SLABA DAR NU AM PUTEREA SA MANANC NUMAI MERE SI ROSII.

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

40 kg la 1.74... horror!
D-zeu s-o ierte!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Pai nici sa nu mananci numai mere si rosii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Extremele nu s bune niciodata!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

asa e , din pacate!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Doamne iatra-ma !!!eu tot vreau sa ma mai ingras putin si nimic,nimic si altele isi fac rau cu mana lor
D-zeu s-o ierte!

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Initial creeata de disperata
fetele astea-au innebunit de-a binelea! cine poate sa le opreasca? eu ma chinui sa slabesc... ele se chinuie sa nu manance!

cam aceeasi chestie, unde e ideea?

BTW, asa fara sa vreau am observat ca tu deschizi o multime de subiecte de scandal ieftin,cu titlu de Ev.Zilei. In afara de astfel de subiecte "arzatoare" mai ai si alte interese?

Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dumnezeu s-o ierte!
Am gasit o formula de calculat BMI-ul si la varsta ei ar fi trebuit sa fie intre 19 si 24. A iesit insa 13! Infiorator!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by Lauraa
[
BTW, asa fara sa vreau am observat ca tu deschizi o multime de subiecte de scandal ieftin,cu titlu de Ev.Zilei. In afara de astfel de subiecte "arzatoare" mai ai si alte interese?

Surpriza

Elegant ar fi fost sa o atentionezi pe privat,daca tot te deranja...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

We may have different skin colours, but we are all PINK on the INSIDE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

ASTA se cheam inconstienta....sa flamanzesti ca sa fii model....meserie care dureaza cativa ani...sa mai si mori din asta e o prostie

si eu sunt slaba, nush de unde ca mananc 2 mese pe zi, si bune (da nu suport micul dejun) dar nu sunt anorexica

Mergi la inceput