Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
doradora spune:
va anunt ca sunt un car de draci
1. desteapta de soacra-mea are ceva de batut la calculator. nu e mult, sunt 3 pagini, dar i-am expklicat ca la copiii cretini si vad ca degeaba ca nu vreau sa bat in week end. nu mi se pare normal ca atunci cand stau cu sotul meu eu sa fac altceva doar pt ca ei i-a luat o saptamana sa compuna ce are ea de scris. din pacate pt ea insa,e ultima data cand mai fac asta si dupa aia sa se descurce. sa-i faca alex la serviciu, nu stiu, ii priveste, la noi nu se mai scrie in weekend si cu asta basta.
2. de cand cu zugraveala, iepurele considera necesar sa lase niste bobite sub perdea, unde se aseaza cand ii dam drumul. cum eu n u ma ating de el, mi se pare normal sa i le adune alex, ca singure nu vor. dupa ce aveam draci pe soacra-mea, imi pica privirea si vad urmele iepurelui nestranse. nu sunt o maniaca a curateniei, dar nici in cocina nu stau, asa ca am pus mana pe telefon si am tipat putintel la alex, ca si-a luat nevasta, nu menajera. ce-i aia? vii acasa, mananci, te speli, te culci si gata?
pe bune ca nu strang, si trebuie sa ma gandesc la un ultimatum, ca la el asa merge. ii zic de 7 ori, nimic. ma rastesc, nimic. tip, se uita la mine nevinovat si ma intreaba ca de ce siunt nervoasa. iar ultima solutie e sa-i zic ca daca nu face aia, se intampla nu stiu ce, si atunci stie ca vorbesc serios si se conformeaza. partea nasoala e ca nu am cu ce sa il amenint, ce naiba sa spun, ca arunc iepurele pe geam?
pai la fel o sa faca si cu copilul? e obosit, deci nu poate sa se ocupe? sa creada el. diseara ma pregatesc sa ii fac tam tam. imi vine mie vreo idee pana atunci.
chris 37+ alexandra
roxanica2006 spune:
Mirona, ma bucur ca fetita ta a mai luat in greutate si ca e sanatoasa, dar ma intristeaza povestea ta cu nasterea si durerile cumplite. Fetelor, nu trebuie sa va scuzati sau sa evitati sa ne povestiti intamplarile prin care ati trecut pentru ca oricat de fioroase ar fi sunt reale, iar noi nu suntem niste tarancutze, avem la indemana netul, reviste si vrei nu vrei citesti chestii mult mai nasoale, macar stim la ce sa ne asteptam si poate invatam din experientele voastre.
Oricum faza cu anesteziile pe mine ma depaseste. Nu am studii medicale, dar nu pot sa pricep cum se poate intampla sa te coase pe viu, chiar nu exista nici o modalitate sa te ajute sa scapi de durerile alea crancene?Cum trebuie sa reactionezi daca, Doamne fere, ti se intampla asa ceva? Ar trebui tu sa le ceri dr. sa te anestezieze?
Aud numai de probleme despre anestezie, ba nu prinde la cezariana , cazul Roxanei, ba la nastere naturala...
Alexandra, vezi ca pana la urma nu pierzi nimic daca ai vostri dr. nu fac epidurala?
Chris, felicitari pentru bebelina grasutza!
Donia, ai dreptate, plansul pe colinde e unul de bucurie, de emotie.
Dandusa, Fatima, Atudor mamicile fericite!
Felicitari Bianca pentru bebe Matei!!
HAI CLEO!!!
ROXANA 37+ DAVID MIHAI
Irinabr spune:
Mirona la ce spital ai nascut?
cu ce medic ai facut epidurala?
Imi pare tare rau pentru ce a trebuit sa induri. se pare ca acea epidurala nu si-a facut efectul....
Ne pregatim si noi si avem emotii. Fetita ta a fost mai harnica? A venit pe lume mai repede decat se calculase?
Noi trebuie sa fim in Bucuresti la inceputul lui decembrie si ne trebuie o gazda, la sora mea nu pot sa merg e cam mare aglomeratia acolo. Stie cineva ceva de inchiriat in zona spitalui ELias. Daca aveti astfel de informatii scrieti-mi si mie pe PM va rog...
Cu multumiri anticipate
Irina si Matei Cristian.... se pregateste de lansare...
BB 36 sapatamani + ( BB Matei Cristian) si baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)
roxanica2006 spune:
Danita, cum te mai simti? Problemele cu tensiunea persista? Ca si mie mi-a jucat feste ieri, dar acum vad ca e 134 cu 84, a mai scazut, dar nu de tot. oare aparatele astea "de casa" sunt ok? L-am tot sunat pe ginecolog de dimineata sa-i spun de problema mea, dar nu raspunde, o fi ocupat... da el beep cand termina treaba, pe bune.Iar la dr. de familie nu are rost sa ma duc, nu-mi face nimic, are un aparat exact ca al meu.
Am citit pe net ca e ingrijorator daca depaseste 140 cu 90 cum spunea si Chris,si daca e insotita de edeme si proteine in urina, astea sunt indiciile preeclamsiei. Uffff, iar imi pun singura diagnosticul...
ROXANA 37+ DAVID MIHAI
atudor spune:
Neata fetelor!
Cleo, incepem galeria pentru fata!!!!!!!! va fi bine, du-te cu capul sus, iti tin pumnii.
Roxana, suntem langa tine si te sustinem in orice decizie
Chris, felicitari pt echo! Iar povestile tale sunt savuroase!!!!
Donia…depresiile astea ne omoara, fetita! Si eu mai cad in butoi cateodata, o iau apoi de la capat, imi spun ca nu de stres am nevoie, “numar pan’ la 5 si respir adanc” uite, zilele trecute am vazut o reclama la Coca-Cola cu un Mos Craciun…am izbucnit in plans…de ce? Dumnezeu stie
Danita
Miro…ce poveste…………….pacat ca ai trecut prin asta; niciuna dintre noi nu merita un asemenea tratament, Doamne cata nesimtire, cata inconstienta, cata lipsa de profesionalism…Bine ca a trecut si te poti bucura in liniste acum de Kara ta
Luly, eu nu folosesc pudra; mi-a explicat pediatra ca e periculos deoarece praful ala poate ajunge in plamanii lui bebe, deci mi-a interzis pudra.
Ana lui Tiberiu Mihai
alexandra_25 spune:
Burticute dragi........buna dimineata pentru unii......noi tot acasa....in asteptare....nici nu ma gandeam saptamana trecuta ca mai apuc ziua de vineri acasa....dar uite ca Mark nu vrea...inca...
Am mobilizat tot familionul...le-am aratat ieri cum sa intre pe forum....initial sa scrie Marius...daca el nu poate sa scrie soramea...asa ca veti afla cand imi va sosi sorocul....
Culmea e ca nici macar nu da un semn...adica nu am dureri de burtica...in fiecare seara cand ma pun sa dorm ma gandesc.."oare la ce ora ma va apuca?"....si ma trezesc dimineata si nu am nimic.....
Danita ......acum sa vezi tu morcovei si iepurasi...
Aka.....
Nu stiu nimic de Panaa...parca trebuia sa nastem la o zi diferenta...
Mirona....in primul rand ma bucur ca ai revenit si ca ne-ai scris mai multisor de data asta....ma gandesc ca iti e greu...apoi te compatimesc....mi s-a zburlit parul pe mine citind prin ce ai trecut si acum ma gandesc daca sincer o sa pot sa fac fata la toate....sper sa uiti cat mai repede cosmarul si sa fie sanatoasa Kara!
Chinico........va insemna foarte mult sa stiu ca va ganditi toate la mine.....
Roxanica...mare dreptate ai cu epidurala...pai decat sa ma impunga de 6 ori in spate mai bine rezist la o nastere....
Oare si Cristina a nascut'?....
Roxanicaaaaaaa...ce ti-am zis sa nu mai citesti de pe net?????ti-am zis ca eu am picioarele umflate din luna a 4-a si asta era si diagnosticul meu ca sufar de preeclampsie....sa vezi ce bataita iti dau daca mai citesti prostii.....
Eu ma duc sa ma mai invart pe aici...ca nu imi gasesc locul...si astept...poate vine bebe Mark...azi...maine...cine stie...
alexandra 39 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
Teutz spune:
Buna de dimineata!!!
Chris80, chiar ca e slaba prezenta azi! In ultimul timp numai asa am nimerit, cum intru eu pe forum, cum dispar toate fetele. Sotul meu, Cezar, rade de mine si imi spune: "Ma puiule, tu esti un fel de Sid din Epoca de Gheata! Stii ca atunci cand aparea el toti isi faceau de treaba prin alte parti". Ha!Ha! Ce sa spun!?
Roxanica2006, nu-ti mai pune singura diagnostice! Poate iti faci griji degeaba. Si eu am un tensiometru tip bratara, l-am cumparat de curand, dar imi arata tensiunea mai mica decat o am eu de obicei. Mi-a luat doctorita tensiunea cu un aparat clasic si aveam 12 cu 6. Imediat mi-am luat tensiunea si cu aparatul asta electronic, ca il aveam la mine, il luasem special ca sa-l testez, si imi arata ca am 10 cu 5. E total aiurea! L-a dus sotul meu la service, ca e in garantie, nenea ala l-a pus la niste aparate si a zis ca aparatul e bun, nu trebuie recalibrat. Cum naiba e bun, daca imi arata total anapoda?! Trebuie sa ma duc eu cu el.
Teutz 34+ Alexia Iarina
bulisor spune:
Buna mamici si burtici, noi am dormit cam prost aseara, cred ca nu mai avem loc in pat (zice sotul), dar nu scapa el asa usor de noi. Cleo, sa ne tii la curent, sa ai o nastere usoara.Ce mai stiti de Carla,Cristina si Dolores, au nascut?Galerie si pt ele.Mirona, imi pare tare rau ca ai trecut prin atatea la spital, doar la noi este posibil, sa speram ca nu vom pati si noi la fel, Doamne fereste. Bine ca sunteti voi bine acum, ati inceput sa luati si in greutate, o sa fie bine ai sa vezi. M-au terminat pozele, ai o fetita adorabila, sa te gandesti la asta.Chiar nu pot sa inteleg cum de exista astfel de oameni pe lumea asta. Tara e de vina, zic si eu.Bulisor 33+ Mara
ingeras26a spune:
Chris esti dementiala, scuza-ma ca rad dar nu ma pot abtine!!!
Pupicei, Ingeras 35+ Maya Maria