Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Este nr Biancai.Asa ca are un baietel sanatos pe nume Matei.Puteti sa-l treceti in lista
Ana36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am fost plecata putin, azi trebuia sa ma duc sa-mi scoata firele, dar ieri dimineata am vazut pe bandajul de la operatie sange in partea de jos . M-am panicat putin si am chemat-o pe cunostinta aia care-i chirurg sa vada despre ce-i vorba, iar ea mi-a spus ca se intampla la persoanelesa faca nu stiu ce din cauza grasimii si ca in mod normal ea scoate firul si curata acolo, altfel se poate infecta sau nu, depinde de noroc, asa ca am fost acum la spital la ea, m-a curatat acolo si ma duc si maine....Nu mai ma duc la ginecoloaga ptr fire, mi le va scoate ea, pe rand.Nu va spuneam eu ca la mine se intampla toate?

Asiza, multumesc , am primit articolele acelea, le-am si citit.

Danidani, ii dau numai Milupa, nu-i mai dau san ca-i dau degeaba, am facut proba suptului de cateva ori in spital si....0. N-am avut lapte nici la fete, asa ca sperante oricum nu-mi faceam.

Asistenta aia n-a venit, am mai stat si s-o astept. Spuneti-mi si mie ca nu mai stiu si mi-e frica sa nu fac vreo prostie: ochisorii se sterg cu ser fiziologic sau nu? Si buricul stiu ca se curata cu spirt, dar mai puneti ceva acolo sau nu daca i-a picat?(ma refer la pudra Baneocin)



Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

atudor iti spun din ce am cititdespre taiatul unghiutelor: ori in somn, ori in timpul alaptarii, cand e concentrat bebe pe supt, cu conditia sa stai tu intinsa, si copilul in paralel cu tine, pe pat. i le tai la fiecare mana pe rand cica.in teorie merge, la practica nu stiu, dar spune-ne cum a mers.

tre` sa ma imbaiez, ca o pornesc inspre eco. sapt viitoare cred ca stabilim cezarianaaaaa!!!!!! doamne, ce aproape si ce departe e! cred ca incep sa ma ia emotiile, si nu e bine, ca oricum, si cu emotii si fara, tot nu am ce face, nu pot sa grabesc timpul, si nici nu pot sa il fac sa treaca mai incet. cu alte cuvinte trebuie sa am rabdare, ceea ce nu imi sta deloc in fire!
ma tot uit la pozele cu fetisoara lu` bebelina, si ma gandesc cum o arata ea cu adevarat...
ha ha, pana la urma parca vad ca nu mai am nici eu rabdare si ne facem de lucru, sa ne apucam sa montam patutul!

chris 37+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Biabaus, felicitari pentru nasterea micutului Matei!!! Sa fie sanatos si mancacios!!!
Fatima, multumim ca ne mai impartasesti una alta din experienta de mamica!!! Eu deja va citesc pe toate mamicile cu gura cascata si incerc sa bag la capatana cat mai mult...oricum stiu ca voi avea destule intrebari si dupa venirea pe lume a lui bb!!!!


Oana 34+ cu Denis Cristian
Disney bb


Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

iar se repeta povestea cu apa calda de data trecuta... imbatranesc pana vine la o temperatura acceptabila! asa imi trebuie daca stau in bloc de mosi si babe! in primul an,imediat dupa ce ne-am casatorit, din cauza costurilor, dadeau drumul la caldura doar ziua, cand noi eram la lucru, ca noaptea, si ii citez ,,te bagi sub plapumi si nu mai iti este frig``. atunci ne-am luat de urgenta calorifer electric, dar imi venea sa ii strang de cgat pe fiecare! iarna urmatoare am facut scandal, le-am explicat ca or sta ei acasa in timpul zilei si le e bine cu caldura, dar in conditiile astea ii dau in judecata daca ma trec cu caldura la intretinere, eu nu eram acasa si deci nu beneficiam de ea. bine, asta am zis si eu asa, ca doar casa se incalzea si in absenta mea, dar ce puteam face, trebuia sa ma infoi putin la ei, nu? si au inceput sa dea combinat, si ziua si noaptea. mosi nebuni! acum de exemplu astept apa calda. nu e o problema sa stau 20 de minute, dar copilul mic, care tocmai face caca, o sa stea dupa ei ca sa aiba funduletul curat?
in fine, sa nu ma enervez acum, o las pe mai incolo.

chris 37+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Fatima, ce pediatru ai? si inca ceva: ptr colici ti-a recomandat pediatrul ceva sau ii dai tu? Si cat anume?

Yagmur, daca poti sa-l treci si pe tata pe certificatul de nastere, trece-l. Eu lucrez (am lucrat de fapt) la o casa de schimb valutar, si acolo vine omul cu buletinul. Sa stii ca te trece o senzatie foarte aiurea cand vezi un buletin si in dreptul numelui tatalui este o liniuta. Si am vazut destule, dar iti spun ca de fiecare data simteam asa....nu stiu cum sa-ti spun....iti sare in ochi si este aiurea rau. Numai tu stii situatia ta, daca-i bine sa-l treci sau nu, nu ma pricep prea bine, dar din punctul de vedere pe care ti l-am spus...parerea mea este sa-l treci.
Hai, capul sus, si totul va fi bine!





Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Roxanapoti folosi ser fizilogic pt. ochishori(se sterg de la exterior spre interior), dar poti fol. si apa fiarta si racita.

Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fatima, bravoooo mamico! si felicitari si taticului :)

Spune-mi si mie te rog ce ai luat si cat exact pt a stimula lactatia...si de cand pana cand :) ca vreau si eu, imi doresc tare mult sa am suficient laptic pentru bebe :)


Pupicei, Ingeras 35+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

roxana, e o pediatra de la policlinica M.I. (sotul meu e politist)..Silvia Stan o cheama. noua ne-a spus sa incercam pt. inceput cu sab simplex, daca nu merge, incercam altceva sau o combinatie..le luam pe rand, pana gasim ceva potrivit pt. ea..ca nu toti copii reactioneaza la fel la siropelele astea..pt. unii merg unele, pt. altii altele..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am revenit si eu....iar am fost plecata in oras.....nu stiu ce am dar incepand de luni nu mai am stare...numai imi vine sa plec...nu pot sta acasa...am fost cu mama sa mai facem ultimele cumparaturi...inca nu am gasit caditza....am reusit sa imi fac comanda la produsele klorane...la noi nu se gasesc...si dupa ce m-ati sfatuit am hotarat sa cumpar din alea.....
Yagmur....ma bucur ca ne-ai scris si sa nu uiti ca noi suntem alaturi de tine si ori de cate ori ai nevoie de prieteni...noi suntem aici....o sa-ti dea DD putere si o sa treci cu bine peste toate...
deeaA...ca sa-ti pui semnatura te duci la profil personal din partea stanga a paginii si dupa ce intrii acolo ai in partea dreapta o casuta unde scrie "semnatura"...si dupa ce ai scris acolo dai trimite si gata...mesajele tale vor avea semnatura....
A nascut Biabaus???????...si azi noapte ne scria saracutza......
FELICITARI BIABAUS ...SA VA TRAIASCA BEBE MATEI...!!!!
Roxanica si Asiza..........si sper sa fie o nastere usoara...doar asa presimtiti toate.........si parca sunt mai curajoasa daca stiu ca cineva ma vegheaza....oricum am convingerea ca bunica mea ma vegheaza de acolo de sus.....

alexandra 39 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput