hipospadias
Raspunsuri - Pagina 14
Corina75 spune:
Buna tuturor,
Multumesc pentru incurajari!
Otilia, multam pentru link-ul de ajutor....
Constipatia lui Andrei s-a rezolvat putin dupa ce i-am eliminat Milumil, incredibil dar face acum o zi da una nu...
Emi, Duphalac i-am dat si eu dat cica nu e bine sa-l inveti cu lactuloza....
Am cautat peste tot in Brasov Humana Milchzucker (lactoza) dar nu e pe nicaieri.....
Ousorul e bine acum, nu mai e umflat, poate a fost ceva trecator...ma rog la Dumnezeu sa nu fie iar hernia.....
Sa raspund la celelalte intrebari: meatotomia i-am facut-o pentru ca m-am luat dupa doctor, am chinuit copilul degeaba, el facea pipi normal si n-a avut nici o problema pana la 10 luni cu infectii, etc..dar atunci nu stiam nimic de hs si asta a fost....
Gratiela, nu stiam si de tine, te pup si iti doresc multa putere, iar la piticut multa sanatate...
Taticul cu hs amintit pe la inceputul topicului a fost operat de hs dar cred ca nu i s-a facut reconstructie de uretra, doar dilatare...
cert e ca nu are rezolvata 'problema', in sensul ca orificiul este sub gland...
Va pup pe toate si mai vorbim!
Corina si
Andrei (24.11.2004)
strumfi2004 spune:
Multumesc, Corina!
Am deschis si eu subiect asemanator cand era Stefu micut, micut, insa nu a avut atata rasunet ca acesta, probabil nu a fost citit de mamicile vizate, sau ...ma rog, Emilia a fost cea care m-a linistit, care mi-a dat si m-a trimis catre mai multe informatii, si ii multumesc acum inca o data!
De asemenea va multumesc si voua si va felicit pentru subiectul acesta, pentru informatiile utile, dar mai ales pentru sustinere, e foarte importanta!
Si eu aveam aceleasi trairi ca Roxana, si ca toate celelalte mamici, aceleasi temeri, nelinisti, ma simteam pierduta, insa dupa ce am tot citit, si am fost la mai multi pediatri buni, am aflat ca suntem printre cazurile usoare, ca nu suntem singurii, si cel mai important fapt e ca el s-a simtit bine, a crescut fara probleme, e un baietel normal dezvoltat, frumos si destept ![]()
am aflat de la Emilia de prof. Basca, si iata ca pe 13 feb. avem programare la Diagnosis, asteptam cu nerabdare si oarece emotii intrevederea.
Speram sa fie totul bine!
si va doresc si voua tuturor acelasi lucru!
Doamne ajuta!
Gratiela, mamica strumfilor
Maria si
Stefan
aly30 spune:
Fetelor, care dintre voi ati luat utrogestan(contine progesteron) in timpul sarcinii?Eu sunt una dintre cele care au avut recomandare de la medic sa iau acest medicament...si ...dar uite ce am citit despre corelatia intre expunerea intrauterina la progesteron: citez din prospectul medicamentului "Megace"(megestrolum)..."Nu se recomand#259; administrarea Megace īn timpul primelor 4 luni de sarcin#259;. Medica#355;ia progestativ#259; a fost utilizat#259; īncepānd din primul trimestru de sarcin#259;, īn īncercarea de a preveni avortul habitual. Nu exist#259; dovezi conving#259;toare īn favoarea eficien#355;ei unei astfel de indica#355;ii de administrare a acestei clase terapeutice īn primele 4 luni de sarcin#259;.De aceea, administrarea acestor medicamente īn primele 4 luni de sarcin#259; nu este recomandat#259;. Mai multe studii sugereaz#259; o asociere īntre expunerea intrauterin#259; la agen#355;i progestativi īn primul trimestru de sarcin#259; #351;i anomaliile dezvolt#259;rii aparatului genital la fe#355;ii de ambe sexe. Riscul de hipospadias, de 5-8% la 1000 na#351;teri la nivelul popula#355;iei generale, se poate dubla prin expunerea la aceste medicamente."
Dr imi daduse utrogestan pt ca avusesem ceva sangerari in sapt.6-7
Apoi...ma mai simt vinovata ca am baut muuuulta Coca Cola si alte carbogazoase, pe care nu am mai pus gura de cand am nascut!
Voi ce puteti spune? Ati luat vreun medicament cu progesteron in timpul sarcinii???
aly30 spune:
Vai ce a iesit din text!
Sper sa intelegeti, eu am dat copy la textul cu prospectul medicamentului...in loc de caracterele speciale au iesit alea #259...
Se intelege esenta insa!![]()
![]()
![]()
roxana c. spune:
Aly, si eu am luat utrogestan . Mi-a dat ginecoloaga -nu stiu de ce, probabil din cauza varstei, ca in rest n-am avut nimic. Cand am fost gravida cu fetele n-am luat, doar acum. Sa fie de la asta? 

Corina, Emi, Lumi, Dariana, Alexia, Strumfi, voi ati luat asa ceva ?
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
dariana spune:
aly,
,si eu am luat utrogestan, tot din cauza unei sangerari
Dariana si Darius (30.07.2006)Poze
strumfi2004 spune:
Fetelor, eu nu am luat nimic! am avut si eu o perioada in care incercam sa tot gasesc cauze, insa am depasit-o. important este ce va fi de acum incolo, cum vom trece peste consult, peste operatie, important este copilul, care
de 10 minute merge copacel-copacel singurel!! 

va doresc numai bine!
Gratiela, mamica strumfilor
Maria si
Stefan
aly30 spune:
Asa e, Strumfi, asa ne-am obisnuit sa spunem, ca s-a intamplat ce era scris...insa poate citesc si viitoare mamici ce am scris noi...si pt ele va conta.
Eu am trecut si de faza cu operatia si...
...ma mai gandesc la un bebeu. Avand in vedere precedentul, as dori din tot sufletul meu ca acest lucru sa nu se repete...Iata de ce caut raspunsuri de genul asta si caut sa evit tot, dar absolut tot, ce mi-ar crea o cat de mica suspiciune.
Dr Basca spunea ca alimentatia si pesticidele din agricultura ar fi de vina, insa nici el nu era convins.
Voi celelalte, ce parere aveti?