Oligospermie(26)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ralu, daca urologul i-a dat tratamentul acesta,inseamna ca e OK.Am mai auzit de injectii pregnyl facute de barbati, care au dat rezultate.Stiu,insa,ca se recomanda pentru FSH mic. Cat despre MultiMaca, poti sa-i dai linistita,nu are efecte adverse,nu trebuie recomandata de vreun medic... trebuie insa sa stii pe cineva distribuitor la Forever Living Products,caci numai asa poti comanda.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Ralu_t voi unde ati fost la verificat testicole ca eu am un dubiu???....la urolog? Ca atunci cand am fost la ginecologul meu amandoi si am discutat despre problema (sotul meu a avut oreon in adolescenta, ca de aici ni se trag toate problemele) s-a exprimat ceva de genul "nu am timp sa te consult acum", asta vorbind cu sotul meu???/ Si m-a cam bagat in ceata. Sincer parca mi-e jena sa il intreb pe dr. ca si asa cred ca par cam ignoranta...

multumesc
Nico

http://tt.lilypie.com/8uH8p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

nusy mersi frumos de raspuns, de maine ma interesez de multi maca, pe care are trebui sa o iau si eu fiind cu o endometrioza operata la activ. facem un cuplu reusit eu si cu sotul meu, dar nu e dam noi batuti asa de usor
intrebasem de pregnyl fiindca nu mai stiu la ce topic, parca la cel cu pregnylul, citisem ca dozajul de 500 nu e bun pentru barbati.nu ma intreba de ce.
bulinanicosotul a fost la urolog fiindca el are o problema urologica mai veche si a fost medicul lui acum ceva ani. dr respectiv insa e specializat si in ecografii, se numeste Ambert si e la Medsana. de fapt acolo activeaza doar la ecograf.
nu prea stiu unde sa ma indrept de aici in colo, cu analizele facute toate, mai putin cele genetice.
cred ca ar trebui sa vb cu ginecologul meu care oricum e specialist, dar pe infertilitate feminina,ma trateaza pe mine, nu prea stiu eu daca e la fel de bun si pentru sot.
spermograma am facut-o la dr. Matei la IDS, care ne-a zis ca nu suntem apti de FIV in momentul de fata. eu deocamdata oricum fac tratament si pana in septembrie nu ma pot apuca de nimic, insa pana atunci as dori sa vad o sclipire la sotul, poate apucam sa facem si noi un FIV anul asta, fie el cu ICSI cu tot.
va pup si noapte buna dragelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Ralu ...sotului meu i-au fost prescrise astfel
Potent Power-1/zi-dimineata
Zinc-1/zi dimineata
Acid folic-2/zi
iar Maca 2/zi, si nu cred ca are contraindicatii,are f multe recomandari. Noi am gasit in farmacie si este produsa de FLP(Forever Living Product)
Ptr tine cred ca ar fi mai buna Maca de la Inovattics, Multi Maca am inteles ca e ptr barbati f buna.
De ce nu sunteti acum " apti ptr FIV " ?
Bafta multa si sa auzim vesti bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

mersi carry, o sa-l indop de pastilutze
nu suntem apti din cauza spermogramei, nu are forme normale, mobilitate a+b=0, c:20%, d=80%
iar eu fac diphereline, primul CM in cele mai bune conditii imi vine in septembrie
daca m-ai putea ajuta si cu un pret de farmacie pe PM ar fi extraordinar. pe site-ul de la FLP este foarte ieftin fata de ce am vazut in alte parti, dar au o comanda minima din nefericire.
inca o data multe multumiri
ralu

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

buna, fetelor. Intru si eu in club pentru ca, dupa un an de incercari, doctorii de aici au fost de acord sa ne faca analize mai detaliate, care sint dezastruoase la amindoi.
Eu ma pregatesc de laparoscopie, el a fost diagnosticat cu oligospermie.
Incerc sa ma lamuresc, citesc de-o ora foile cu rezultatele, caut si pe internet, dar v-as ruga sa-mi spuneti cit de serioasa e treaba: volumul e de 16.7 mil/ml, iar mobilitatea totala a+b+c = 26%. Mobilitatea a = 16%, b = 3%, c = 7%.
Stiu ca e rau, intrebarea mea e cit de rau e? Exista vreo speranta? La doctor inca n-am ajuns si aici dureaza ingrozitor de mult pina se pune sistemul in miscare.
mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Fetelor ...ce pot sa-i mai dau sotului meu pentru imbunatatirea numarului si calitatii ?
I-am cumparat Maca de la Innovatics , zinc,coenzima Q10 , Vitamina E ...ce ar mai trebui ?


Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Turturica, nr. nu ridica chiar asa mari probleme,cat ridica mobilitatea lor. Pentru ca se poate ramane natural si cu 14 milioane gigei( cazul lui Titelu), insa trebuie sa fie foarte multi mobili.Adica a + b trebuie sa fie peste 50%, iar la voi este 19%.Aici e marea problema. Ar trebui depistata cauza mobilitatii reduse..poate vreo infectie,poate fumatul,poate stres..nu stiu ce sa zic.Asta ar trebui s-o faca un specialist.Si daca reusiti sa tratati cauza,se va imbunatati mobilitatea cu siguranta.Pana una-alta, poate lua Zn, vit.C, tinctura de branca ursului, vit.E (nu mai mult de 15 zile pe luna), Maca de la Forever Living Products, Tribullus Terestris, Panaxginseng fiole...

Ella: maca nu de la Innovatics( asta e buna pentru femei), ci de la Forever Living Products. Mai poate lua Aslavital, Wobenzym, Tonotil N,plus ce i-am scris si Turturicai.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor, se poate ramane si cu 5% a+b, asa cum are sotul meu. Si are varicocel. Si acum am ramas a treia oara , sper sa fie cu succes.
Dar a bagat saracul in el atatea pastile naturiste, iam facut eu o lista de tratament combinat cu cel al Liviei....... Nu am mai repetat spermograma, dar stiu sigur ca nu a crescut prea mult.
Sanatate multa.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Nusy multumesc pentru raspuns
Dar care este diferenta intre cele doua ? Ca in prospectul celei de la Innovatics scrie urmatoarele :"Maca contribuie si la sporirea fertilitatii prin stimularea spermatogenezei (creste numarul de spermatozoizi)si a ovulatiei prin actiunea unui numar de patru alcaloizi numiti glucozilonati.Numeroase studii de laborator au demonstrat efectele benefice ale MACA in acest sens, rezultatele [/s]fiind deosebit de semnificative." Deci .....ce sa inteleg ?
Astept si alte pareri ....

Ella

Mergi la inceput