Oligospermie(26)- putini da'(ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 17
greuceanu spune:
M-am lamurit.Felicitari Olteanco.Dreak de olteanca.
Primiti cu prezisu`?
Iata ca lista invingatorilor se imbogateste.Bravo luptatorilor.
zozela spune:
fetelor si..domnilor!!
Vin cu vesti de la Liana(pe ea am legat-o de pat)..In primul rand-tre' sa va transmit si multumiri tuturor pt. urari!!
Am mers azi cu ea la Dr. si i s-a spus ca totul pare a fi OK.Inca nu se vede BBicu"/cii..dar parca a fi ceva acolo..care ar putea fi BB.Joi trebuie sa refaca Bhcg-ul,iar pana atunci trebuie sa stea in pat si sa-si ia constiincioasa pastilutzele!
Deci,daca o vede cineva pe Messenger sau Forum-va rog din suflet sa o trimiteti de urgentza la pat si..sa-i mai dati si vreo doo!!Va multumesc!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
irlandeza spune:
Salutare lume
Am revenit inapoi la voi. Din pacate am pierdut si sarcina asta. Ne intoarcem de unde am plecat, operatie de varicocel pt. sot ( si tratament naturist), si probabil operatie pt. mine, pt. uter in forma de inima( daca o sa am curajul).
Noi 2 singurei
iazminn spune:
Vai, Irlandeza! Nu se poate. Imi pare asa rau! Curaj si forta sa depasesti momentul.Te pup
nusy spune:
Zozela, asa o sa facem,stai fara grija! Ba venim si cu la ea daca nu asculta!
Irlandeza,imi pare tare rau.Trebuie musai sa iti faci curaj si sa rezolvi problema cu uterul.Caci,totusi,de ramas gravi, ramai- si asta e foarte bine...insa daca nu poti tine sarcina, e clar ca trebuie intervenit pe partea asta.Bafta multa!
Nusy
irlandeza spune:
Am vorbit acum cu un gine din Ro. ( o cunostinta), si a zis ca sub nici o forma sa nu fac operatie , ca e destul de riscant, si ca nu neaparat din cauza asta am pierdut. Si chiar daca fac operatie , sansele sa pierd o noua sarcina sau sa o duc la bun sfarsit sunt egale. Deci, fara operatie. Mai bine , ca-miera frica si nu prea as fi vrut sa o fac.
Noi 2 singurei
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by titelu
...prea multe spermograme afecteaza spermatogeneza.
http://community.webshots.com/user/titelu100
Cum adica?
Si panaxginsengul se gaseste la plafar sau la farmacie?
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
aurelia77 spune:
Am luat eu de la farmacie alopata din Bucuresti .Cred ca d ela Dona Incearca la mai multe.Eu am luat saptamana trecuta.pupici