Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (112)
Raspunsuri - Pagina 9
Biancas spune:
Sper sa gustati gluma
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Ana_m spune:
Salutare gagicile,
Intram si noi in clubul bebeilor cu muci , fir-ar sa fie nu stiu unde a racit asa , asata noapte s-a trezit de 100 d ori sa vedem ce va mai in in noaptea asta. I-am bagat ser fisiologic, mama ce urlete mi-a tras , am crezut ca mi se rupe inima .
Mirela, vad ca nici voua nu va trece . Mie mi-a dat pediatra un sirop care sa-l bea cica ajuta la respiratie. Nu prea vad efect deocamdata .
Am vazut ca avem 2 bebei plimbareti, care umbla singuri- singurei , Alain si Mario , felicitari scumpilor !!!
Deea, la multi ani , cu intarziere , sa fii fericita cu bebita si sotul , sa va bucurati unul de celellalt !
Noi saptamana asta sambata si duminica voiam sa mergem in Franta la Lourd , dar cred ca nu mai merg , cu raceala asta a Clarei .
Duminica am fost la Valencia, fetelor e un oras SUPERB , mi-a placut enorm.
Gagici nu mai stiu ce voiam sa scriu ca aveti o viteza l ascris de abia apuc sa citesc ce scrieti , v-am pupata pe toate
Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
szaboali spune:
am intrat si eu sa vad ce mai e nou si pe cand colo o iau bebeii la goana care mai decare mai plimbaret am vazut pozici cu:Roxanica,Mario,Daniel,Angelos,Tibericasi filmulete cu:Mario,Alain,Diana,Daria,Roxana,Matei si nu mai tin mite cu cine ca pe parcursul zilei am bagat cate un ochi pe aici...oricum am vazut tot ce a fost nou azi si tot la concluzia ca sunt toti niste frumosi si frumoase.Felicitari tuturor pentru reusite.
Mireluta cu tiroida stau foarte bine dar asa e felul meu mai slaba ca asa am fost de mica...tu mai ai putin si tre sa mergi la dr. nu?
Ati povestit de fier si sucuri de fructe...Fierul eu il dadeam dimineata inainte de papica iar acum il dau dupa papica si direct in gurita,deocamdata avem numai 2 dintisori si nu ii vad patati...Iar de suculet ce sa zic? ca Iarina nu vrea deloc si de o saptamana nici macar nu i-am mai facut o mai las asa cateva zile si apoi incerc iar.
Nu mai stiu ce am vrut sa zic
la toata lumea.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
szaboali spune:
Mai fetelor nu stiu ce are fata mea ca inca nu vrea sa adoarma sta in pat si se distreaza...mai nou are masa de laptic la 12 noaptea...nu stiu cum se intampla dar si daca adoarme pe la 9 sau 10 la 12 ii sus si papa laptic si apoi se culca iar ,dar acum vad ca e o exceptie
Anam multa sanatate Claritei si sa treaca repede mucisorii.
Dar unde ati disparut gagici? La somnic?
ali
IARINA la 8 luni
Biancas spune:
Szaboali ( pt ca nu mai stii ce vroiai sa zici )
Anam santate multa Carlei sa scapati repede de mucii aia ...
Noapte buna tuturor
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
szaboali spune:
Da Bianca...noapte buna .
ali
IARINA la 8 luni
LunaNoua spune:
Bianca, poi .. daca l-as lua de ginere pe Dani ... el se culca... si imi lasa fata sa se plictiseasca pana la 12-1 ? Tot pe capul meu? Neeeh
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
szaboali spune:
Gata ca s-a culcat si bebelina mea.
O noapte buna si linistita sa aveti.
la pitici si mamici.
ali
IARINA la 8 luni
anasebe spune:
Ce bine e!!!!!!!!!1
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
anasebe spune:
Bre unde sunteti?
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica