Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (112)
Raspunsuri - Pagina 8
LunaNoua spune:
Fetelor, multumesc inca odata pentru urari, carora nu am apucat sa le raspund Va doresc si voua toate cele bune pt voi si pentru cei dragi voua!!!!
Felicitari pentru bebi plimbaciosi .. am vazut toate filmele .. am pus pe acolo comentarii, mi-au placut foarte mult. Bravooooo !!!!
Mai erau cateva chestii care vroiam sa le zic, dar mi-a ramas una singura in minte.
Mirela, mie nu imi e dor de Catalina !!!!!! dar daca vrea sa vina apoi o primim cu mult drag. Ma deranjeaza insa foarte mult felul cum se face propaganda...mascata... Din cand in cand mai intra cate o necunoscuta care nu a mai postat la noi pe subiect ... si posteaza "vaaiii.. ce dor imi e de Catalina !!!!" De unde pana unde ? Shpioance de-ale Catalinei care vrea sa ne urmareasca reactia. Sunt atatea fete care nu au mai intrat de mult. De ce numai de Catalina va e dor ? A ajuns fata vedeta la revista, si acum ...deh .. acum ... "are cu ce". Atata timp cat ea nu vrea sa posteze (din motive pe care nu as vrea sa le speculez, din respect) ce tot o jeluiti? E decizia ei, e majora. Si daca tot jeluim retrasele, de ce nu le jeluim pe toate ? ... asta e ... Daca vrea sa se reintegreze, sa o faca, caci o primim, daca nu ... mortii cu mortii si vii cu vii !!!!
Pupicei.
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Biancas spune:
Chiar...cine e Catalina? Sa inteleg ca o fata de pe DC. Si eu am fost surprinsa azi cand am citit ca intreba cineva de o mamica pe aici...mi sa parut ciudat....
Pe mine o sa ma jelitzi daca nu o sa mai scriu?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
LunaNoua spune:
Bianca, nu .. hehehhee
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Biancas spune:
A..ca mi-am amintit de primele pagini.
La noi nu este obiceiul asta de lasatul secului. Nu am auzit de asha ceva niciodata...Cand am vazut mesajele mi-am sunat finii si le-am spus si au ramas...ca la dentist.. (in gluma le-am zis)
Cate lucruri aflii pe net
La noi nu e obiceiul asta
Albumul nostru
LunaNoua spune:
Uite, nici Irina nu a mai scris demult, si nu i-a cazut nimic daca ne-a scris un pic azi
oachi_79 spune:
La multi ani Filip de mamica Canda. De dimineata am vrut sa zic ca azi e sf. ap. Filip.
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
Biancas spune:
Ce rea esti Deea..si eu care credeam ca o sa plngeti cu lacrimi de crocodil....
Ce imi face simpatia?
Albumul nostru
LunaNoua spune:
Hihihi... macar eu sunt sincera
Simpatia ta ... tocmai a adormit in scaun langa mine ... Radea cand m-am apucat sa scriu mesajul anterior, si i se parea simpatic ca tastam ca acceleratul....dar cand a vazut ca nu ma mai opreeesc ... a adormit
Biancas spune:
Cam tarziu se culca domnisoara...asta e treaba? Sa inteleg ca nu e fata cuminte? Dani la 21.30 e in pat fara comentarii ca baietzii cumintzi...si tot la fel face nani toata noaptea pana dimineatza la 8 (si nu il vrei de ginere )
Da-i un pupic de la Dani
Albumul nostru
Biancas spune:
Deci de azi suntem ofial in postul Craciunului...
Deci fara ca nu e voie
Si aveti grija la carne...nu e bine sa fii cu ea in gura...
Albumul nostru