Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.5
Raspunsuri - Pagina 10
Sorina7 spune:
La multi ani !...io am sarbatorit prin munca pana la 5, ca mi-s dupa constitutia groenlandei probabil
mersi Floricel pentru urari
pupici tuturor si distractie faina !
dandana spune:
pup fetele!
Androix, uraaaaaaa, super veste, noua pt mine! sarcina si nastere usoara mamico!
Asi
dandana mamica de bebelusa iubita 17.07
asteryaro spune:
DanutaP, eu nu te contrazic.
Acum ce sa spun, nu sunt chiar o incuiata, am simtul umorului din belsug, dar si al penibilului.
Probabil ca l-am prins intr-o "toana", nu stiu, mi-a vorbit cu spatele, sau poate chiar i-am fost antipatica. Ma vedea pentru a doua oara, prima fusese la laparo. Nu sunt o figura care sa fie retinuta usor, am un chip comun, deci nu m-am asteptat sa ma recunoasca. Si nici n-a facut-o.
Sincera sa fiu, in perioada aia eram si cam sensibila/labila (chiar la inceputul sarcinii, cand hormoneii tropaieeeee!!! si asteptam mai mult, ca doar nu ceream nimic special).
Cand i-am spus ca-mi este foarte rau si ca nu ma pot hrani si-mi este teama pentru viata samburelului, mi-a raspuns: lasati duamna, ca si femeile din Namibia raman gravide si nasc copii vii. Am ramas putin socata, dar mi-a trecut repede. Probabil ca s-a referit la faptul ca in Namibia este foamete... Sincer nu aveam nevoie sa nasc "doar un copil viu", ci unul sanatos. Ceea ce s-a si intamplat, cu voia lui Dumnezeu.
La ora asta sunt convinsa ca i-am fost pur si simplu antipatica. Fara suparare.
Si am gasit, din sapt. 30 pana la nastere inclusiv, o doctorita de mi-a mers la suflet.
Fiecare cu bafta lui.
Poate Vale va avea mai mult noroc data viitoare (daca va fi o data viitoare).
Pe curand.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
Anca Wish spune:
Vale, tu stii ca nici eu nu am fost fan T. Mi-am facut treaba si...gata.
Cu mine a fost de coma. Barbata-meu era in spatele meu (el nestiind cine este)si mi-a spus daca nu m-am gandit sa-mi gasesc pe altul cu o spermograma mai buna.
De kk faza.
Mergi in ianuarie la el si fa ce trebuie sa faci.
valentinag spune:
Neata!
Sarumana de sfaturi!Adevarul ca totul se reduce la apropierea aia si daca putem sa o ignoram cu atat mai bine,cine poate..Cum naiba sa ma duc la el sa-i zic,nenica fa-mi laparo,ca io atat vreau de la tine
Eh..oi vedea..deocamdata azi dimineata m-au invadat rusii cu tot utrogestanul meu,desi abia miercuri-joi trebuiau sa-mi vina
Danuta,daca am bani fac si eu fiv prin feb-martie,sa vedem.
Astery,io am fost de 2 ori la EL,odata la cabinet,cand aveam scurgeri de 3 saptamani aproape si culmea cand am ajuns acolo mi-au venit in val,nu mi-a facut nimic,doar ma intrebat ce si cum,dupa ce a facut misto de mine cand i-am zis ca incercam de 7 ani,cica"doar asa cu gandul sau..."deja mi s-a taiat!A 2-a oara cand am fost la spital de mi-a facut eco,mi-a zis ca am uterul aproape lipit de unul din ovare,in rest e de bine si mi-a dat sa fac niste analize!Le-am facut,dar la el nu m-am mai dus!Am vazut ca nici pe site nu a mai raspuns la intrebari de 1 an cred!
Ma duc sa mai vad ce si cum,pup iu all!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Liana30 spune:
vale stii cum am facut io?
l'am sunat si i'am spus..D'nu io vreau laparo urgent..si nu vreau sa'mi faca altcineva decat matalutza..a zis oauuu ce onoare..ok..te astept!!!faza nasoala a fost ca am nimerit chiar in perioada cand ba a fost sala in renovare,,ba au plecat in concedii ca dehh mie mi s'a pus pata sa o fac atunci ...dar D'nu a fost ok..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
anis spune:
Vale, de ce sa nu poti face doar laparo.?Poti ca doar nu te leaga cu ceva dupa.Eu am nascut cu el,nasc si acum...nu imi place ca a devenit extrem de aglomerat, si de regula cand e asa se impute treaba..in fine eu am o relatie speciala cu el...din cauza si a unor prieteni comuni...
AniS 33+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Relya spune:
danap, tare as vrea sa incerc prin februarie - martie o fertilizare, dar ... nu mai zic nimic. Sper sa-mi termin treburile programate sfarsitul asta de an ( sa ma mut in casa noua ), ca mai apoi sa imi canalizez energia spre FIV.
Daca o fi vom face impreuna, daca nu eu sunt aici si va tin pumnii ( tie , lui Vale si oricarei fete care incearca )si ma voi ruga sa reusiti din prima !
toate fetele fara deosebire
valentinag spune:
Helau!
Relya,sa stapaniti sanatosi noua casuta,cand mainviti pe la tine?
Anis,nu ma tine nimic ma,da ma duc ashea pur si simplu si ii zic:"nenea io vreau sa fac laparo cu tine?"
Sunt rupta de oboseala,m-au terminat astia,da tre' sa ma duc sa cumpar nescaiva cadouri!
O zi de vis sa aveti!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
asi spune:
La noi vine mos Nicolae cand se trezeste Razvan.Abia astept sa vad ce mutra face.
Vale dar Tutunaru asta e singurul din Buc care face laparo?Altul nu este?Io zic ca daca nu iti place sa nu te duci .Oricum tu decizi cum e mai bine pentru tine.
La cluj la privat am platit 500 eur iar in spital e cam 3-4 mil.Conditiile nu se compara.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.