PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
adas spune:
am cumparat un aparat de curatat cu abur care mi se pare suuuper. inca mai caut vase de fiert in abur. care aveti si stiti, care e diferenta intre cele electrice si cele care se pun pe aragaz ? sau ce face cel electric in plus ?
www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de stefi (08.07.2006)
Sabana spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Buna fetele!
Intru si eu rapid sa dau raportul si vb mai pe larg mai pe seara.
La vaccin am plans un pic si apoi totul parea bine pana seara cand eram nervoasa si plangacioasa si am adormit cu chiu cu vai si numai leganata si ieri dim a plans non stop nu stiam ce sai mai fac sa o calmez pana la urma a adormit de oboseala.
Zilele astea a fost rece dar nu urat ci soare si azi cand aveam si eu programare la health visitor o ploaie torentiala afara si pana am ajuns acolo si pe drum spre casa m-a facut ciuciulete.
Fata e ok si am cantarit-o si la 3 luni fara 4 zile avem 6,660 kg. Suntem o sunculoasa.
Ieri ne-a venit ceiutz milupa din Italia si am incercat sa vedem daca ne place si am baut 100 de ml f rapid deci e bun. Mai incercam si azi sa vedem daca ne place. Ceiutzul e de musetel, mai sunt si de fructe si diefrite ierburi si o sa imi trimita cumnata cand gaseste pe piata.
Pe cutie scrie made in germany deci Monica ar trebui sa fie si pe la voi. L-am gustat si eu si e tare bun e dulceag asa dar f bun.
S-a trezit fata tre sa fug ca dormea cand am venit de la clinica.
Pupici la toata lumea si bun venit fetelor noi!
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Mada eu tot din asta dau la fata. Se numeste Milutee. E foarte bun. Si a mea bea de la 3 saptamani.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
MissJJ spune:
Hai ca a papat fata si acu se joaca si canta in legea ei dupa melodiile de la playmat.
Katm buna ideea cu tifonul si razatoarea ca ma gandeam pt trei firicele de sucutz cat bea ea la inceput sa murdaresc ditamai stocarorul de fructe? Pe mai tarziu cand va fi mai mare da merge dar acum ea bea prea putin. Noi vrem sa ne obisnuim cu ceiutzul sa ajungem sa ne placa, ca acu il bem ca ne pacaleste mami, si apoi de la 4 luni sa incepem si noi cu suc de morcov si de mar si cereale si mai apoi piureuri de legume si fructe.
Chiar am si eu o intrebare intrebatoare stiti cumva daca in Ro se mai gasesc razatoare din alea de stical? Ca mie cu din aia imi facea ma amar cu biscuite si etc. Si noi nu o mai gasim pe aia veche si ma gandeam daca ati vazut pe undeva ca sa o pot trimite pe mama sa imi cumpere.
MissJJ spune:
Sabana pe asta nu scrie milutee dar creca e acelasi lucru scrie numai milupa camomilla instantanea. Si mi-a mai trimis un tip de la o firma mellin, tot de musetel.
Ce vroiam sa te intreb este tu cand ii dai ceaiul? Eu aseara i-am dat intre mese ca ea seara bea mai des lapte si atunci in loc de laptitz i-am dat ceai si azi a baut dupa ce s-a trezit 100 ml de ceiutz si dupa, lapte.
mikiion spune:
Tocmai am primit eu una, din Romania( ma refer la razatoare de sticla)
referitor la diversificare, s-au facut multe greseli de-a lungul timpului. De ex. aici acum 30 de ani nu se alapta de loc, nu era «indicat» de medici, si se introduceau celearele la 2 luni!!!!!
Dar stiinta medicala a evoluat atat in ultimii 30 de ani, in toate domeniile asa ca mi se pare o prostie sa nu profitam de chestia asta . Asa ca merita sa ne informam. Mai ales daca copilul nu da semne ca trebuie introduse alte alimente( de ex. daca ia f. bine in greutate).
Eu inca il alaptez si o sa incep cam la 5 luni jumate diversificarea .Adica in 2 , 3 zile. Si merg pe schema de aici , cereale, legume, fructe.Carne de la 7 luni, lapte de vaca 9 luni.Fara zahar, sare condimente .
Cum am acces la medicii de aici, trebuie sa fac ca aici. Si sa improvizez. Ce sa fac daca apare o problema? Sa plec cu copilul in Romania?
Un pupic la toti piticii!!!
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
MissJJ spune:
Mihaela poti sa imi spui si de unde au cumparat-o din ro? Ca sincer nu stiu unde ar putea gasi.
SARILLA spune:
Buna,fetelor!
Mama-mama, vad ca toate sunteti deja preocupate de diversificare...eu inca nu ma gandesc la asta,dar cred ca in curand vom incepe si noi,pentru ca Razvan e, cred eu, pregatit pentru a incepe. Si sa ma vezi dupa aia cum recitesc ce ati scris,ca acum tare repede trec peste subiect...am mai facut eu asa cu nu stiu ce,nu aveam de-a face la momentul respectiv,si cand m-am lovit de problema, cine statea sa citeasca cu pagini in urma?
In alta ordine de idei,eu inca ii dau san exclusiv si mi-e taaare bine asa...e asa comod...fara biberoane spalate,fierte si mai stiu eu ce...
Azi sau maine ii facem si noi vaccinul lui Razvan, si sper sa fie la fel ca la primul, sa nu avem nici un fel de problema...
Va pup si mai vorbim
Cinta, ti-am trimis mail cu adresa mea.Pup
SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE
Muuh spune:
Nu prea inteleg care este ideea. Nu am nimic cu arsenie ii urez bun venit printre noi dar nu inteleg de ce nu mi-as spune parerea. Ea nu are nici o vina si eu nu am combatut-o pe ea ci ideea, ceea ce mi se pare ok. Avem discutii nu dispute si nu prea vad de ce sa nu le tratam ca atare fara sa ne mai si suparam intre timp. Fiecare isi creste copilul dupa cum considera si asta cred ca se vede clar din fiecare postare a noastra. Si ca sa argumentez de ce nu i-as da supa de carne la 9 luni: pentru ca este plina de toxine supa de carne si mult prea grea pentru un copil. Iar fructe de padure la 6 luni ca sa nu stau cu hidrocortizonul dupa mine asa cum spunea cineva.
mada eu am auzit ca razatoare de sticla se gaseste la Selgros dar nu am verificat personal.
Miruna + Alexei
Poze
adas spune:
mada_mxm, se gaseste razatoare de sticla la magazinele cu sticlarie, plasticarie, oale, strecuratori... si in obor am vazut. parca si in cora. eu am niste magazinase langa bloc unde vand te miri ce si au si acolo. mai peste tot pe unde sunt oale. nu costa mai mult de 100.000.
www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de stefi (08.07.2006)
Sabana spune:
Mada razatoarea de sticla a luat-o soacra mea din obor. Referitor la ceai, ea bea cam 2 biberoane pe zi, ii dau in loc de apa. Bea intre mese sau inainte sa adoarma. Tot de la Milupa e si asta. Poate daca vin ai tai la tine iti pot aduce se numeste Milutee de la Milupa.
Referitor la diversificare sunt de acord cu Miruna. Pana una alta avem dreptul sa ne spunem pareri. Si mie mi se pare schema aceea un pic deplasata. Nu vad normal sa dai copilului fructe de padure la 6 luni. Si in plus daca Arsenie nu era de acord cu aceasta schema, de ce a postat-o?
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos