PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Annemarie bine ai venit printre noi. Am nevoie de mai multe date ca sa te trec in listuta noastra. Numele bebelinei, greutatea si lungimea la nastere. Mie 3 luni mi se pare muuuult prea devreme pentru a introduce sucurile. Nu este o regula ca va manca mai bine dupa ce la introduci.
Da sunt de acord ca fiecare mama face cum crede de cuviinta ca e mai bine pentru copilul ei si ia aceasta decizie impreuna cu pediatrul dar eu zic ca o informare suplimentara nu strica. Toate materialele de popularizare a puericulturii nu recomanda introducerea nici unui aliment /suc inainte de 4 luni la copii alimentati artificial la cei alimentati la san nici nu mai pomenesc. Eu nu inteleg de ce atata graba? Mie una mi se pare muuult mai simplu sa ii dau doar lapte si vreau sa aman cat de mult posibil introducerea celorlalte alimente.

Miruna + Alexei
Poze

Intru totul de acord! Incepusem sa cred ca sunt singura pe aici care nu se grabaste!

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

adas eu nu alaptez dar lui Alexei ii ajunge inca laptele. Mi se pare absolut firesc si normal cum ai procedat tu.
arsenie bine ai venit printre noi. Schema de diversificare propusa de tine este din punctul meu de vedere ceva strigator la cer, scuze dar asta este parerea mea. Supa de carne la 9 luni??? Pai eu nici la varsta asta nu mananc supe si ciorbe de carne. Eu pun carnea prefiarta in ciorba de legume. Asta m-a mirat cel mai tare dar si restul sunt foarte nepotrivite stilului meu de viata. Eu una nu vad de ce i-as da produse indulcite inainte de 3 ani si atunci doar pentru va vedea la altii. Cum spuneam si mai devreme fiecare parinte face cum crede dar totusi informarea ramane de baza. A da editez ca sa adaug: va rog frumos sa nu imi aduceti ca argument ca asa am crescut si noi.
NU este asa in plus trebuie sa va ganditi ca acum 20 - 30 de ani conditiile si posibilitatiile erau altele, la fel ca si studiile in domeniu asta ca sa nu mai zic de posibilitatiile de informare.
Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katm13 spune:

arsenie proasta inspiratie a avut cel care a facut schema aia! capsuni, fragi, mure la 6 luni??? poate doar cu hidrocortizonul langa!

dar, cum s-a mai scris, fiecare mama isi urmeaza instinctele, incepe cand si cu ce vrea diversificarea, asculta sau nu parerile altora!

imi pare rau, dar chiar nu m-am putut abtine! capsuni la 6 luni?!?

cristina+ bb Tudor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinamariagrosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

katm13, ai fost mortala cu "aspectul comercial" al meu copchil n-are asa ceva. e alb ca branza. si nu ne-a zis nimeni ca s-ar putea sa fie anemic. si nici analize nu i-am facut. dar cred ca seamana cu tati care e la fel de alb.
cu fierul eu am stat f.f.f. prost ani de zile inainte sa raman insarcinata. la fel cu calciul, magneziul,... dar cum am ramas gravi s-au reglat toate. mai ca nu-mi venea sa cred. e uimitor cum se autoregleaza organismul in sarcina, cand are o mica fiinta de crescut... acum n-am mai facut analize, dar sunt sigura ca am revenit la anemia mea vesnica

fetele cu kg, puteti sa credeti ca eu nu m-am cantarit nici macar o data de cand am nascut? si nici nu am de gand pana nu simt ca am revenit la greutatea mea. vad ca usor usor se duc...

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de stefi (08.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor,

ieri se pare ca am avut o pauza, credeam ca nu merge ceva la mine dar se pare ca a fost defectiune generala la forum

Amabella ce frumusel te-ai vopsit. Te-ai facut ca primavara verde mai mult turchiz.

Fetelor ce vreme de zici ca vine vara nu iarna, nu-ti vine sa mai intri in casa asa-i de cald si bien afara.

Robert face nani ca atata s-a mai jucat in dimineata asta. Continua sa fie cuminte si sa faca nani mai toata noaptea, m-am invatat o lenesa sa nu ma mai trezesc si parca-s mai obosita decat cand ma trezeam de cateva ori pe noapte.

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

of of ce mi-au sarit in cap fiecare isi creste copilul dupa cum pofteste am trimis acceea schema mai mult pt idei despre diverificare fiecare alege retetele si le da copiilor la virsta care crede deci scuze am trimis mai mult pt retete eu urmez sfatul pediatrului care mi-a zis ca la 4 luni mar si biscuite si apoi cereale of of.noi am inceput cu sucul de morcov,apoi mar,apoi gref si la 4luni mar cu biscuite si aspoi usor seara cereale deci nici eu nu urmez aceea schema dar erau retete diverse si am zis ca mai tirziu o-sa ne fie de ajutor de ex eu zaharul nu o-sa il folosesc...deci scuze daca am deranjat pe cineva.
oricum va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Buna dimineata fetelor si bine v-am regasit.
Noi ne-am intors de la Rucar unde am petrecut niste zile extraordinare.Vremea a fost superba , Robert a dormit mai mult afara si cate 3-4 ore( ceea ce el nu facea nici la cateva zile). Parca era somnifer aerul ala de munte pt el. Am crezut ca se va regla si cu mancatul, ca-i va face aerul pofta de mancare, da de unde...tot la fel de prost mananca, tot cu plansete. Am incercat sa-i schimb laptele, i-am dat Nan dar la fel a facut deci nu cred ca este vb de gust, asa ca l-am lasat tot pe Humana.
Cat despre diversificare noi am inceput de pe la 3 luni si o sapt cu suc de mar si morcov , iar acum mancam intre 50 si 80 ml pe zi, ii place la nebunie. As vrea sa-i mai introduc un fruct dar nu stiu care . Voi ce fructe le dati sau vreti sa la dati?
Dupa ce face 4 luni o sa-i introduc cereale, iar pe la 5 luni supita.
Ma duc sa citesc din urma si mai revin.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Mai ,mai ce ati sarit pe biata fata..retetele sunt multe si fiecare face cum crede.Eu de exeemplu sunt total impotriva prafurilor de orez,cereale fie ele de orice firma si NU pt toate chimicalele din borcanase,care vezi doamne le poti da linistita la bebe.Fiecare are o reteta de la medic care pe baza experientei lui o recomanda mamicilor.Ea poate fi adaptata in functie de copil.Daca copilului meu ii merge bine cu branzica calcica de la 4 luni de asta ii dau.Daca citesti pe net gasesti fel si fel de retete dar asta nu inseamna ca sunt extraodrdinare pentru ca apartin nu stiu carui medic supermeserias .
Si legat de cum am crescut noi ,nu sunt pt lapte cu gris dar sunt pentru mancarile facute de mama si de lipsa de stres de care beneficiau mamele noastre neavand atatea surse de informare care sa se bata cap in cap.
Va pup pe toate si multa toleranta,Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Fetelor voi macar aveti noroc ca va mai spun medicii retete si ii mai puttei intreba. Eu daca intreb mie mi se spune clar borcanele si eu sunt cu totul impotriva lor.

Voua ce sa spun pediatrii de praful de sare din mancare. Eu stiu ca pana la un an nu trebuie nici macar un praf de sare, nimic.

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Muuh sunt deja in listuta. Fetita mea se numeste Ana-Maria si e nascuta pe 22 august.
Multumesc tuturor pt raspunsuri. Azi vom merge la medicul pediatru pt a o cantari din nou si vom vedea ce-mi recomanda.

poze

Mergi la inceput