PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Eu azi am tot zacut...si m-am tot zambit si distrat cu Alexia...cred ca e foarte fun ptr ea sa ma vada cu masca la gura...rade de se strica! Asa...ca m-am conformat sa fac si eu ceva bun pe ziua de azi...toata casa mi-e vraise si nu pot sa fac nik si sotul e plecat...of..sper ca macar maine sa fiu bine...azi vine sotul... parca a fost plecat mult de tot...asa e cand te inveti zi de zi sa il stii aproape langa tine!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Geliza, i-ati facut analizele Ilincai? cum mai stati cu greutatea?
Dar voi Codritu?
Mara mea tot la fel ca si pana acuma creste adica putin! La 16 saptamani are 5.750 gr si 66 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Fetelor putin ati mai prestat azi. Ce-ati patit? Am tot pandit forumul si de-abia postati cate un mesaj... Va pup pe toate si va urez un week-end de vis!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Am inceput si noi diversificarea.
Aveti filmulete pe aici: www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061117" target="_blank">ca sa va distrati

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by SimonaU

Geliza, i-ati facut analizele Ilincai? cum mai stati cu greutatea?
Dar voi Codritu?
Mara mea tot la fel ca si pana acuma creste adica putin! La 16 saptamani are 5.750 gr si 66 cm

multumesc de intrebare....noi suntem clubul "silfidelor"...sau al celor care beau doar apa plata cu lamaie....

i-am facut analizele....sunt in limite....i-am facut si vro 3 uroculturi....maine mergem la pediatru cu rezultatele....revin cu amanunte after....sambata trecuta aveam un deficit de 1100 g...

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara(24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Simona, mercic ca ti-ai mai amintit de noi. In ultima vreme a mancat mai binisor, dar nu a luat in greutate, in 10 zile 40gr.Oricum pediatra a zis ca e in grafice, pentru ei asta conteaza.
Mikiion, am vazut filmuletul, e un scump cum papa el, eu la Tudor am inceput cu o linguritza si am crescut cu cate o lingurita pe zi. Cu Petra inca nu am inceput, dar probabil ca o sa incep ca e foarte agitata, si cand suge se agita da din maini si din picioare in continuu, sa vad poate s-a plictisit doar cu lapte.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

am pus si eu cateva poze

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Miruna,io am avut o zi,din cele trei pe care le-am stat,de groaza,in sensul ca ,cum calcam,cum simteam ca ma taie jos.Nici in pat nu puteam sta.Si la asta s-a mai adaugat si problema cu sanii.Se umflasera incat imi ieseau prin decupajul rochiei.Tu stii despre ce vb.Eram Pamela Anderson din Bucuresti.O cunosti?Trebuia sa ma mulg inainte de a pune fata la san caci nu putea prinde sfarcul.Ce mai incolo si-ncoace;a trecut.Daca tu ai nascut prin cezariana,nu te aseza la pansat pe pat?Sau tot sus pe cal?

Consi,io am fost azi la controlul de 4 luni cu Daria unde i s-a facut si vaccinul.I-am spus dr.ca pitica vrea sa stea mai mult in fund decat culcata si a testat-o si el.A asezat-o-n fund si foarte atent s-a uitat la sternul ei sau chiar nu stiu la ce,dar a studiat-o bine.Mi-a spus ca o pot pune de-abia acum in marsupiu cu intaritura pe spate iar de luna viitoare s-o punem in fundulet intre perne.

Deja are 7580g ,68 cm si pulpite numai bune de muscat
Acum poate ma sfatuiti si pe mine:Daria mananca numai tzatzi,numai seara,de cateva zile,vrea si completare.Probabil,seara,sanii nu mai sunt asa plini ca-n timpul zilei,ceea ce m-a facut sa-i dau si formula.Am inceput cu 30 ml,apoi a baut 60 ml,dar mai mult nu bea,asta dupa tzatzi seara,la culcare.Care era rugamintea:voi ce-ati face?Ati incepe diversficarea?Ca pediatrul meu mi-a recomandat-o.A zis sa-ncepem cu sucul de morcovi,apoi cu suc de mar,dupa care adaugam pulpa de mar si la sf putina bananuta.Asta pana la urm vizita la el,la 5 luni,cand o sa-ncepem cu supita.

Mihaela,ce papa Mark acolo?

Larrisa,parca tu aveai leagan de la Primii Pasi?Cum ai facut comanda?Tot pe net?Imi dai si mie adresa lor?E bun la ceva?E-incantata Alexia?Stiu ca am mai dezbatut problema asta,dar acum chiar m-am hotarat.Asteptam sa vad ce-i aduce sefa mea Dariei,ca nu care cumva sa primeasca acelasi lucru.Dar din fericire,i-a adus o pereche de cercelusi super,nici n-am vazut pe-aici asa ceva si-o bratarica tot din aur + 100 euroi la asternut.Deja am facut comanda de acelasi centru de activitate ,care ajunge la noi marti.Acu'ma interesez de leagan.Please.Cine mai vine cu alte modele,uitati aici de la mine pt voi

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

Ce mari ne-am facut Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Cinta, , ti-am trimis mail. Sper sa iti fie de folos.
Pup

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Va trimitem si noi niste poze sa ne cunoasteti si pe noi.
Pupici si sa aveti un weekend linistit.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/f594re2

Mergi la inceput