PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
save spune:
TWETY, CE FRUMOS ,este SUPER ce faceti voi acolo si va admir 
ce sunteti.De 8 zile munciti la el,ca eu de atatea zile nu am mai fost pe net sau este o surpriza pe care ne-o arati acum (am sarit peste un capitol ,pt.ca timpul imi este limitat)
SAVE
RADU SI
LUCIAN
Ancutex spune:
Intrebare pentru mamicile de fetite - le-ati facut gauri printeselor voastre? Mie pediatra mi-a recomandat sa-i fac pe la 4 luni, la un centru specializat, cu pistolul (fiind nedureros). Stiti pe unde se afla un astfel de centru in Bucuresti? A facut cineva gauri asa? Cum s-a comportat bebele?
Consi spune:
Buna dimineata la mamici si piersicutze!
Crissa si Luca a adormit aseara pe la 18.00 si la ora 20.00 nu dadea semne ca s-ar trezi curand. Asa ca am dat drumul mai tare la TV, am inceput sa-l pup si s-a trezit, dupa care am inceput sa ma joc cu el, pe la 21.20 am inceput sa-i fac baie si la 22.00 dormea iarasi. Incearca si tu sa-l trezesti pe la 20.00 si sa incerci sa-l tii treaz macar 1 ora jumatate. Te inteleg perfect ca esti obosita si suparata ca si-a dat programul peste cap, pentru ca si eu ma trezesc de vreo 2 zile pe la 4 dimineata ba sa-i dau suzeta, ba sa-i dau lapte, depinde in ce toane este piersicutzul.
Mihatocae, Monicutza_bb ce mutrishoare dulci au bb-i vostri!

Larissa pana vine taticul o sa va treaca raceala si o sa petreceti un week-end minunat impreuna! 
Tweety spor la lucru! De abia astept sa vad finalul!
As vrea sa va intreb cam de la ce varsta putem sa ii lasam in fundulet? Am vazut ca baieteii lui Mihatocae si Monicutza stau in fundulet. Si as vrea sa-l las si eu pe Luca al meu, mai ales ca saracul tot vrea sa se ridice si eu nu il las, il imping inapoi.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
botez
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by ConsiBuna dimineata la mamici si piersicutze!
Crissa si Luca a adormit aseara pe la 18.00 si la ora 20.00 nu dadea semne ca s-ar trezi curand. Asa ca am dat drumul mai tare la TV, am inceput sa-l pup si s-a trezit, dupa care am inceput sa ma joc cu el, pe la 21.20 am inceput sa-i fac baie si la 22.00 dormea iarasi. Incearca si tu sa-l trezesti pe la 20.00 si sa incerci sa-l tii treaz macar 1 ora jumatate. Te inteleg perfect ca esti obosita si suparata ca si-a dat programul peste cap, pentru ca si eu ma trezesc de vreo 2 zile pe la 4 dimineata ba sa-i dau suzeta, ba sa-i dau lapte, depinde in ce toane este piersicutzul.
Larissa pana vine taticul o sa va treaca raceala si o sa petreceti un week-end minunat impreuna!
As vrea sa va intreb cam de la ce varsta putem sa ii lasam in fundulet? Am vazut ca baieteii lui Mihatocae si Monicutza stau in fundulet. Si as vrea sa-l las si eu pe Luca al meu, mai ales ca saracul tot vrea sa se ridice si eu nu il las, il imping inapoi.
Consi siLuca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
botez
Consi, si eu il las in funduletz de ceva timp,chiar de multisor,daca stau sa ma gandesc,insa cica nu ar fi foarte bine asa devreme...am inteles ca incepand de pe la 4 luni,putem sa ii punem sa stea sprijiniti in pernute cateva minute pe zi si sa crestem progresiv. Mie toata lumea imi zice sa nu il mai las atat in fund,ca e nasol pt coloana,dar Razvan sta acum si in picioare teapan,asa ca statul in fund nu ma mai ingrijoreaza...eu nu stiu cum sa fac sa nu mai stea asa drept de cate ori il iau in brate,adica il sprijin de mine,ca el doar asa vrea sa stea...Cred ca o sa iti dai seama cand e cazul sa stea in funduletz, o sa vezi ca e pregatit.
SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE
map spune:
'neata fetelor,
am fugit sa va salut si ma intorc la pitic sa ne jucam
Ca tare-i mai place sa apuce jucarioarele si sa le pape. Acum face si ploita la gurita si umple totul de clabuceii lui.
Mada daca odata ai nevoie de ceiuri din acelea da-mi de veste. Robert al meu este si el gresunel ca a sarit de 7 kg, acum trebuie sa-i fac programare sa facem si noi vaccinul de 3-4 luni. O sa-l cantareasca si o sa-l masoare ei acolo.
Stefania merci pentru listuta de semne care arata cand sa dai papa. Robert al meu de vre-o trei zile saliveaza puternic si se uita la mine de vre-o doua saptamani cand pap, ca-i musai sa pap langa el altfel nu prea am cand. Si abia ce a facut azi trei luni. Daca ar fi sa ma iau dupa asta ar trebui sa-i dau deja papa
Dar hai ca-l mai tin doua-trei saptamani ![]()
Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
Tweety7 spune:
Monicutza, Save, Consi

Map
pentru Robert al tau scump si voinicel!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si
Clara
map spune:
Tweety saru'mana, multumim asemenea. Si eu le urez La multe luni tuturor bebeilor si de azi, si de ieri, si de alarteri si din toate zilele, sa cresaca mari, voinicei si frumusei ca nu mai apuc in fiecare zi sa urez ![]()
Am facut si eu programare la medic pentru 27 noi la 8:30 dimineata. Am schimbat dr din cauza ca unde ammers dara trecuta trebuia lasat prea departe carutul de cabinet si cand ploua trebuie sa merg cu copilul prin ploie sau ce-o fi pana la intrarea in blucul unde-i cabinetul. Si s-a atacat sotul ca zice el nu s-a uitat bine dr la fiul lui
adevarul este ca la cata asigurare ii platim lunar si la cat incarca medicii notele de plata pentru asiguratii privat este nevoie de ceva mi multa atentie, se uita asa fugitiv, iti pune ca-i bine si gata. Numai laecograful de la piciorus a instistat mult si a trebuiet eu sa stau pe capul ei cu intrebari ca ce face acolo ca ea nici nu spunea.
Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
Consi spune:
quote:
Originally posted by SARILLAquote:
Originally posted by ConsiBuna dimineata la mamici si piersicutze!
Consi siLuca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
botez
Consi, si eu il las in funduletz de ceva timp,chiar de multisor,daca stau sa ma gandesc,insa cica nu ar fi foarte bine asa devreme...am inteles ca incepand de pe la 4 luni,putem sa ii punem sa stea sprijiniti in pernute cateva minute pe zi si sa crestem progresiv. Mie toata lumea imi zice sa nu il mai las atat in fund,ca e nasol pt coloana,dar Razvan sta acum si in picioare teapan,asa ca statul in fund nu ma mai ingrijoreaza...eu nu stiu cum sa fac sa nu mai stea asa drept de cate ori il iau in brate,adica il sprijin de mine,ca el doar asa vrea sa stea...Cred ca o sa iti dai seama cand e cazul sa stea in funduletz, o sa vezi ca e pregatit.
SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE

Consi si
Luca meu (19.07.2006)Luca iubitu'
pozele noastre
botez
crissa71 spune:
Consi:Sarumana de sfat..dar sa stii ca uneori la o zi sau doua face el chestia asta..adica se trezete pe la 21 -21.30 mananca in somn..si se culca iarasi..deci nu prea mai stiu cum sa fac..ca tot pe 23-24 se trezeste..si ma tine pana la 1,alteori si mai mult...apoi la 4-5 ii e foame ..ca daca ultima masa n-o manaca complet..
.E un cerc vicios pe care nu-l pot depasi!!!probabil dac-as fii odihnita as stii ce sa fac..dar asa sunt zombi tot timpul si parca nu mai judec..
nu mai stiu ce am de facut..!pupici la fata.
LArissa:[dual]
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1