Aniversatii de nov-dec 04 (134)
Raspunsuri - Pagina 6
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by Corina75
[Dar cel mai dragut subiect pe care l-am vazut este dezbaterea cu bb2+....super...spor la treaba , fetele...succes, va fac galerie, ca eu...gata!!!!!
Corina siAndrei (24.11.2004)
Se vede treaba ca si tu cochetezi putzin cu ideea. Adica in situatzia ideala casa/masina/implicare sotz/ajutor de incredere cred ca ai avea curaj. Spune ce iti lipseste din ecuatzie? Ca faptul ca ai deja doi baietzi nu se pune
?Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Otiliav spune:
Dragos Andrei, sa fii sanatos si fericit, cuminte, sa ai numai zile senine si sa aduci multe bucurii parintzilor.
Miria, tare scumpa Damiana, ipostaza de aici m-a dat gata, tare haioasa. Si vad ca si ea tine agrafe in par ca Ana nici macar la poze nu o conving
.
Bits, pai daca Ken este traumatizat ca merge la gradinitza si sta cateva ore departe de mami, atunci Ana care a stat cam 4,5 luni fara mine anul acesta ar fi deja labila psihic
, totusi. Este greu sa se rupa de fusta mamei dar in curand va invatza ritualul zilnic. Si Ana plangea cand plecam la servici iar acum imi face "pa mami!" pana sa deschis usa, imi aduce ghiozdanul, mai ca nu zice "hai pleaca odata".
Cu patul avem si noi probleme, se da jos si umbla noaptea prin casa pentru ca poate deschide usile. Trebuie sa am mare grija sa incui la intrare ca aduce scaun si apasa pe clantza.
Si eu tot zic ca studiez piatza sa vad daca sa cumpar Omega 3. Pe aici are mare succes, toata lumea consuma. Vitamina C nu-i dau, dar are zilnic portzia de lamaie in ceai sau o mandarina. Cu asimilarea Ca am si eu probleme, dar nu pot sa ma laud cu performantza de a lesina. Pe la 19 ani, la camin chiar dezbateam problema "Cum este cand lesini?" 
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
paxela spune:
pupici si de la noi
sarbatoritilor

eu am fost azi la dr, am analize de facut,dupa secretii, i se pare ceva anormal si mia dat un tratament cu ovule , la control vaginal a zis ca e ok cu exceptia faptului ca colul e putin permeabil, iar la echo....... surpriza.......baietelul de data trecuta nu mai are putza........ia cautat-o mult si bine dar nu mai era..... avea cordonul strans in brate... exact printre picioare, dar cel mai probabil in spatele lui nimic..........era doctorita tare mirata ca stia clar ca data trecuta atarna ceva
deci la fel ca si la prima sarcina , odata baiat odata fata,
acum a fost strigarea de fetita
Silviu este bine sa nu il deochi dar ultima sapt pot spune ca a si papat cate ceva, am reusit sa atingem si noi pragul de 10kg, in rest vorbeste de rupe ,imita tot , orice zicem sau facem e papagal autorizat, are deja fite si aere (nu ciula aia nu pace, aia cu usu pace; nu pucii aia e mici; nu ma pace geaca etc) si texte de ne lasa masca
silviu cine a spart masina asta?... si raspunsul..: tatii a pato
aaa si inca o chestie care tot uit sa intreb la cresa, mai nou daca il intrebi cum il cheama zice "onutz" , poate asa ior zice alea acolo desi eu nu le aud deca zicandui Silviu
Alexa
21+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
miria_cristina spune:
Va multumesc frumos pentru aprecieri!
Este o ghidusa, e adevarat!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Sau vrei neaparat fetitza?
Si eu vreau o fetita,dar mi-e frica de teroristul asta mic,ca mi-o flocaie.
Miha

danette spune:
Pupici ghidusei Damiana!
Eu i-am dat vit. C Irisinei. Ascovit, i-am dat, 1/zi - ii place la nebunie, cere singura: "tamina, mama!". Oricum si ea bea zilnic suc de portocale proaspete, mandarine si rontzaie cu mare placere felii de lamaie fara zahar...ca simt eu cum m-i se strepezesc dintzii cand o vad.
Oti.. cand lesini, e noapte![]()
![]()
Pot sa spun ca anestezia de la cezariana a fost placuta pe langa un lesin. Starea aia de fractiuni de sec. pana se ti se rupe filmul e groaznica. Un disconfort extrem de mare, asa simt eu. Stiu ce urmeaza in momentul cand simt primele simptome... la mine incepe cu ameteala si amortirea mainilor, apoi contractia muschilor faciali.
Crizele astea de tetanie sau spasmofilie sunt provocate de anumite chestii pe fondul unei carentze de Ca si Mg. Stres puternic de ex., staria fective negative, o durere acuta brusca...
Jasmine, teoretic, daca ai limite normale de calciu si magneziu in organism, totul e ok. Stiind ca ai probleme de acest fel poti suplimenta, dar eu nu-s genul care sa-mi fac analize periodic si asa cum am mai scris am o groaza viscerala fata de ace!
Si DA, la faza cu osteoporoza ma tot gandesc si eu... imi spun insa ca-s tanara inca..![]()
Alexa, felicitari ca a-ti atins pragul de 10. Bravo Silviu
.
FELIS spune:
DRAGOS-ANDREI ...
Mey... lipsesc si eu 2 zile si daca nu ma grabeam terminati capitolul tocmai inceput
... ce viteza aveti...
LUMINITZAB...
pai tocmai asta e problema... ca mai toata ziua ma plang...
MONICA... sanatate multa... ai mare grija de tine,... Eu de ex iau 2 pastile pe zi de calciu cu magneziu...![]()
Sa va zic de Mihai al meu care mi-a papat si urechile, de va ziceam ca toata ziua "papa-papa"... Ne-am cantarit in seara asta: a luat 800 gr intr-o luna...
Are 10,750 kg
A primit de sf Mihail olitza si face kk si pishu la olitza daca il pui ( nu chiar tot timpul... da face- azi de ex a facut de 2 ori
)
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Monica, multa sanatate, ai grija de tine ca ai doi puiutzi de crescut.
Paxelina, te-am spionat la Odisee si chiar ma intrebam cand ne dai si noua vestea
. Poate de data asta iese fetitza la final. Tu ai simptome diferite fatza de sarcina cu Silviu? Felicitari pentur kg si pentru Onutz, vezi daca are baiatul de unde alege, el hotaraste. Si Ana are acum o etapa cand spune ca o cheama "Maiia" (dar in tot ceea ce spune este Ana adica "da apa Ana", "papa Ana aurt"), desi acum 2 luni spunea "Ana Maiia Kiki"
.
Felis, ce ma bucur, pai in curand ne intreceti. Spor la treburi la olitza, inceputul este promitzator
.
Cici, hai mami cu pozele de la botez, ne lasi sa
aici cateva zile .
Dana, ce-am ras cu vitamina. Si la noi Ana este fan Calciu. Cum vede o sticla cu sirop spune "Caciu Ana", asa ca si Nurofen/Marcofen tot "caciu Ana" sunt si cu mare placere suge din seringa de Nurofen ca imi este si frica de obiceiul asta si as vrea sa o dezvatz. Sunt si eu cu drobul de sare, daca intr-o zi reuseste sa gaseasca si da pe gat Nurofen ca tare bun este la gust.
M-ai convins ca-i neplacuta senzatia de lesin, oricum nu este ceva ce potzi incerca la comanda, sper sa nu am parte. Dar eu nici anestezie nu credeam sa experimentez, asa ca...
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
mariussimiuc spune:
Intrucat este trecut de miezul noptii,deci e maine
...
LA MULTI ANI Vladut 
Sa cresti mare si frumos!Sa fii sanatos si viata sa-ti aduca numai bucurii. 
Miha