Aniversatii de nov-dec 04 (134)
Raspunsuri - Pagina 5
bits spune:
wow Miha nu-mi vine sa cred!
.e pt copil sau pt un adult?mai sunt si tacaniti
30,KEN(1nov 2004)
roserb spune:
Miria Cristina, e o dulcica Damiana ta, si se face din zi in zi mai frumoasa, imi place ca are si o fatza de poznasa!
Roxana &Co
POZE CU PITICII
roserb spune:
quote:
Originally posted by bits
Ken ieri a luat-o la fuga cand a vazut cladirea caminului spunand ca "viau acasaaa!".l-am luat in brate si l-am lasat acolo dar m-am intors plangand acasa ca drept rasplata dupa 1,5h eram inapoi si il luam acasa.astazi nu l-am dus si astept sa vad ca vrea el sa mearga caci nu vreau sa-i provoc copilului traume.
in rest sunt zapacita de faimosul"DE CE?!" si intrebarea"ASTA CE E?!"la inceput m-a amuzat dar acum daca le aud de 100 ori pe zi parca-mi vine sa-mi iau campii.ma straduiesc sa-i raspund cat de calm pot si sper sa ma tina
Eu zic ca nu apar din atata lucru traume, dar la fel de adevarat e ca varsta lor e destul de mica, mai catre 3 ani altfel se rezolva problemele astea. Ai mei de exemplu, au fost slabi de inger si nu au insistat cu gradinita, drept rezultat nu cred ca am la activ mai mult de 5 zile de gradi, si nu pot spune ca a fost un lucru bun... Cand povestesti, imi aduc aminte de mine, gravida in luna a 8-a cu Mihnea , cum stateam sub geamul clasei Biancai si asteptam sa inceteze din plans. In general dupa maxim 10 min se linisteasi plecam si eu catre casa.
Apropo de "de ce-uri", nu stiu daca v-am zis ca si Mihnea toata ziua intreaba de ce una , de ce alta, ma dispera, daca ii raspund amanuntit, instantaneu cu o fatza inocenta imi zice: "ei si ce, nu-mi pasa!" Prostiille le spune foarte corect si cu maxim aplomb...

Roxana&Co
POZE CU PITICII
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI,Dragos! sa fii sanatos,sa cresti mare si frumos!
Cristina,este o scumpa Damiana,e tare dulce! Sa-ti traiasca!
Miha 
Corina75 spune:
Mai fetelor, de dimineata citesc ce ati mai scris de saptamana trecuta incoace, adica de la pagina 12 capitolul trecut....
...bineinteles, printre hartoagele de la servici...
Am vazut si poze super, Alex si Adrian, mi-au placut la nebunie, la fel Vladimir (nota 11 ptr tort, Aime, cum ai facut locomotiva-Thomas, of course????), Damiana.....niste scumpi cu totii...
Asa de rau imi pare ca nu pot intra / scrie mai des, dar ce sa fac???
Ne pregatim si noi de aniversare, dar suntem cam 'dezradacinati', sa zic asa, ca in we trecut ne-am mutat in sfarsit in casa noua....
Onitza, l-am trecut pe Andrei direct la patut normal, in prima noapte a cazut de 2 ori (pe plapuma intinsa langa pat...). De adormit, nu adoarme singur, dar nici inainte nu o facea....sarea din patut in patul nostru, si statea in fundulet cu suzeta si cu carpa (avem un scutecel de bumbac de care nu ne despartim...never) si facea prezenta celor din casa, trebuia sa-i spun pe rand ca toti dorm si ca noaptea toata lumea face nani...
si dupa vreo 10 min adormea...acum e la fel, doar ca doarme in camera lui, si eu stau langa el pana adoarme....si apoi dorm stresata toata noaptea, tresar la cel mai mic zgomot si mi se pare ca a cazut din pat.....iar azi-noapte pe la 4.30 ma striga 'mi-maaaaaaaaaa', ca-si pierduse suzeta....
Dar cel mai dragut subiect pe care l-am vazut este dezbaterea cu bb2+....super...spor la treaba , fetele...succes, va fac galerie, ca eu...gata!!!!!
La multi ani sarbatoritilor, inca o data, si mii de scuze ca nu putem ura fiecaruia in ziua respectiva!
Va pupam....
Corina si
Andrei (24.11.2004)
monica-elizabet spune:
fetelor va multumesc de urarile de insanatosire
ma simt mult mai bine dar totusi nu sunt refacuta de tot
ps.am vazut si eu tortuletzul buclucas
...Doamneeee![]()

monica
danette spune:
LA MULTI ANI,Dragos! sa fii sanatos si sa cresti mare si cuminte!
Monica, bine ca te simti mai bine... stiu cat de nasoale sunt aceste crize din lipsa de Ca, sunt spasmofilica si eu.. de ani buni... prima criza am facut-o la 12 ani si mi-am speriat familia la max... de deobicei le fac cu tot tacamul, contractii, spasme musculare la picioare, maine si buze.. si incheiind cu lesinul de rigoare...asa ca pare ca o criza de epilepsie![]()
Aproape in fiecare an o patesc... e drept ca urasc sa fac tratamentul injectabil cu magneziu si calciu care este cel mai eficace... dar ma innebunesc seringile...
onitza spune:
LA MULTI ANI DRAGOS-ANDREI!!!
sanatate, fericire, implinire!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
Jasmine spune:
LA MULTI ANI Dragos Andrei,sa cresti mare,sa fii sanatos,si sa-i spui mamei tale sa mai treaca si pe la noi sa ne mai povesteasca despre tine ![]()
Corina75,felicitari pt casa noua in care v-ati mutat.Las’ ca sentimental de dezradacinare trece.
Aime,tortul Thomas a fost de nota 10.Tu chiar te pricepi!Iti doresc sa treci usor peste momentul asta nasol cu intoarcerea la serviciu.Mie mi-a fost (si inca imi este) tare greu.Parca as fi vrut sa nu ma mai intorc,sa stau Acasa cu Radu.Incet-incet ma obisnuiesc dar tare nu-mi place.
Try,am vazut si eu pozele si sunt intru totul de acord cu fetele : Adrian e un scump,a crescut mult si seamana cu tati;iar Alex e un pusti frumos foc,pare deja un copil de 4 ani si fac pariu ca o sa franga muuuulte inimi peste vreo 20 de ani.
Monica si Danette,ma speriati cu caderile astea de Ca.Nu se poate face nimic?Intreb si eu,ca nu ma pricep.Acum ca m-am intors la serviciu m-au pus sa-mi fac analizele si mi-a iesit Ca sub valorile normale.Eu simt dintii ca nu mai sunt cum erau pe vremuri,parka sunt din creta.Ma gandesc ca lipsa asta de calciu afecteaza si oasele si pe masura ce inaintam in varsta (nu radeti ca eu nu mai sunt deloc o tinerica) apare si osteoporoza.Brrr!
Intrebare : voi le dati copiilor vitamina C?Daca da,de care si cat?
Jasmine si
Radu (26.10.2004)