LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

feli la arsura merge f bine Bepanthene, incercat pe mine, arsura cu fierul. Sau miere, sau ulei (alimentar). Cu cat le dai mai repede de la accident, cu atat mai bine.

Noi azi am bagat 2 ture pe afara. A cate aproape 2h fiecare. Ne-a si picurat un pic dar a fost OK.

Cred ca nu-i introduc totusi laptele praf de azi pt ca a facut un kk mai molicel.

simona spor la acte!!!

O-hoo! maine avem gramezi de sarbatoriti!

Mergi la inceput

Ma lasati sa deschid eu subiect de LMA pt cuscra - Corapino?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Si ca sa nu mi-o ia NIMENI inainte m-am hiper-grabit sa deschid "subect":

LA MULTI ANI STEFANEL AL DORDIEI!!!

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsurile cu arsura, deja vad ca Oximedul isi are efect, nu mai simt nimic
Lavi si Anda a avut Chicco si a zis ca l-a aruncat de bun ce era. Poate e chestie de noroc, nici nu mai stii ce sa iei. Insa nu mai tin minte ce a cumparat apoi...
Anqi si bunicul o duce afara pe chiti doar o ora. De fapt, la poluarea si mizeria din Bucuresti nici nu cred ca e vreo sfaraiala cu plimbarea asta

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Daca vad ca deschideti de pe acum subiecte de felicitare..iaca aici: LA MULTI ANI RAZVAN (ADDYA)!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Am deschis subiectul pentru Andrei - ginerica!

La multi ani Andrei!

feli da, imi amintesc de Anda cu al ei Chicco, al meu e mai vechi si e bun (l-am verificat de mai multe ori)

Mergi la inceput

Feli te ocupi tu sa-i treci pe toti sarbatoritii pe prima pagina, sa fie mai usor de accesat linkurile???
Daca n-ai timp, spune-mi sa o fac eu.

Gata cartofii, ma duc sa "basculez" cativa si revin ca v-am zis ca suntem singurele acasa..n-ati scapat asa usor

pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

A venit si Doru de la Medsana (l-a consultat doctorul Tudor de la Fundeni, poate stiti ceva de el).
I-a gasit peretii bilei ingrosati, ceva nisip la rinichi si i-a recomandat si o colonoscopie si endoscopie. Insa nimic grav Regim, eternul regim...
Gata, mergem la baitza si apoi culcam chitulina.
NB!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Fetelor ia spuneti-mi voi..cata banana mananca puiutii vostri pe zi? De ex Miruna papa aproape zilnic o banana la micul dejun, apoi cateodata mai ciuguleste inca o jumatate spre seara. Exista vreo limita in sensul asta, stiti ceva???

pozici la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cuscra m-ai facut sa plang...offf ce repede a trecut un an. iti multumesc din suflet pt o urare atat de minunata!!!

Merg sa culc Stefanelul si intru sa urez si eu colegelor de suferintza si teroristilor un LMA.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput