LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ia UITATI ce facea fi'miu in timp ce eu va aratam camionagiul. Si se chinuie rau mititelul sa se urce dar...i-a reusit partial! Tot auzeam eu gemete dar am crezut ca face kk!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

SILVIA
MARIA
NATALLIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maine Amalia implineste 1 anisor! La multi ani!!!

M-am hotarat sa n-o mai iau asa in tragic cu intarcxatul. Mi-am stabilit deadline pe 12 decembrie, de atunci sa nu-i mai dau.
Pana atunci incerc sa-i dau doar dimineata si seara si pe cat posibil sa nu-i mai dau peste noapte. Si incet, incet sa-i fac cunostina cu Parmalatu' ca doar inca o luna mai vreau sa-i dau, chiar vreau.

Deasupra v-a scris Silvia. Probabil v-ati prins. Maria e al doilea ei prenume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Inca o data multumiri fetelor care ne-au spus La multi ani!
ANDA -
Ne-am intors de la vaccin si pana acum, Albert nu s-a comportat ciudat. Sa speram ca va dormi la noapte.
Adelina si Albert (16.11.2005) - cel harnic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

camy de ce sa-i dai formula? Daca intr-adevar vrei sa o intarci da-i direct lapte de vaca din canuta. Daca ai alaptat-o pina acum nu mai e nevoie de formula.

Ina imi pare rau sa aud de bona. Cred ca ceea ce descrii tu e mai mult o cresa particulara decit o bona. Aici bona se numeste nanny cind vine acasa la tine si are grija numai de piticul tau. De-asta ma si miram ca la voi e mai ieftina bona decit cresa.
Si aici exista femei care iau in grija si alti copii decit ai ei.
Uite-te pe babycenter si exist acolo un articol legat de alegerea cresei sau bonei.
Bine ca ai "prins-o" pe hoata ca sa nu o mai lasi pe biata Rachel la ea.

Despre dependenta DC nici eu nu cred deloc ca dureazadoar cinci minute. Eu va spun cu mina pe inima ca datorita/din cauza mai degraba DC-ului eu nu am reusit sa termin facultate de doi ani de zile. Dar eu ma amgasesc spunindu-mi ca sint intr-o situatie speciala. Imi lipsesc atit de mult prietenii de-acasa incit numai pe DC ma simt si eu mai bine. Dar la mine deja interfereaza cu alte treburi ale mele si nu mi se pare normal. Asa ca cine se poate rupe, bravo lor!
Ce s-a intimplat cu mamicile de ina-feb 2004?

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Seara buna!!! nu am apucat sa citesc mai nimic din urma ... asa ca nu prea pot sa va raspund. Un sondaj scurt daca se poate...
Cati copilasi mai au fontanela deschisa la un an???Cam ce marime are ???

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!!!

Hai ca am reusit sa adorm cupilul mai devreme (azi la pranz nu a dormit decat o ora, asa ca era rupta), si acum recuperez!

Ina , , o sa incerc maine cu mamaliguta.Acum am luat o pastila, gen faringosept, sa vad ce efect o avea.Ma duc sa mai bag si o stacana de ceai cu miere si lamaie, sper sa treaca ca parca e si mai rau

Joy , si eu sunt suparata rau de CIC, nu e posibil asa ceva!!!Eu inca mai sper sa vina maine!

Anda , e frumos rau toboganul, sa-l stapaniti sanatosi! Eu stiu ca am promis ca ma uit in cora dar nu am ajuns.

Revin...

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Seara buna tuturor!

Azi am avut o happy happy day, ceea ce nu s-a mai intamplat de foarte mult timp-Alexia mea azi nu a plins, e asa de rara experienta asta ca am savurat fiecare minut.E o scumpete de fetita, care intelege aproape tot, care ma urmareste ce fac pas cu pas, ma invita sa ma joc cu jucariile ei, sa ne uitam pe carti ....Sa va povestesc ceva, alexiei cand ii este foame merge la usa de la bucatarie si bate in ea, aseara a cerut apa la modul urmator- s-a asezat in fata comodei pe care era canuta cu apa si a dat sa se inalte ca sa ajunga la ea, cum nu a reusit, a inceput sa bata in comoda pina am venit eu sa ii dau cana.
noki iti multumesc din suflet pentru mesajul tau , esti foarte draguta ca de obicei.Problema e de fond si de durata, cu care de altfel m-am si obsnuit, insa sunt momente cand cedez si chiar am simtit nevoia sa vorbesc cu cineva.

ina- iti multumesc pentru mesajul tau, sigur ca exista o cauza- oboseala,dintii, nervi ca nu poate sa faca ce vrea etc....vor trece toate, sanatoase sa fim.

feli-am admmirat ilincuta in leagan este superba...sa il stapaniti sanatosi si sa iti usureze iarna.

anda, super toboganul- sa ne povestesti cum il inaugureaza.

mara, sanatate multa..vezi sa nu fie si in perioada de eruptie, poate mai apare vreun coltisor.

gabi, alexia nu mai are foarte mult deschisa fontanela, insa nu e cazul sa iti faci griji daca nu s-a inchis la Mateea, cate picaturi de vigantol ii dai?

dordia- am admmirat pozele, ai un baiat tare chipes cu niste ochi superbi.

simona- cum merg actele, e totul ok?

anda am vazut pozele cu nichita, e un frumos nichita si a crescut atit de mult...ptiu, ptiu

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Seara buna fetelor
Io acu' imi termin cafeaua de dimineata ca n-am apucat atunci.
Iar o sa citesc din urma dar mi-am aruncat ochii pe ultima pagina si vreau sa-i raspund lui Gabitzco: noua doctorelu' ne-a zis ca fontanela se inchide dupa un an si ca Nicholas o are "aproape" normala. El are si o problema cu asimilarea calciului si cre'ca de aia e "aproape" normala.

Am fost la agentia pe care au scris-o fetele aici. Am trimis formulare la mai multe pe care le-am gasit io pe net, da' cea mai prompta a fost agentia de care va zic. Mi-a placut foarte mult d-na care conduce agentia. Am vizionat 2 bone dintre care prima mi-a placut din prima. Numai ca am avut o problema cu salariul: 10 milioane pe 11 ore. Si cea de-a doua a cerut tot atat numai ca ea nu mi-a placut absolut deloc. Nici nu mai aveam rabdare s-o ascult cum se mai lauda. Pana la urma cred ca o sa luam o bona interna ca am inteles ca sunt mai ieftine. Ramane sa mai vorbim cu tipa de la agentie la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by danida77
Am vizionat 2 bone dintre care prima mi-a placut din prima. Numai ca am avut o problema cu salariul: 10 milioane pe 11 ore.

....de necrezut!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput