Cercei de aur care infecteaza

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fierbe-i cu putina soda de rufe (daca ai) sau un pic de detergent aprox. o jumatate de ora, stiu de la matusa mea care a lucrat in domeniu ca e si metoda de curatzare a bijuteriilor, apoi freaca-i bine cu pasta de dinti si cu o periutza veche, ii clatesti si ii pui in spirt 24 de ore. In mod normal daca au ceva microb pe ei, n-are cum sa supravietuiasca la "tratamentul" asta si n-ai nimic de pierdut. (atentie totusi daca au ceva pietricele lipite, ca atunci e risc sa se dezlipeasca).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Daca e aur rosu sau "rusesc" cum i se mai spune e posibil ca procentul de cupru din aliaj sa fie mai mare decat ar trebui si atunci iti oxideaza in ureche. Cred ca ar trebui verificati la bijutier.
De obicei e indicat sa iei aur in aliaj cu argint e combinatia cea mai putin alergena.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Aaaa, da, am scapat super rapid...nu mai am nici o problema acum cu ei...fierbe-i cum ti-am spus, si pe urma sterge-i si cu spirt...daca totusi te mai deranjeaza, o vizita la bijutier te-ar putea ajuta sa vezi unde este problema!!! (poate in afara de aur, mai au si vreun alt fel de aliaj)...eu in general dezinfectez toti cerceii, ca niciodata nu se stie prin ce maini au umblat!!!Puup, Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

haaa. si eu ma inscriu la probleme cu urechile. numai ca eu fac infectie de la ORICE cercel.

am achizitionat acuma unii noi cu perla. cu tortita nu cu surub. nu cred sa fie vreo ciuperca. stii sprayul ala de se da pe piele cand te arzi? nu imi vine acuma numele..... pe mine ma ajuta tare!

regula e ca nu suport cerceii cu surub, din orice material ar fi.

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Zusammen mit Bogy , Mau-Mau,Schnappi unds kids

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Oximed?

Am acasa, am sa incerc si cu ala...saracii cercei dar mai vai de urechile mele. Vorbisem cu o prietena sa-i imprumut sa-i poarte sa vedem daca la ea se intampla la fel... dar mai degraba ii sterilizez pana moare si mama bacteriilor.

Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Bioxiteracor....cred ca ai vrut sa spui. Foarte bun este si Pantenol spray.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Oximed da!!!

numai sa nu fie din vina cerceilor! dar nu ar trebui sa faca nici daca sunt tinichele!

daca ai vreo prietena cosmeticiana, vezi ca au niste truse de dezinfectare. dar fac cam acelasi lucru ca fiertul!

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Zusammen mit Bogy , Mau-Mau,Schnappi unds kids

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Aici in canada poti sa cumperi mai orice si dupa un timp poti sa le duci inapoi la magazin ,singurul lucru pe care nu il primesc inapoi sunt cercei, acestea mereu sunt "final sale "cum spun ei, ma gandesc ca or sti ei ce o or sti. Si eu mai sunt alergica la cercei dar nu toti numai cei cu surub,inele nu am mai purtat de mult ca ma apuca mancarimile ,lantisoare sunt ok depinde de starea pe care o am.
Eu nu te sfatuiesc sa-i imprumuti pt prieetena ta .

Mergi la inceput