Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 16
aelita spune:
mi-a mai trecut starea aia de rau,dupa tampenia de mancare pe care oi fi nimerito-o..doar ca azi nu am mancat decat dimineata ,lapte cucereale,apoi toata ziua NIMIC.abia seara ,niste spaghete.nici fructe,nimic altceva.numi-a fost raud,ar va dati seama ce o fi fost in stomacul meu de nu mai aveam chef de nimic.
bine ca a trecut usor.
na,nu am probleme cu sarcina si dau de tampenii d-astea.
Raluca,felicitari pt ADINUTA!!
CE FETITA MARE !!
Donia,ceva am facut eu,dar nu atat de rau.eu ,cand mananc ceva aiurea,alterat,imi petrec nopatea la baie cu crampe mari,siapoi imi trece,dar acum chiar nu voiam sa trec prin asta.Bine ca a trecut.
Pt arsuri mai iau cate ceva din cand in cand,dar in noaptea aia am luat trei,ca nu mai stiam cand cu o durere,cand cu alta,si apoi a doua zi m-am chinuit asa sa sa nu exagerez cu atatea medicamente..
danita,eu procedez asa cand ma suna dimineata: fixul il scot din priza,sau pun receptorul langa,inainte de culcare.iar mobilul ori il inchid,ori il dau pe mute.nici eu nu am mai facut de mult asta,si se mai trezesc ei sa sune ,desi le-am spus sa nu ma mai deranjeze decat dupa amiaza,ca diminetile DOOOORM!
azi sila mine a sunat fixul,bineinteles ca nu ma deplasez ,dar la fel a inceput bebita sa miste si nu se mai oprea.cred ca voia la telefon.
dianocica,cele mai nenorocite dureri sunt alea de masea.imi pare rau ca treci prin asta acum.sper sa o rezolvi !
atudor,felicitari pt buricutul cazut al lui Tiberiu!!
asiza,alexandra,
merci,fetelor,de grija.sunt bine acum.
teutz,visele ,in perioada asta ,nu se pun![]()
alexandra,sa-ti traiasca mamica!
Florentina,ce bine ca aiavut asa nopti bune ! inseamna ca ai o sarcina super! si o sa ai si un bebe care o sa doarma noaptea bine,cred.
Laura,tu tot la munca? ai sa nasti la birou!esti cea mai muncitoare!
Irinabr,ce ai mai tras si tu cuprima nastere!! sper ca acum sa ai o nastere usoara,si fara nici o peripetie!
carla,nu se sperie copilul in primele zile in cada mare sau mica! si asa nu vede mare lucru..apoi cand vede si constientizeaza mai multe,deja e obisnuit,va fi cadita lui preferata!
eeei,si cu numele nu te supara! ce daca au pus si ei numele Alexandra?? tu ai ales numele asta,i-l pui si gata! doar nu faceti concurenta! trebuie sa te bucuri ca le-a placut si lor,nu sa te superi!!!
cum sa zica fata ca nu ai avut imaginatie,cand Alexandra e oricum un nume pe care il au muuulti copii ?? si peste ani si ani,prietenii se mai schimba..oricum va avea in clasa multe Alexandre,si aici intre noi sunt.
cum sa schimbi? oricum nu ai ales un nume ciudat,sau rar,ca sa zici ca lor nu le trecea prin cap si v-au copiat.eu nu l-as numi furt.probabil lor nu le-a placut initial,dar cand au vazut fetzisoara copilului,au simtit ca i s-ar potrivi Alexandra.Li s-a intamplat asta multor mame!
bamboletta,si tu ai avut dureri ,desi ai avut anestezie..La tine s-a descopeirt apoi ca TU AVEAI DREPTATE,la fina le bateam,nu pt durere,ci pt ca nu te credeau,te faecau si alintata.chiar nu sunt capabile s aisi dea seama cand doare cuadevarat???
fetelor,de ce se intampla asta cu anestezia??? pun doaza mica?? si de ce spun ca " esti alintata" si ca " nu suporti durerea" ?? chiar nu se vede ca DOARE??? doar nu e nimeni tampit sa urle daca nu doare! cum adica " nu suporti durerea" cand se presupune ca nu trebuie sa doara cu anestezie?? ce e de facut ????
cristina,faci amor in baie in fiecare zi de cateva ori pe zi??? au au ce te invidiez!!!!
sau eu inteleg ce vreau ??
alexandra,la spitalul la care a nascut sora mea,se face anestezie la toata lumea,intra in procedeu.si ea a refuzat! se rugau de ea,in dureri,si a refuzat! deci nu e asa rea nasterea naturala fara,ca altfel ar fi cedat ea!
Linda,bine ai revenit! cand ai sa vezi copilul,o sa iti vina si numele !
danutz,deja de acum incolo,numai combati arsurile cunimic,decat cu ce ti-a prescris medicul.in lunile mai mici mai merge,una alta..dar acum deja sunt mai puternice si nu avem incotro.
la mine nu mai cedeaza cu nimic.
dianocica,cum adica nu se mai misca DELOC? daca e deloc,mergi de urgenta.dar parca zicic a ceva se misca ,dar mai incet,si asta e important,ca SE MISCA!! dca s emisca,chiar si incet,atunci e mai lenes,doarme,asa au ei zile.e de speriat daca nu se misca DELOC.atat timp cat simti ca exista acolo,nu te speria.dar daca nu mai simti nimic,mergi la urgente.incearca si tu diferite bauturi,sucuri reci,acidulate,cafea..ia-le la rand pana misca.
roxanica,eu inca merg pe tocuri cui,adr prin casa,cand ma ridic,pana imi iau mersul normal de atata stat,am un mers mai greoi,si al meu ma imita,dar exagereaza bineinteles,si imi zice urs.
nu fac nicio gimnastica,mi-e lene.
nu v-am zis ce mi-a spus al meu cand ma invinovateam ca nu fac gimnastica? cica de ce sa ma chinui 9 luni sa ma frang in doua?ma chinui atunci o zi si gata,e mai putin decat 9 luni 
Crinutz,mie nu mi-au dat nici un vaccin,si nici cunoscutelor mele..
roxancia,dianocica,Laura13 si eu eram cu intrebarile cu circulara de cordon! ia sanu ne mai gandim la tampenii!
dianocica,hahaha acum am ajuns la mesajul inc are spuneai ca ai fost la medic si incepuse sa miste bebe rau ,ca probabil ii lipsise publicul!!!!
bravo!
donia,eu ma gandeam sa il pun pe al meu inca de la inceput sa ii faca el baie in fiecare seara.desi am sa mor de drag sa ii fac eu,dar m-am gandit ce sa ii dau si lui de facut,ceva ca sa aiba un program fix,nu asa din cand in cand ia mai schimba si tu sau mai da si tu un biberon.as vrea sa aiba ceva bine definit de facut,ca sa aiba un program cu copilul.
nu pt ajutor,ca mare lucur,ma scuteste doar de baie,dar asa,sa se creeze intre ei o legatura.
bulisor,bravo pt rezultatele la eco!
porumbita,multumim pt incurajari!ma bucur ca ti s-a vindecat taietura!
aka,sunt bine!
33+
doradora spune:
mergi pe tocuri cui?!?!?!?!? adica incapi in vechea incaltaminte?!?!?!?!? si eu, dar cu degetul mare... parca sunt sora cenuseresei....
ora 5 a venit si eu tot nu am adormit...
na, ca fac si versuri!
chris
36+
alexandra
aelita spune:
da,am aceeasi incaltaminte.unii pantofi sunt cam stramti ,cei care si inainte erau prea ficsi.dar cei care erau deja purtati bine,si un pic largiti de mers,sunt buni .
cizmele erau un picut mai largi,si alea imi vin bine acum.
mise umflau picioarele mai mult la inceputul sarcinii,acum nu prea .un picut e piciorul mai mareamre,dar nu cat un numar.
in schimb sosetele ma strang toate!imi lasa dungi. deci in sus,deasupra gleznei,piciorul e mai umflat.
33+
ramsan spune:
Fetelor burticoase bine v-am regasit cu mult drag 

Am primit sms de la Laura noastra la ora 7.09 care spune asa:
"Am nascut! La 6.10 un baietel 3.200 kg! Nota 9! Acum suntem bine"
Bravo Lauricea!! 
Sa-ti fie sanatos baiatul, sa ai tzitzi sa-i dai, si sa fiti in paza lui Dumnezeu! Ma bucur tare mult pentru voi.. tati Florin cred ca este in al
iar tu esti
in sfarsit!!
Acum pot sa fac si eu o glumita... astazi ai cam intarziat la serviciu ..ups...

Ramona
de bebe Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
ramsan spune:
Multumesc fetelor care mi-au facut galerie, am primit incurajarile voastre prin mesagerii de la Iasi, Saryta si Laura, va iubesc pe toate si va doresc sa nasteti la fel de usor cum am nascut eu.. bebitza merita tot efortul inmiit... Eu m-am indragostit de bebe Rares Mihai al meu 
Simt ca plutesc
(o fi oboseala, o fi iubirea.. chiar nu stiu ce o fi la mijloc)
Despre experienta nasterii naturale cu "walking epidural" va voi povesti mai tarziu... ma duc la nani ca bebe Rares face si el nanic dupa ce a papat tzitzic (papa aprox. 80 ml de lapte la o masa
)
Pozici cu bebe Rares sper sa postez astazi in albumul meu sa vedeti si voi ce minune de baiat am adus pe lume... e brunet cu par lungutz (din pacate eu il vazusem cret prima oara, dar se pare ca nu este asa, era dar transpirat pe capusor), cu ochii albastri (nu are ochi de lapte din aia gri spalaciti), ten alb (nu a facut icter fiziologic) si o mutrita de pungas fara pereche... Seamana leit cu tati Gabi, deh, baiatul lui tata.
Va pup pe toate cu drag...
Ramona
de bebe Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
aelita spune:
Laura,FELICITARI! 
Chiar,azi aai intarziat de la serviciu 
Ramsan,sa ne povestesti cum a fost si sa ne pui poze cu Rares!
33+
atudor spune:
Felicitari LAURA!!!! 

Sa fie sanatos si mancacios, iar tie refacere rapida si bafta multa in noua meserie
. Te asteptam cu povesti!
{pup]

Ana
lui
Tiberiu Mihai
dianocica spune:
ACEA Laura a nascut? nu e o gluma? chiar am barfit o un pic aseara..ca nu e sanatoasa...FELICITARI LAURA!!!! SA TI TRAIASCA LUCRATORUL!!!
cris, dupa ce ca te trezeai cel mai de dimineata acum nu mai dormi nici noaptea?
pt toata lumea
dianocica,
35s cu
david alexandru
dianocica spune:
panaa la multi ani! poate-ti faci o suirpriza de ziua ta...ce zici? ce mai zice bebe? mai sta?
dianocica,
35s cu
david alexandru
amironeanu spune:
Neatza!
Eu sunt Andrea sora Laurei13. Azi noapte la 12 s-a dus la maternitate, era liniste (ea a fost singura care a nascut azi noapte), la 4 si jumatate avea dilatatie 3, dar la 5 si un sfert avea deja dilatatie 8! Bineinteles nu era nimeni sa-i faca epidurala, dar a venit dr. la timp si la 6 si 10 a nascut. Eu am vazut-o si pe ea si pe bebitza, era bine, zambea si era fericita, bebe este un dulce, foarte suparat ca a fost deranjat din burtica lui mami si facea un scandaaal
. Sunt bine amandoi si ii asteptam cu drag acasa.
Sa nu o certati pentru ca a stat la servici asa de mult. Eu sunt si sefa ei, iar ea este mana mea dreapta si stia ca imi va fi foarte greu dupa ce pleaca, ca nu pot avea prea multa baza in restul colegelor. Asa ca a stat de fapt pentru mine la servici, sa stiti ca este cea mai buna sora din lume.
Nastere usoara va doresc la toate, noi doua vorbeam mult si eu ii povesteam ce fac "mamicile mele" si ea imi povestea ce fac "mamicile ei" asa ca am impresia ca va cunosc de multa vreme. Deci, nastere usoara va doresc, bebelusi sanatosi, mult laptic si adaptare usoara la viata in "cuplu".
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare