Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 30
Catalina spune:
Messa, esti o draguta. Aceasta varianta ar putea merge. Pot sa iti dau un PM inainte cu o zi? Singura mea grija e pt sambata cand merg la eco si luni cand merg la dr. Ca daca dr zice sa stau in pat, nu vin. Asa ca te pot contacta atunci?
Multumesc inca o data de intentia ta buna.
Cata 32+
Helenutza23 spune:
bits bine ai revenit! felicitari pt baietelul din burtica. o sa te trec in lista cu carutz albastru, daca esti de acord... sa ingrosam randurile baietzeilor ca ne-au luat-o fetitzele inainte ![]()
bafta multa si cu cel mare, ca in curand el va fi "cel mare", sper sa nu dureze prea mult acomodarea. cat despre unda verde pt nastere normala, cred ca pana la urma faci cum simti, mai ai timp sa te gandesti.
imi pare rau pt bunica ta, Dumnezeu sa o ierte!
26+
mediterana spune:
Aspiratorul...eu am incercat ieri sa dau cu aspiratorul-mi s-a intarit instantaneu burtica cum a inceput zgomotul si niste miscari de elenfatica am simtit. cum l-am oprit totul a revenit la normal. cu o zi inainte eram pe strada, cand a inceput unul cu trapanul sa sparga asfaltul-acelasi lucru. A mica nu suporta zgomotele, e clar!
mediterana
Helenutza23 spune:
ylilimic am vazut in lista ca ieri a fost ziua baietelului tau. si nu zici nīmik? sau am sarit eu peste mesaje? oricum, sorry de intarziere, dar spun acum LA MULTI ANI sa va traiasca si sa fie sanatos!
26+
Flavia-Ioana spune:
Salutare fetelor !
Vad ca ati fost tare harnice la scris...
Noi ne-am simtit rau marti, am avut dureri de burta nasoale, am luat doza de soc 2 nospa si 2 scobutil, asta la spusele medicului, si am asteptat sa treaca durerea, ei ... si ce credeti ?! Pe la 12 noaptea am avut si eu un "scaun" si ce sa va mai zic, GATA DURERI, de parca nimic nu s-ar fi intamplat, asta dupa ce am alarmat toata familia, medicul, pana si eu eram murata rau, plangeam si mi-era frica ca o sa nasc...

eu am o problema cu "iesitul afara", cam o data la 3-4 zile si asta cu chiu cu vai, dar asa eram si inainte de sarcina...

In fine...maine mergem din nou la morfo, abia astept sa vad bebelinele, poata a crescut si vreo puta de baietel intre timp (stiu pe cineva care tare mult ar vrea - tati)
, am mai fost o data la 17 saptamani, dar ni s-a recomndat sa mai facem una dupa 25 sapt, cica atunci e cel mai bine, pt ca sunt toate organele dezvoltate.
Ma rog, noi mergem ca sa ne mai distram un pic pt ca ultima oara erau tare haioase, zambeau la mami si fiecare isi rodea cordonul..erau tare scumpe, abia astept...sa ne tineti pumnii !!!
Va
dulce !
Flavia
,
Alexia-Ioana si
Daria-Maria 29
"Iubeste, uita, iarta, e cea mai frumoasa arta !!!"
Messa spune:
Catalina, sigur, imi poti da PM. Chiar te rog!
fetelor, bune aripile alea cu sos de miere picant!!! Era sa pleznesc la cat am bagat in mine!
bits, bine ai revenit! baietzel! super!
oana_bucur spune:
Messa...le-ai si pregatit?! Ce rapid te-ai miscat...mai ca parca as pune si eu o mana la gatit (desi nu am mai incercat asa ceva de cand am ramas insarcinata). Daaar cuptorul meu a ramas cam la fel de virgin...i-am mai dat drumul o data si a mirosit in casa cu zilele pana s-a aerisit...parca nu-mi vine sa o iau de la capat acu...mai ales ca nu pot tine mult geamurile deschise.
Eh...gasim noi o solutie...
Oricum am notat retetele de le-ati "aruncat" pe aici.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
29+ 
megbeng spune:
si eu super pe fuga...
am fost la control...dupa UM am 26s+4, dar bebe e mai mare, e dezvoltat armonios si e de 28+4...are 1,1 kg, placenta e f bine..doar ca din pacate colul meu s-a scurtat si mai tare, are 2 cm si e cam bleg, dar i-am promis doctoritei ca dupa ce ma intorc de la cluj stau f f cuminte. m-a certat cam rau ca m-am ingrasat prea mult
..12 kg in plus i-am declarat, desi in realitate am 15 in plus
; cred ca daca ii ziceam pe bune cate am, ieseam fugarita in fundu' gol din cabinet![]()
o sa intru de sapt viitoare la regim, o sa ma abtin-sper!! - de la tot felul de bunatati dulci si fainoase si o sa ma profilez doar pe fructe, legume branza.
bits, bine ai revenit!
nu am avut timop sa citesc nimic din urma, dar cred ca sunteti cu toatele f f bine, va pup cu drag pe toate balenutzele!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

gabriela_s spune:
ce faceti fetelor???
chef la scris?
despre intalneala:eu cred ca vin cu metroul,ca ieri am mers cu taxiul de la 1 mai pana la mine in berceni si pur si simplu am obosit mai rau decat cu orice altceva.era un trafic oribil (ora 5 seara)si ala punea frana din 10 in 10 m iar eu strangeam din fund la fiecare smucitura,asa ca mi s-a luat.
are cineva idee,daca merg pana la grozavesti cu metroul,de acolo mai merg mult pe jos?
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
33+