Vine barza? 29
Raspunsuri - Pagina 5
Idaira spune:
Draga alina_a iti doresc din tot sufletul sa fie cu ochisori si sufletel..Bafta multa maine si sa ne scrii rezultatul..
ancadragoman spune:
Alina bafta maine si sa ne dai vestea cea mare,nu de alta dar sa o luam de lunea.
anca
poze nunta
X-ray spune:
multumesc pt informatii.
doar vreau sa stiu,ca mor pe dinauntru sa stau asa...
acum au plecat niste prieteni de-ai nostrii,ea e in luna a doua au venit sa ne dea vestea...ar fi atat de frumos si pt noi....
trebuie sa fie acolo DD si pentru noi,ne dorim prea mult....
va pup
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
ancadragoman spune:
O sa fie bine ,ca mai devreme sau mai tarziu ajungem toate la Odisee.Incepe tu ...
anca
poze nunta
Roxali spune:
Iti tine-m pumnii si ai sa vezi ca vei avea noroc...mai ales ca se vedea un pic si a doua liniuta...
Ali
chiquitita spune:
Alina.a la primul meu test, a doua linie era super palida. Se vedea dar era palida. Nici sotul meu nu credea si zicea sa nu ne facem sperante degeaba. Nu asteptasem nici o zi intarziere.
9+
X-ray spune:
tot asa e si azi,parca mai pala ca ieri...
pur si simplu inebunesc.oricum parca mi s-au inecat toate corabiile...
imi fac azi testul ,ca ultimul lucru de care am nevoi acum e nebunia asta.mai fetelor daca l-ati fi vazut pe sotul meu ieri....nici nu am vazut pana acum in nebunia mea de a monitoriza tot cat il afecteaza.....si cat sufera si el...
nu stiu daca meritam.
si ieri nea-u anuntat si nasii ca "se apuca" de al doilea bb...presimt ca va veni inainte....pt ca eu nu mai cred ca sunt gravida.
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
ariana1005 spune:
quote:
Originally posted by alina.a
si ieri nea-u anuntat si nasii ca "se apuca" de al doilea bb...presimt ca va veni inainte....pt ca eu nu mai cred ca sunt gravida.
Alina te inteleg foarte bine ... acelasi sentiment l-am avut si eu de cateva ori ... prietena care s-a apucat dupa noi de facut BB ... si nici macar nu era luna in care isi programase ea ... si a ramas din prima.
Si la noi nimic deocamdata ... dar va veni ... sunt convinsa de asta ... si atunci o sa fim in al 9-lea cer ... si vom uita toate astea.
ancadragoman spune:
Alina nu ai fost sa faci testul de sange?
Sa nu cumva sa te descurajezi ca iei bataita.
anca
poze nunta
rox_dox spune:
fetele....eu sunt Z26 din 28 media...
dar luna trecuta au venit uratii in Z26..
si vad ca ma cam incearca un pik dureri ca la CM..
deci se pare ca nici luna asta n-a fost sa fie...
Incercarile mele pt
Nunta noastra!